imah » wartos » StreamGear Fuse Smartphone sareng Kaméra Dédikasi kana Paradigma Produksi Video Langsung Anyar sareng VidiMo
StreamGear VidiMo Go

StreamGear Fuse Smartphone sareng Kaméra Dédikasi kana Paradigma Produksi Video Langsung Anyar sareng VidiMo


AlertMe

Solusi hardware-sareng-aplikasi énggal janten telepon sareng sumber video éksternal janten platform produksi lengkep, sahingga langkung gampang ti kantos sateuacan nyieun kontén hirup anu bermutu luhur.

November 7, 2019 - Bacaan, PA: Pencipta kontén video mimitian ti para profesional pikeun peminat média sosial enggal tiasa ngagaduhan cara anu langkung saé pikeun ngabagi visina sareng pamirsa ngaliwatan produsen live anu bermutu luhur. Ngamimitian solusi ngamimitian StreamGear Inc. bakal kaluar tina mode siluman dina konperénsi Summit StreamGeeks Summit di New York City ku ngaluncurkeun VidiMo, hiji gabungan hardware-and-app anu anyar anu ngajalankeun smartphone sareng sumber video éksternal janten pinuh, produksi video maya sareng fasilitas pangiriman.

StreamGear VidiMo GoNyayogikeun cara anu paling gampang pikeun nyieun sareng ngabagi kontén video langsung, sistem VidiMo ngamungkinkeun jalma tunggal nganggo smartphone sareng kaméra pidéo pikeun ngahasilkeun sumber-sumber, acara gaya televisi anu tiasa diséépkeun langsung, direkam atanapi kadua. Sanaos kualitas kaméra smartphone tos ningkat dina sababaraha taun, éta masih tanding kanggo fungsionalitas kreatif anu beunghar - sapertos zoom optik, fokus tactile, kontrol iris sareng jero lapangan - tina video khusus atanapi kaméra DSLR. VidiMo nyanggakeun para pangguna ngagaduhan anu pangsaéna sadua dunya, anu mawa HDMI sumber video kana smartphonena sareng ngagabungkeun nganggo kaméra telepon sareng sumber anu sanés.

VidiMo - éta Video direktorat di Mobili - ngamungkinkeun saha waé janten béntang video média sosial atanapi wartawan warga. Dina ngagunakeun pangbasajanna, VidiMo ngamungkinkeun para pengguna néwak éksternal HDMI sumber video kana ios atanapi Android smartphone sareng ngalirkeunana. Tapi fitur éksténsif, maju sareng VidiMo, antarbeungeut intuitif ogé ngahasilkeun produsén nyiptakeun nempokeun sacara visual, merjukeun sacara profésional sacara real waktos tanpa peryogi ngédit sareng unggah aranjeunna engké.

Sistem VidiMo diwangun tina hardware VidiMo Go sareng parangkat lunak VidiMo App pikeun smartphone ios sareng Android. Desain fisik inovatif VidiMo Go ngabentuk hiji solusi produksi pegangan tangan lengkep, bertindak salaku alat jang nyokot gambar; ngalampirkeun ukuran smartphone pikeun propésional atanapi olahraga / kaméra aksi; sareng ngamungkinkeun posisi telepon anu fleksibel kanggo gampang interaksi sareng aplikasi. VidiMo Go ngarebut hirup HDMI sareng sinyal audio analog kana smartphone, sareng didamel ku batré anu tiasa dicasihan, tiasa dicas ulang. Kombinasi unik fungsionalitas sareng ergonomics VidiMo Go parangkat kana milih anu kapilih janten finalis dina 2019 International Design Excellence Awards (IDEA) ku Industrial Designers Society of America.

