imah » diulas » StreamMaster PRIME nyayogikeun panggantian saderhana pikeun grafik, playout kanal tematik sareng alat kontrol master

StreamMaster PRIME nyayogikeun panggantian saderhana pikeun grafik, playout kanal tematik sareng alat kontrol master


AlertMe

Colokkeun pikeun ngaganti colokan pikeun switcher, grafik sareng sérver dina infrastruktur warisan

piksel daya, pamimpin global dina playout, automation sareng grafik, parantos nambihan StreamMaster PRIME kana kisaran grafik sareng produk playout na. Ngamangpaatkeun platform téknologi StreamMaster Media Processing anu kawéntar, StreamMaster PRIME mangrupikeun alat péngkolan sareng set fungsi anu fleksibel, didésainkeun utamina salaku gaganti alat masing-masing dina arsitektur tradisional.

"Seueur penyiar anu urang ngobrol parantos nyarioskeun ka aranjeunna yén aranjeunna henteu dina posisi ngalih kana arsitektur playout anu parantos ditetepkeun ku parangkat lunak, tapi barang-barang masing-masing dina sistem warisanna kedah ngagentos," jelas James Gilbert, CEO piksel daya. "StreamMaster PRIME masihan aranjeunna hiji alat anu hemat biaya, ngahubungkeun SDI, sareng sadaya antar muka anu biasa, janten mangrupikeun gaganti plug-in saderhana pikeun switch kontrol master anu kadaluwarsa, server video atanapi inserter grapik.

"Anu paling penting, lisénsi parangkat lunak pikeun StreamMaster PRIME tiasa ditransfer, janten nalika penyiar mimiti hijrah nuju arsitéktur atanapi modél panempatan anu anyar, pungsionalitas anu aya tiasa ditransferkeun tanpa biaya tambahan," saurna.

StreamMaster PRIME mangrupikeun perkakas khusus, sanggup ngadukung grafik mérek otomatis, logo multi-lapisan statis sareng animasi, jam, téks crawls, tickers, gerakan DVE sareng seueur deui. Pilihan kalebet server video port ganda, pamrosésan audio pikeun multi-kanal sora sareng fungsi kontrol master.

Éta sanggup operasi otonom, kalayan hardware atanapi parangkat lunak UI panel kontrol ogé sayogi. Éta plug-and-play sareng sadaya sistem otomatisasi utama.

"Ieu réspon langsung kana kabutuhan anu nyata ti industri," saur Gilbert. “Éta alat standar anu ngagaduhan kakuatan pakakas anu cekap pikeun ngajalankeun aplikasi parangkat lunak sigana diperyogikeun, diluyukeun sareng sarat pangguna. Pikeun aranjeunna anu kedah ngajaga ranté siaran warisan jalan, atanapi panginten treuk siaran luar anu peryogi playback grafik gerak, éta mangrupikeun jalan kaluar pisan. "

StreamMaster PRIME geus sadia ayeuna.

###

kira-kira piksel daya, hiji Rohde & Schwarz pausahaan
piksel daya ngembangkeun parangkat lunak-diartikeun, virtualizable, solusi pikeun playout siaran, otomatisasi, master control, grapik & mérek anu dianggo dina saluran televisi linier, OTT sareng VOD. Sistem mérek sareng promosi anu kéngingkeun penghargaan kami, saklar kontrol master anu diaktipkeun ku grafik sareng sistem produksi grafik anu tiasa dialihkeun ngamungkinkeun para produser pikeun nganteurkeun eusi anu langsung sareng anu tos dirékam pikeun SD naon waé, HD, 4k, mobile, online atanapi aplikasi interaktif.

piksel daya ngagaduhan pangalaman 33 taun ngeunaan kamahéran rékayasa sareng dédikasi kana dukungan pelanggan anu parantos janten pilihan kahiji industri dina playout, grafik sareng mérek. Kalayan sababaraha rébu pamasangan di dunya, palanggan kalebet penyiar anu ngarah pasar sapertos BBC, Ericsson, ITV, SWR, WDR, TV2 Norwégia, Danmarks Radio, TV5 Monde, KBK, Disney, Papanggihan, ESPN, ViaSat sarta pokna.

Nembe kaala ku Rohde & Schwarz GmbH, piksel daya markas perusahaan anu di Cambridge Inggris kalayan kantor régional di Jukut Valley California jeung Dubai UAE.

piksel daya bisa ngahubungi online di www.pixelpower.com.

piksel daya ngahubungan:
Ngaran: Ciaran Doran
Judul: Exec VP
surélék: [email dijaga]
Tel: + 44 7775 581 301

PR Contact:
Ngaran: Kara Myhill
Parusahaan: Manor Marketing
surélék: k[email dijaga]
Tel: + 44 7899 977 222


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!