imah » wartos » Kreatif Studios Leroy & Clarkson Sareng ANATOMI Ngahiji; Mindahkeun Nawaran Klién 360 Sumberdaya Kreatif Layanan Lengkap

Kreatif Studios Leroy & Clarkson Sareng ANATOMI Ngahiji; Mindahkeun Nawaran Klién 360 Sumberdaya Kreatif Layanan Lengkap


AlertMe

NEW YORK, NY - Dina pamindahan dirancang pikeun nawiskeun palette anu langkung jero ngeunaan jasa kreatif ngalangkungan strategi kreatif, produksi, animasi 2D / 3D, épék visual sareng desain unggal médium visual, agénsi kreatif Leroy & Clarkson jeung anatomi parantos ngagabung kana pasukan. Ngahijikeun nyiptakeun ANATOMY pangadeg sareng jaringan anu ajen kreatif ku jaringan Tandaan Valentine (gambar di luhur katuhu) ka Leroy & Clarkson salaku Chief Creative Officer. Valentine bakal dianggo barengan Kate Hillis (gambar di kénca kénca), Pamilik / Kapala Pegawai Eksekutif, anu kantos mingpin studio kreatif anu meunang pangajén ti 2014.

Valentine mimiti karirna di awal 1990 di CNBC dimana anjeunna ngadamel jabatan promo on-air jaringan sateuacan ngagabung agénsi agénsi hiburan inovatif sareng pangaruh Lee Hunt Associates salaku Diréktur Kreatif. Dina 2000, anjeunna ngadirikeun ANATOMY dimana anjeunna ningali acara-acara peluncuran anu masihan penghargaan, presentasi skala besar sareng presentasi televisi global pikeun rupa-rupa klien.

"Ieu warta anu saé pikeun sadaya palanggan kami," saur Valentine. "Kuring resep pisan damel sareng Leroy & Clarkson, sumberdaya koléktif kami nawiskeun palanggan kami langkung jero sareng rubakpita pikeun nampung proyék skala anu langkung ageung kalayan aksés kana sababaraha bakat kreatif anu pangsaéna di industri."

Kamampuhan gabungan tina usaha anyar di antarana kampanye iklan 360, identitas merek sareng sistem desain, strategi sareng posisi posisi, grafis gerak, édisi kreatif, produksi live-action, eusi branded, art key, nyerat, acara live sareng desain ékspériménial.

Sejarah Leroy & Clarkson nyalira sami-sami imajinasi. Diluncurkeun dina 2001, studio ampir langsung mendakan kasuksésan sareng proyék-proyék pikeun USA Network, SyFy, Cooking Channel, Fuse, History, Lifestyle A&E sareng anu sanésna. Hillis ngagabung sareng perusahaan di 2010 salaku Diréktur Ngatur / CFO, sareng kéngingkeun perusahaan di 2014 ngajantenkeunana janten salah sahiji ti saeutik studio kreatif milik awéwé di New York.

Sateuacan Leroy & Clarkson, Hillis ngahasilkeun film dokumenter kalebet juara tilu kali Webby Award sareng terkenal "Hometown Baghdad," anu ngagambarkeun kahirupan lalaki Irak anu jarang ditingali nyobian hirup normal dina kota nalika perang.

Di handapeun bimbingan Hillis, perusahaan parantos ningkat ku duanana ngembangkeun ruh para klien sareng suksés nyandak proyék sareng ruang lingkup sareng pajeulitna anu langkung ageung. Sababaraha proyék standout panganyarna kalebet karya pikeun National Geographic Channel, NBCUniversal, AMC, ABC News, The Rockefeller Yayasan, TNT, Nasdaq, Lifetime, PBS diantara anu sanésna.

Pencét di dieu pikeun ningali langkung seueur karya Leroy & Clarkson: www.leroyandclarkson.com/work/

 

Ngeunaan Leroy & Clarkson:
Leroy & Clarkson mangrupikeun kelompok seniman, sutradara, panulis sareng pemecah masalah multidisiplin. Kalayan langkung ti 15 taun pangalaman kami mingpin turnarounds merek ageung, ngaluncurkeun klasik, sareng mérek ikon anu strategis nempatkeun deui pikeun lanskap média anyar. Leroy & Clarkson mangrupikeun bisnis milik awéwé anu disahkeun. www.leroyandclarkson.com


AlertMe