imah » wartos » Kreatif Studios Leroy & Clarkson sarta anatomi ngagabung; Pindahkeun Nawarkeun Klién 360 Full Service Resource Kreatif

Kreatif Studios Leroy & Clarkson sarta anatomi ngagabung; Pindahkeun Nawarkeun Klién 360 Full Service Resource Kreatif


AlertMe

NEW YORK, NY - Dina pamindahan dirancang pikeun nawiskeun palette anu langkung jero ngeunaan jasa kreatif ngalangkungan strategi kreatif, produksi, animasi 2D / 3D, épék visual sareng desain unggal médium visual, agénsi kreatif Leroy & Clarkson jeung anatomi parantos ngagabung kana pasukan. Ngahijikeun nyiptakeun ANATOMY pangadeg sareng jaringan anu ajen kreatif ku jaringan Tandaan Valentine (digambar di luhur katuhu) ka Leroy & Clarkson salaku Kapala Dinas Kreatif. Valentine bakal dianggo sareng Kate Hillis (gambar di kénca kénca), Pamilik / Kapala Pegawai Eksekutif, anu kantos mingpin studio kreatif anu meunang pangajén ti 2014.

Valentine mimiti karirna di awal 1990 di CNBC dimana anjeunna ngadamel jabatan promo on-air jaringan sateuacan ngagabung agénsi agénsi hiburan inovatif sareng pangaruh Lee Hunt Associates salaku Diréktur Kreatif. Dina 2000, anjeunna ngadirikeun ANATOMY dimana anjeunna ningali acara-acara peluncuran anu masihan penghargaan, presentasi skala besar sareng presentasi televisi global pikeun rupa-rupa klien.

"Ieu warta hébat pikeun sakabéh klien kami," saur Valentine. "Kuring gumbira tiasa damel sareng Leroy & Clarkson, sumber koléktif kami nawiskeun ka klien kami langkung jero sareng bandwidth pikeun nampung proyék skala anu langkung ageung sareng aksés ka sababaraha bakat kreatif di industri."

Kamampuhan gabungan tina usaha anyar di antarana kampanye iklan 360, identitas merek sareng sistem desain, strategi sareng posisi posisi, grafis gerak, édisi kreatif, produksi live-action, eusi branded, art key, nyerat, acara live sareng desain ékspériménial.

Sejarah Leroy & Clarkson nyalira sami-sami pikaresepeun. Diawalan dina 2001, studio ampir langsung mendakan kasuksésan sareng proyék pikeun USA Network, SyFy, Cooking Channel, Fuse, History, Lifetime A&E sareng anu sanésna. Hillis ngagabung perusahaan dina 2010 salaku Diréktur Ngatur / CFO, sareng ngagaduhan perusahaan di 2014 sahingga janten salah sahiji sababaraha studio kreatif milik awéwé di New York.

Sateuacan Leroy & Clarkson, Hillis ngahasilkeun dokumenter kaasup juara Webby Award tilu-waktos sareng "Diakota Baghdad," anu ngagambarkeun kahirupan jarang lalaki ngora Irak nyoba ngalaksanakeun kahirupan normal dina hiji kota perang.

Di handapeun bimbingan Hillis, perusahaan parantos ningkat ku duanana ngembangkeun ruh para klien sareng suksés nyandak proyék sareng ruang lingkup sareng pajeulitna anu langkung ageung. Sababaraha proyék standout panganyarna kalebet karya pikeun National Geographic Channel, NBCUniversal, AMC, ABC News, The Rockefeller Yayasan, TNT, Nasdaq, Lifetime, PBS diantara anu sanésna.

Pencét di dieu pikeun ningali seueur karya Leroy & Clarkson: www.leroyandclarkson.com/work/

Ngeunaan Leroy & Clarkson:
Leroy & Clarkson mangrupikeun gugus multidisiplin seniman, diréktur, panulis sareng pangénggalan masalah. Kalayan leuwih pangalaman 15 taun kami parantos kantos ngiringan turnarounds mérek, ngaluncurkeun klasik, sareng merek iconic reposisi pikeun bentang média énggal. Leroy & Clarkson mangrupikeun bisnis anu dipertanggungjawabkeun ku awéwé. www.leroyandclarkson.com


AlertMe