imah » diulas » DaVinci Resolve Studio Ngadukung Aliran Kerja Produksi Jarak Jauh Tiasan Bagus

DaVinci Resolve Studio Ngadukung Aliran Kerja Produksi Jarak Jauh Tiasan Bagus


AlertMe

Fremont, CA - 19 Pébruari 2021 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén Senior Colorist Maria Carretero ti studio kreatif Nice Shoes jarak jauh nyayarkeun pilem pitur unggul "Waikiki" nganggo DaVinci Resolve Studio, sareng proyék-proyék anu penting sapertos video musik "Lost Horse" sareng pilem Sundance 2021 "All Light, Everywhere. ” Nice Shoes parantos ngandelkeun DaVinci Resolve Studio salaku bagian tina aliran kerja jauh na sapanjang taun 2020 di New York, Toronto, Boston, Chicago sareng lokasi Minneapolis.

"Waikiki," pilem fitur dramatis tina Hawaii filmmaker sareng Sundance Institute Native Lab sasama Christopher Kahunahana, masihan pandangan anu teu jelas dina kanyataan kahirupan anu pikasieuneun di surga. Salami produksi pasini Carretero dumasarkeun di New York sareng Produser Digital Intermediate (DI) Katie Hinsen di Los Angeles sareng Kahunahana di Hawaii. Tim ngayakeun kolaborasi pikeun tautan video anu akurat sareng warna anu dikembangkeun ku Nice Shoes. Asalna didamel pikeun iklan iklan, téhnik Nice Shoes 'disaring pikeun nyumponan paménta unik tina pandemi sareng diperluas pikeun pilem sareng proyek épisode na.

Sakumaha nyatakeun Hinsen, "Biasana urang ngan ukur gaduh sakedik klién per bulan nganggo alur kerja jauh, tapi ayeuna ampir sadayana. Kami ogé biasa ngagaduhan kaseueuran sési ieu janten fasilitas, tapi kami skala ogé ngagaduhan seniman sareng klien di imahna, duanana nganggo warna aman pikeun nempoan link anu akurat pikeun monitor pikeun ningali kaluaran DaVinci Resolve Studio. "

Anjeunna neraskeun, "Sababaraha proyék kami, ti taun ka tukang sareng neraskeun ka 2021, nganggo fitur kolaborasi DaVinci Resolve Studio, anu parantos pisan pelengkap pikeun aliran kerja jauh urang. Éta leres-leres ngabantosan urang nganggo panggunaan sumberdaya anu paling saé, sabab asistén sareng éditor online urang tiasa aksés kana proyék naon waé dina mesin mana waé. Sateuacan angkat jauh, asistén badé lebet kana rohangan kolor sareng ngaleupaskeun gambarna kana sekuen. Ayeuna, aranjeunna tiasa kana garis waktos teu paduli dimana aranjeunna sacara fisik di dunya. Éta parantos ngamungkinkeun kami pikeun langkung saé nganggo tim kami di lokasi sareng zona waktos anu sanés, anu penting pisan pikeun proyék sapertos 'Waikiki.' ”

Proyék terpencil sanés anu terakhir anu ditugaskeun Carretero nyaéta video musik "Lost Horse" Asaf Avidan. Henteu ngan ukur proyek na ditémbak sareng dipasang jarak jauh nalika dikarantina sareng Sutradara Adi Halfin dumasarkeun di Berlin, tapi sakumaha Carretero nyatet, Halfin ngagaduhan raos anu khusus upami ngeunaan penampilanana. "Anjeunna teras-terasan milarian hal anu hipu pisan, janten seueur padamelan nempatkeun tingkat jenuh sareng nyayogikeun inpormasi dina bayangan pikeun ngaraos yén anjeun tiasa ngambekan hawa anu aya dina gambarna," saur anjeunna.

"DaVinci Resolve Studio parantos janten asét anu hébat pikeun Maria sareng sésana koloris kami. Manajemén warna sareng pakakas kolaborasi parantos janten instrumén nalika kami parantos nyaluyukeun sareng nyaring alur kerja urang nalika berkolaborasi sareng pembuat pilem di panjuru dunya, "pokna Hinsen. "Sedengkeun sadayana parantos ngartos kanyataan taun kamari, jarak jauh DI sanés hal anu biasa dilakukeun ku klien, sareng DaVinci Resolve Studio leres-leres ngabantosan urang dina ngajantenkeun jalma-jalma anu percaya ti klien kami."

Pencét Fotografi
poto produk tina DaVinci ngabéréskeun Studio tur sagala séjén Blackmagic Desain produk nu aya di www.blackmagicdesign.com/media/images

kira-kira Blackmagic Desain
Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!