imah » wartos » Carita urang Daud Orr jeung Cramér-Krasselt tackle Seuneu na És pikeun Hujan-X

Carita urang Daud Orr jeung Cramér-Krasselt tackle Seuneu na És pikeun Hujan-X


AlertMe

CHICAGO- carita urang Daud Orr jeung agénsi Cramér-Krasselt nempatkeun sapasang wipers kipas kaca ka uji pamungkas dina titik anyar akalna pikeun Hujan-X. Dina iklan, sapasang Hujan-X wilah Silicone AdvantEdge wiper anu munggaran encased di blok badag és lajeng thawed kalayan seuneu gas kuat. Salaku cai jeung sakumpulan és lalaunan leupaskeun ti wilah, voiceover nu catetan anu lamun aranjeunna tiasa "survive dina kondisi ieu, jelas maranéhna gé lepas di Hormat".

Orr staged na ditémbak demonstrasi dramatis sagemblengna ngaliwatan hartosna praktis. Anjeunna kaserang hiji parusahaan és Chicago pikeun freeze wilah dina blok 350-pound tina és. Anjeunna lajeng kagungan block ditunda di midair ku ranté, dikurilingan ku jet gas. "Kuring digawé ku hela hébat sarta kami dipigawé loba tés pikeun nangtukeun hubungan katuhu antara blok és jeung témbok seuneu," recalls Orr.

démo éta mah ngan saukur téhnisna impressive, ayeuna teh artfully dibere. "Bahan kami dipaké kaasup aluminium brushed na stainless steel, nu ngagambarkeun lampu ogé," tatan Orr. "Ieu katingali éndah tur mantuan masihan eta nu ngarasakeun tina percobaan sains".

Orr nyuntik emosi kana demo ku nyampurkeun wilah kawas gladiators. "Dina perlakuan, abdi disebut wilah salaku urang 'pahlawan'" manéhna ngécéskeun. "Sakitu pintonan maranéhanana, maranéhna ngaliwat cobaan na muncul victorious. Urang dicoo kalayan anu gagasan dina rupa-rupa cara. The nozzles dina jet gas, contona, kasampak kawas huntu, mere penampilan prédator. "

Konsep, dijieun ku lila-waktos pasangan agénsi Hujan-X Cramér-Krasselt, transforms hiji produk nu paling urang nyandak for teu dibales kana hal duanana penting sarta éndah. "Ieu tangtangan pikeun kondisi nilai premium super tina tipe ieu produk dina cara nu nyengkram perhatian," nyatet Todd Batu, diréktur kreatif eksekutif dina Cramér-Krasselt. "Tapi gagasan urang, ku Daud jeung dijalankeunnana deft carita urang, mixes seni tur elmu dina cara nu bener mendemonstrasikan kinerja wilah"

Carita ieu digambarkeun dina Basisir Wétan ku Ilene Silberman (212) 794-9030; dina Midwest ku Amy McIntyre (312) 550-2554, dina Tenggara ku Gedang + associates, (954) 563-6004; di Kulon ku ngomongkeun !, (214) 288-2813 sarta dina Basisir Kulon ku Yvette Lubinsky, (310) 827-2626.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.storyco.tv/

sks

judul: Seuneu & És

Klien: Hujan-X

Agénsi: Cramér-Krasselt. Todd Batu, Diréktur Eksekutif Kreatif; Sandy DerHovsepian, Diréktur Kreatif Mitra; Maxx Valenti, Diréktur Art Senior.

Produksi: carita. David Orr, Diréktur; Tandaan Androw; Presiden / produser Eksekutif; Gawir Grant, produser Eksekutif.


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!