imah » wartos » Stasion TV Sister Ngawula NYC / Area NJ Pilih PlayBox Neo pikeun Playout sareng Channel Branding

Stasion TV Sister Ngawula NYC / Area NJ Pilih PlayBox Neo pikeun Playout sareng Channel Branding


AlertMe

Juli 30, 2020 - Kalenturan alur kerja sistem playout multi-kanal PlayBox Neo sareng riwayat padet na sareng stasiun PMCM-TV WNWT (bumi New Jersey News Network) sareng WJLP (ngalayanan New York City) mingpin grup stasiun pikeun milih téknologi PlayBox Neo nalika waktos dugi ka na ningkatkeun playout sareng saluran kamampuan branding. WJLP sareng WNWT ngabagi fasilitas pemancar di 4 Times Square di tengah kota Manhattan. WNWT ayeuna online sareng PlayBox Neo, sareng WJLP bakal saatos situs na di New York City's Freedom Tower datang online akhir taun ayeuna.

WNWT anyar dipasang PlayBox Neo AirBox Channel-in-a-Box server dina ingest eusi, master playout sareng konfigurasi cadangan. Masing-masing dikonpigurasikeun sareng parangkat lunak playout generasi ayeuna AirBox Neo-19. Server AirBox Neo ayeuna dianggo sareng generator-judul karakter TitleBox Neo pikeun interaktif 4K UHD interaktifHD/ Saluran saluran SD di unggal stasion. Ngagunakeun kadua AirBox Neo sareng TitleBox Neo, unggal stasion ngagaduhan kapasitas pikeun maén video berbasis file, langsung nembus streaming sareng tumpang tindihkeun grafis.

"Kalayan PlayBox Neo, kami ngagaduhan kalenturan pikeun ngajalankeun stasion kami nganggo naon waé aliran kerja anu paling hadé pikeun urang," saur Jim McGowan, TV / IT Engineering, PMCM-TV. "Kami nuju ngajalankeun di 720p tapi urang ningkatkeun ka format sinyal anu urang resep. Urang tiasa nyampur codec, nyandak sinyal SD sareng jieunana HD. Kami tiasa ngajadwalkeun program, iklan sareng promos pikeun playout otomatis otomatis. Atanapi urang ngan ukur tiasa ngajalankeun program sareng blok komersial, atanapi ngalihkeun siaran langsung kana iraha waé. Upami urang mutuskeun pikeun ngawas kaluaran streaming kami, urang ogé tiasa ngalakukeun éta dina sistem PlayBox Neo. Kabebasan anu disayogikeun pikeun ayeuna sareng ka hareup bakal masihan karapihan pikiran anu saé. ”

Dua faktor motivasi balik ka PlayBox Neo nyaéta kamampuan sistem pikeun jalan lancar kalayan pemicu Dual Tone Modulated Frequency (DTMF) sareng stasion lalu lintas sareng platform tagihanana anu aya.

"Kami ngagaduhan hubungan kerja saé pisan sareng PMCM sareng stasion masing-masing," saur Van Duke, Diréktur Operasi AS. "Kami terang yén urang tiasa méréskeun masalah naon anu aranjeunna gaduh sareng pemicu DTMF sareng sareng kasalahan komunikasi antara playout sareng patalimarga sareng sistem tagihanana. Anu kalenturan nyaéta naon anu ngatur PlayBox Neo sajaba tina téknologi kalapa. Stasion tiasa nyetél aliran tempatana dina sagala cara anu dipikahoyong, sareng urang tiasa nampung éta. "

Solusi PlayBox Neo nyayogikeun aliran kerja anu lancar pikeun ngajaga saluran dina hawa kalayan ngahijikeun jadwal, ingest, playout, CG sareng grafis interaktif dina hiji kotak sareng alat terpencét pikeun ningkatkeun cek cék QC, nyiapkeun sareng pangawas. Kaluaran tiasa SDI atanapi IP streaming sareng cocog pikeun sagala rupa aplikasi antawisna siaran tradisional TV, pay-TV, pusat playout, satelit operator, jsb.

AirBox Neo tiasa nyampurkeun macem-macem file média dina hiji daptar puter sareng nyayogikeun sababaraha SDI / IP streaming UHD /HD/ Kaluaran SD sakaligus. Media tiasa dipangkas, éditan atanapi dicabut deui. Produksi langsung diperkirakeun pikeun kéngingkeun sisipan sareng / atanapi palaksanaan rupa-rupa acara atanapi aliran langsung kana daptar puter. Kanggo playout otomatis / streaming AirBox Neo ngamungkinkeun pangaturan daptar puter kanggo sababaraha minggu payun.

TitleBox Neo nyadiakeun kalenturan anu cukup dina operasi na. Ieu nawiskeun kamampuan kanggo nyampur lapisan luar biasa dina waktos realtime, sapertos: téks, gulung / ngorondang; logo, sekuen gambar animasi, jam, countdowns, tim, objék 2D, DVE, transisi asup / kaluar, gambar sareng spanduk, objék video, playback, jsb sanésna unggal obyék CG tiasa diedit nalika di udara. Parobihan on-air tiasa dilakukeun langsung ka obyék dina layar atanapi dina kaluaran anu ditunjuk khusus sareng diterapkeun kana kaluaran master.


AlertMe