imah » diulas » Wheatstone's Strata 32 Méré Panyiar Panyiar Greater Sareng aksés IP Audio Inovasi

Wheatstone's Strata 32 Méré Panyiar Panyiar Greater Sareng aksés IP Audio Inovasi


AlertMe

 

Upami tujuan tina unggal siaran profésionalna ngahijikeun jangkauan pamiarsa anu langkung ageung, maka gaduh eusi stellar sareng nami merek anu saé namung bagian tina prosés na. Gaduhan luhur tina parabot siaran garis, sapertos jinis anu diproduksi ku Wheatstone Corporation mangrupikeun cara anu saé pikeun para siaran profésional pikeun ningkatkeun kualitas boh eusina ogé aksésibilitasna, anu ngan ukur ngajangkungan langkung hadé sareng pamirsa langkung ageung.

 

 

 

Kusabab diadegkeun dina 1974, éta Wheatstone Corporation parantos ngararancang sareng ngadamel alat-alat audio siaran profesional dina kaayaan WHEATSTONE, AUDIOARTS ENGINEERING, PR&E, sareng nami mérek VOXPRO. Sababaraha produk dina Wheatstone Corporation garis inventaris kalebet:

 

  • Digital audio konsol
  • Permukaan permukaan
  • Konsol audio analog
  • Sistem audio digital anu networked
  • Audio-over-IP,
  • Hardware audio panyuntingan audio / software
  • Proses sinyal kanggo siaran udara di udara
  • Antarmuka pangguna grafis anu disesuaikan pikeun kadali real-time jaringan audio sistem
nu Wheatstone Corporation urang produk munggaran basajan nyampur anu kantos diwanohkeun ku pangadeg Gary Snow. Dina taun-taun di handap ieu, Audioarts dirancang sareng ngajual peralatan outboard pikeun industri rekaman. Sareng éta kalebet salah sahiji panyamaan paramétrik anu pangheulana, kitu ogé konsol munggaranna, Audioarts 2000, anu diwanohkeun taun 1976, sareng ayeuna kalebet dina Strata 32, Broadcasters bakal tiasa gaduh aksés anu langkung hadé kana saluran sareng inovasi audio IP.

 

Wheatstone urang STRATA 32

 

 

Wheatstone urang Strata 32 konsol audio ngagaduhan langkung ti 64 saluran ogé inovasi audio IP IP anu paling anyar anu dipasang kana kerangka 40 inci anu cocog sareng seueur aplikasi tivi. Naha di bumi, kamar berita, van jauh atanapi tempat olahraga, audio IP kompak Strata 32 konsol ngagaduhan faders pikeun dalapan subgroup sareng dua duka sareng 32 faders fisik anu tiasa dipanjang pikeun sadaya 64 saluran.

nu Strata 32 konsol nyayogikeun aksés ka sadaya sumber dina jaringan WheatNet-IP, sareng ngalakukeun ieu ngaliwatan antarmuka touchscreen anu kuat sareng menu intuitif anu tiasa nyaluyukeun dinamika EQ, nyetél obrolan, ngatur feed mix-minus, sareng matriks beus, kumpulan bisu, sareng éta tiasa ngokolakeun sumber sareng tujuan. Konsol ogé ngagaduhan OLEDs saluran per-kanal sadaya tampilan anu ngedit sareng operasional salancar.

Wheatstone urang Strata 32 32 ngagaduhan sadayana nya kuring / O diurus ngaliwatan jaringan audio. Teu aya watesan sareng titik sambungan anu tetep dina konsol, anu sasis téa. The Strata 32 ngagaduhan aksés ka sadaya sumber dina jaringan sareng saluran naon waé tiasa nyambungkeun kana sumber audio atanapi tujuanana, sareng tiasa ngalakukeun ieu ku ngagunakeun format audio anu dipikaresep dina unggal waktos. Ieu rekening keur HD/ SDI, AES, MADI, AoIP, Analog, atanapi TDM. The Strata 32 ngahijikeun sareng mulus sareng sadaya sistem otomatisasi produksi utama. Asalna lengkep sareng mesin campuran audio IP ditambah kotak panggung pilihan pikeun ngalegaan kuring / O.

Fitur tambahan na Strata 32 di antarana:

  • 32 Input Fisik fisik dina 2 Lapisan Kontrol, nyayogikeun 64 saluran campuran
  • 8 Subkumpulan (Mono, Stereo, atanapi 5.1)
  •  VCA Grup
  • 8 Pengadun khusus kanggo ngadalikeun Subs sareng VCA
  • 16 Aux Ngirim
  • 16 Dédikasi Campur-Minus Busses (salian campur campuran saluran individu)
  • Master 5.1 Kaluaran Buss
  • Master Output Stereo Buss
  • Kamar Kontrol, Studio 1, sareng 2 Pamantosan Output Studio 16, masing-masing XNUMX sumber Prését
  • Kaluaran Campur-Minus Kaluaran w / TB Ngaganggu pikeun unggal Kanal Input
  • Kaluaran Lacak anu tiasa dilacak pikeun tiap Input Channel
  • Ngarobih Programmable (Wild) - 2 per input, 3 Global (in Panel Tengah
  • Automixing - 16 Channel Automixer sareng 4 Tugas Grup
  • Kontrol Otomatis - ngahubung sareng sadaya sistem automation ruangan utama
  • Integrasi Audio Clip Player
  • Jaringan IP - integrasi lengkep sareng Wheatstone AoIP Network (Wheatnet-ip)
  • AES67 jeung SMPTE Siap 2110
  • Sidik Tapak Kompak - 40 "wx 27.5" d

Kanggo inpo anu langkung lengkep ihwal Strata 32, kunjungan cornstone.com/television-products1/tv-audio-consoles/strata-32.

Kunaon Panyiaran Kudu Milih Produk Wheatstone

 

 

Henteu aya anu mungkir yén dina opat puluh genep taun warisan, éta Wheatstone Corporation geus kabuktian sorangan janten grup Broadcast Audio Perfectionists. Nalika nyayogikeun penyiar pikeun parabot audio sampurna. Wheatstone geus nepi kana tugas. Upami si penyiar butuh dua atanapi tilu stasiun studio, gedong konglomerat siaran, atanapi komplek régional anu gedé ku sababaraha stasiun sareng puluhan sareng puluhan kamar, maka Wheatstone Corporation parantos aranjeunna katutupan. Perusahaan ogé nawiskeun jasa rékayasa dina bidang hardware sareng software kanggo generasi, ngawasa sareng nyebarkeun sababaraha sinyal data tina jaringan digital lokal sareng luas.

 

Kanggo inpo nu leuwih ngeunaan Wheatstone Corporation, mangga buka gandum.com/.

AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)