imah » jobs » studio Mitra

Bubuka proyék: Studio Mitra


AlertMe

posisi: studio Mitra
pausahaan: Studio Enrique Martínez Celaya
location: Culver Kota CA US

studio seni anu néangan individu diatur sarta profésional kalayan galeri penting atanapi pangalaman studio keur gabung hiji tim ngamotivasi sarta committed salaku gaul studio pinuh-waktu.

Tanggung jawab di posisi éta ngawengku manajemen paméran, ngajomblo diomongkeun, sarta publikasi; komunikasi efektif jeung galeri, museum jeung kolektor; tugas registrar, kaasup manajemen database na aliran inventory karya seni; gawe langsung jeung artis sarta studio staf; jeung ngarojong média sosial tur strategi eusi digital.

Kualifikasi tina posisi nu ngawengku 4 + taun galéri, studio atanapi pangalaman musium jeung kamampuhan pikeun nedunan atawa diajar tugas jeung tanggung jawab tina pakasaban. Pangaweruh ngeunaan Photoshop na InDesign mangrupakeun tambah.

Type pakasaban: Pausahaan-waktos

pangajaran diperlukeun:

  • jajaka urang

pangalaman diperlukeun:

  • Gallery / Studio / Museum: 4 taun


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)