StreamGear VidiMo GoSamentara éta, VidiMo App nyayogikeun toolkit produksi langsung lengkep dina smartphone. Pikeun unggal acara, pamaké tiasa ngalih antara genep perenah pamandangan anu saderhana pikeun nyampur video sareng sumber audio langsung - kalebet HDMI sumber sareng kamera hareup atanapi pungkur - kalayan grafis, téks sareng klip ulang klip anu tos dirékam. Nalika waktuna janten langsung, acara éta tiasa dirékam kana smartphone sareng didamel langsung kana layanan pihak katilu anu populér (sareng prasetél pikeun YouTube ™ Live, Facebook ™ Live and Twitch ™) atanapi sérver swasta.

VidiMo mangrupikeun produk munggaran ti StreamGear, pamekar solusi anu parantos ngalaman anyar sareng produsén hyper-fokus kana alat gedong anu matak ngamudahkeun para pangguna nyiptakeun pidéo kualitas bermutu tinggi. Tim kapamimpinan StreamGear nunjukkeun sajarah hébat sukses dina produksi video, média digital sareng pasar streaming langsung. CEO perusahaan, Darryl Spangler, parantos damel sareng téknologi streaming saprak 1995 sareng ogé janten presiden anu disegarkeun nilai distributor Mobile Video parantos dimangpaatkeun. Pendiri Co-Pendiri StreamGear, Gerard Virga, parantos dina industri streaming média ti saprak mimiti aya, sareng dina 2011 dibéré ngaran streaming Media majalah daptar "Sadaya-Béntang" kanggo sumbangan na lapangan.

"Tujuan kami nyaéta pikeun ngahasilkeun produksi video kualitas hirup anu langkung unggul sareng langkung-langkung gampang pikeun sadaya jelema ti hobi ahli profesional anu ngalaman, ku kituna tiasa ngabagi visi sareng ideu kalayan dunya pikeun ngalakukeun, cara kreatif," saur Spangler. "VidiMo mangrupikeun léngkah anu munggaran dina misi urang, sareng tanggapan anu kami tampi dina demonstrasi swasta parantos fenomenal. Teu aya deui anu lain di pasar anu ngalakukeun sagala rupa anu bisa dilakukeun ku VidiMo, sareng kami bungah pikeun nétélakeun éta sacara terbuka kanggo anu mimiti jadi produsén tiasa ningali éta sorangan. "

"Platform média sosial parantos ngadamel distribusi streaming langsung kamungkinan pikeun jutaan pangguna, tapi nyoko kana kamampuan hirupna parantos dibatesan ku kurangna alat anu sederhana pikeun nyiptakeun acara live anu bermutu tinggi, disarengan, diédit," saur Virga . "VidiMo tiasa ngarobih ieu sareng janten pemangkin produksi streaming langsung janten arus-arus utama ku cara ngamungkinkeun para pengguna sina ngadamel diri, siaran-grade, acara langsung."

Kasadiaan komérsial tina VidiMo diperkirakeun dina kuartal kahiji 2020. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal VidiMo, mangga kunjungan www.streamgear.io.

Ngeunaan StreamGear - StreamGear (www.streamgear.io) mangrupikeun hyper-fokus kana ngamekarkeun alat anu matak ngamudahkeun pikeun pangguna nyiptakeun pidéo kualitas luhur. Tim kapamimpinan perusahaan gaduh leuwih ti lima dekade tina pangalaman gabungan dina produksi video, média digital sareng pasar streaming langsung. Produk munggaran StreamGear, VidiMo, janten sumber smartphone sareng sumber pidéo janten pinuh, produksi video maya sareng fasilitas pangiriman, sahingga langkung gampang ti para profesional sareng penggemar nyiptakeun sareng ngabagi ngalangkungan eusi video langsung.

###
Copyright 2019 StreamGear Inc. Sadaya hak ditangtayungan. Sadaya mérek dagang mangrupikeun milik anu gaduhna masing-masing. Fitur, bedah, kasadiaan sareng spésifikasi poko dina kaayaan teu direncanakeun.


AlertMe