imah » wartos » Stephen Arnold Musik delivers sonic Branding Pikeun CNN, Sony Interactive, PBS Jeung CGTN

Stephen Arnold Musik delivers sonic Branding Pikeun CNN, Sony Interactive, PBS Jeung CGTN


AlertMe

Dallas, TX - Stephen Arnold Musik, Anu Pamimpin Dunya di sonic Branding ™, geus nulungan Birokrat eusi luhur ka forge sambungan enduring di sakuliah dunya. Sababaraha sahiji merek sonic newest maranéhanana jeung solusi musik custom anu ngalakonan audiences global jaringan luhur, siaran sarta studio video game.

Anyar Stephen Arnold Musik highlights ngawengku:

• PBS / CNN - "Amanpour & Company":
Award-unggul wartawan Christiane Amanpour terus rék dilegakeun portopolio dirina jeung branding sonic of Stephen Arnold Musik. acara anyar nya, "Amanpour & Company," dijalankeun dina Séptémber 10th salaku kolaborasi antara CNN jeung PBS, featuring paguneman di-jero jeung pamingpin pamikiran global sarta influencers kultural. Sanggeus nyieun éta branding sonic aslina keur CNN urang andalannya acara "Amanpour," Stephen Arnold Musik ngembangkeun hiji pakét musik seger pikeun salvo panganyarna nya, incorporating string canggih kana sora sakongkolan rasiah.

• CNN International - "Pindahkeun munggaran kalayan Julia Chatterley":
Ayana tinggi-énergi reporter finansial Julia Chatterley geus sampurna loyog jeung hiji merk sonic sadaya-anyar ku Stephen Arnold Musik. Tema pikeun CNN International acara anyar nya, "Pindahkeun munggaran kalayan Julia Chatterley," pulsa ka ngamen electronica decisive nu reinforces reputasi nya pikeun tinggal hiji hambalan payun.

Sony Interaktif - MLB The Tembongkeun 18:
Sony blockbuster judul Liga Mayor Baseball interaktif pikeun PlayStation 4, The Tembongkeun 18, ngajadikeun hiji pernyataan serius kalayan sonic branding ti Stephen Arnold Musik. Tasked kalayan nyieun hiji sora olahraga epik keur kaulinan video, komposer Stephen Arnold Musik urang digabungkeun elemen éléktronik jeung urban modern kalawan pamaén live ti Dallas na Fort Worth Symphony Orchestras. produser ketukan renowned Adrian Boeckeler (Snoop Dogg, 50 cent) ogé nyumbang up-to-nu-menit rhythms.

• CNN International - "Quest urang Dunya Of Wonder":
Brand sonic exuberant of CNN International urang "Quest urang Dunya of Wonder" ieu crafted ku Stephen Arnold Musik. A aduk, smartly-paced tema orkestra susunan panggung pikeun acara newest populér CNN kapribadian Richard Quest urang, nu nilik anjeunna iinditan ka tujuan béda unggal bulan pikeun ngagali jero kana DNA na, Ngalanglang naon drive a kota jeung jalma anu cicing di dinya.

• PBS - "Washington Minggu":
Stephen Arnold Musik ieu dipilih pikeun mawa sora anyar dinamis jeung "Washington Minggu". Dihasilkeun PBS na WETA-TV jeung kiwari ngajalankeun pikeun leuwih 50 taun, "walah Minggu" téh renowned salaku salah sahiji program urusan publik pangpanjangna-ngajalankeun America urang. The kaahlian branding sonic of Stephen Arnold Musik éta sentral pikeun ngamekarkeun jati has, gampang recognizable sarta diaksés pikeun "Washington Minggu", nu ieu moderated ku Robert Kosta na geus lila lauded keur pendekatan non-partisan -na pikeun jurnalistik.

• CGTN - Channel Identity tambah Tembongkeun bungkusan keur New Duit, Usaha Global, Dialog, sarta Dunya wawasan:

Lima saluran internasional Cina Global Network Televisi (CGTN), ngahontal leuwih ti samilyar urang, geus anyar diropéa merek sonic. Sora panganyarna tina CGTN dijieun ku Stephen Arnold Musik, nu balik ka jaringan nu sanggeus launching brand sonic has na di 2015.

Collaborating sakali deui kalayan teguh design Flint Skallen, Stephen Arnold Musik dihasilkeun hiji pakét éksténsif ngeunaan téma acara anyar jeung musik promo pikeun lima saluran internasional CGTN urang: CGTN Inggris, Perancis (Afrika), Spanyol, Rusia jeung Arab. Kalawan babarengan, éta dua firms ngajalin grafik seger jeung musik ngeunteung ngaronjat tapak suku digital saluran 'sarta bisa diakses di sakuliah dunya. Peuntas saluran sarta nempokeun maranéhanana, unsur anyar nganyatakeun yén panongton CGTN urang tiasa ngaksés eusi nu jaringan urang digital via Web na mobile.

Ngeunaan Stephen Arnold Musik:
Mindeng disebut paling-uninga, komposer sahenteuna-dipikawanoh di dunya, kreativitas Stephen Arnold Musik urang geus ngalaman unggal dinten di leuwih ti 500 juta imah di sakuliah dunya. Dumasar dina Dallas, Texas, kalawan studio tambahan dina Santa Fe, New Mexico, The Pamimpin Dunya Dina sonic Branding® boga leuwih ti 25 taun sukses delivering impactful, musik brand-watesan nu ngajadikeun béda pikeun luhur jaringan siaran dinten ieu, saluran kabel, stasiun televisi, toko média digital, pausahaan produksi, korporasi jeung agénsi iklan. Kalawan sababaraha Emmys, Addys na Promax Golds kana kiridit maranéhanana, pendekatan husus Stephen Arnold Musik sarta komitmen ka kakawasaan sonic branding, kaayaan-of-nu-seni produksi jeung layanan palanggan unparalleled nyaeta di inti jangji na. Stephen Arnold Musik terus disetél bar kreatif dina bentang eusi kacida kalapa.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.stephenarnoldmusic.com


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!