imah » diulas » Streaming Global: Ningkatkeun Platform Aliran sareng Handap Tunda, Skala Langkung Luhur, sareng TCO Turun

Streaming Global: Ningkatkeun Platform Aliran sareng Handap Tunda, Skala Langkung Luhur, sareng TCO Turun


AlertMe

Streaming Global parantos nyiptakeun jalan pikeun ngintunkeun aliran langsung anu suda pisan dina skala Piala Dunia nganggo prasarana standar, bari nurunkeun biaya konvensional pikeun platform sareng panyayogi jasa. Teknologi Streaming Global anu dipatén sareng patén-patén ngarobih mana-mana panyimpen gudang awan saderhana kana server live-streaming ultra-gancang, tanpa masang parangkat lunak tambahan dina server. Hal ieu ngamungkinkeun streaming, linier, OTT, sosial, sareng VOD kalayan skalabilitas global langkung panyadia awan, sapertos Microsoft Azure, Amazon AWS, sareng awan pribadi / adat. Kalayan cara anu unik pikeun langsung langsung ngalangkungan server panyimpen awan, Streaming Global ngaleungitkeun bagian anu paling prosésor intensip tina pipa streaming konvensional, nambahan sacara gancang sareng ngirangan biaya.

Anggo téknologi Streaming Global dina platform anjeun pikeun ngahontal:

  • Latency / langka cicing cicing - Aliran dugi ka 60x langkung gancang batan pipa streaming konvensional sareng dugi ka 20x langkung gancang tibatan kabel sareng satelit panyadia, ngiringan pamirsa langkung saé tibatan kana tindakan langsung anu aranjeunna gemar.
  • Skalabilitas anu bisa dipercaya -Sebutkeun skala Global ka puluhan jutaan pemirsa di mana waé di dunya ku desain.
  • Aliran sareng singkronisasi data - Énggal énggalna pikeun acara live! Kalayan Streaming Global, anjeun tiasa nyinkronkeun unggal panempo sareng unggal alat anu sami sareng nyayogikeun, sareng nyayogikeun pangguna pikeun pangalaman ningali. Salaku conto, ngabayangkeun kauntungan dina tohan olahraga: ningkat keadilan sareng kamampuan pikeun nyandak langkung seueur taruhan dina pertandingan.
  • Panempatan ad anu langkung gancang / langkung bersih - Kalayan streaming Streaming Global anjeun tiasa ngalebetkeun iklan dina naon waé kerangka, tanpa ngarobih atanapi ngarobihkeun aliran utami, bari ngaktifkeun pangalaman ningali sapertos siaran. Iklan malah tiasa ngiringan pariwara pikeun tiap anggota pamiarsa.
  • TCO Handap (total biaya kapamilikan) sareng Anggo Énergi - Potong seuseueurna biaya pangiriman anjeun sareng nurunkeun jumlah énergi anu dianggo sareng téknologi Streaming Global leuwih éfisién. Platform anjeun tiasa kéngingkeun ieu ku ngagunakeun sumber daya anu langkung handap tibatan cara pangiriman konvensional.kéngingkeun peryogian transisi anu lancar nalika mindahkeun alat anu aranjeunna ditonton. Aranjeunna hoyong tiasa berinteraksi sareng pemirsa anu sanés dina platform sosial. Aranjeunna hoyong terang yén jalma anu sanés nampi kauntungan dina tohan olahraga. Metode pangiriman streaming sacara konvensional parantos katinggalan jaman na henteu tiasa nyumponan paménta ieu - dugi ka ayeuna.

    Teknologi Streaming Global idéal pikeun ngalirkeun saluran OTT 24/7 sareng acara live kalayan kontén tunggal sareng multi-aliran. Éta mangrupikeun solusi modern, saderhana pikeun platform sareng panyayagi jasa anu badé nawiskeun pangalaman pangsaéna pikeun palangganna.

Eusi anjeun tiasa dikirimkeun reureuh sub detik ka puluhan juta pemirsa kanggo seprokasi biaya anu anjeun bayar ayeuna.

Nalika perang ngalirkeun hawa panas, nungtut panempo langkung gancang dibandingkeun sareng perang pikeun platform sareng panyayogikeun jasa pikeun nawiskeun pangalaman pangsaéna. Media terus beralih kana pangiriman IP, sareng perusahaan pilari anu tiasa milari pangalaman nempoan pangsaéna pikeun minuhan tungtutan. Hanjakalna, metode pangiriman streaming ayeuna teu tiasa nyumponan paménta ieu sareng neraskeun bajoang sareng méréskeun titik nyeri utama ngeunaan prestasi, skala sareng biaya kiriman ..

Streaming live Performance High (singkronisasi sareng ditunda pisan) teu acan tiasa dilangkungan di masarakat umum dina skala, dugi ka ayeuna.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Streaming Global, mangga kunjungan www.StreamingGlobal.com


AlertMe