imah » wartos » Studio Panyiaran Nyadiakeun Jauh Pamaduan (Remi) Suite Produk

Studio Panyiaran Nyadiakeun Jauh Pamaduan (Remi) Suite Produk


AlertMe

SKOKIE, Il, January 31, 2018 - studio Panyiaran, Produsén sahiji kualitas luhur audio, video, sarta solusi serat-optik, geus dileupaskeun ditingkatkeun firmware keur na Model 5422 Ohi telepon di antara kamar jeung kamar Audio Engine, Model 216 penyiar urang konsol, sarta Model 44D Audio Interface produk. The firmware anyar (software study) ngamungkinkeun unggal Unit kana hadé minuhan kaperluan unik tina nyieun IFB (interrupted foldback atanapi bakat cueing) pikeun aplikasi produksi jauh. Naha disebut Remi atanapi Di-Imah, tradisional matrix telepon di antara kamar jeung kamar atawa hardware dedicated saukur teu nepi ka tugas nyadiakeun kamampuhan IFB mana lokasi sahiji dina hawa bakat jeung produksi tanaga nu sacara geografi rupa-rupa. Bari tujuan dasar tetep sami, tantangan teknis anyar merlukeun kamampuan anyar pikeun ngarojong aranjeunna. Studio Panyiaran geus direspon ku set dilaksanakeun taliti sumberdaya software basis anu teu gumantung lokasi.

"Urang nempo ieu apdet firmware salaku hiji kasempetan pikeun nyata ngaronjatkeun parabot di pembuangan konsumén urang '," nyebutkeun Gordon Kapes, Présidén Studio Panyiaran. "The pentingna bakat cueing mindeng overlooked tapi sih kritis kana kasuksésan hiji produksi urang. Ku integral tina fungsionalitas IFB-rojongan kana produk ieu, urang bisa nawarkeun suite sahiji solusi ningkat anu idéal pikeun Remi na Di-Imah aplikasi ".

Model 5422 Ohi telepon di antara kamar jeung kamar Audio Engine mangrupakeun-kinerja tinggi na leyuran fleksibel pikeun nyieun pihak-garis (PL) sirkuit telepon di antara kamar jeung kamar nalika dipaké ku Dante jeung produk AES67-cocog. Jeung sékrési firmware panganyarna, éta kiwari ogé sanggup nyieun nepi ka 32 sinyal IFB unik atawa "eupan" atawa campuran PL telepon di antara kamar jeung kamar sarta sirkuit IFB. Teu kawas implementations IFB has, sinyal audio IFB, ngeureunkeun jeung program, bisa sourced ti dimana wae aplikasi butuh. Hal ieu ngamungkinkeun tanaga produksi di hiji lokasi fisik pikeun ngirim sinyal IFB-kualitas profésional ka acara siaran offsite via jalur audio dumasar-serat.

dua modus IFB The Modél 5422 urang, sora-dioperasikeun (VOX) jeung nada-dioperasikeun (TOX), nawiskeun kalenturan pikeun rupa-rupa Remi na Di-Imah aplikasi. VOX IFB akurat ngadeteksi sora-band ngaganggu sinyal nu sumping ku cara saluran input digital audio. Sabot 5422 Modél sadar sinyal sora-band, unit kieu Konfigurasi sarta tindakan dina sinyal audio program pakait na. TOX IFB bisa nyadiakeun kinerja ditingkatkeun ku recognizing hiji kaayaan nu ngaganggu ku detecting sunda frékuénsi luhur nu bakal kaasup kalayan audio sora ngaganggu. Nada, dianjurkeun janten hiji 18-kHz sinus-gelombang, anu ditambahkeun kana sinyal audio sora pikeun nyieun sinyal audio ngaganggu. Kalawan TOX IFB, sinyal bakat cue resultant kudu kualitas audio unggulan sarua jeung ciri sakumaha anu sinyal IFB lokal-asalna.

nu Model 216 penyiar urang konsol GSM dirancang pikeun ngawula salaku puseur kontrol audio keur announcers, komentator, sarta tanaga produksi. Nepi ka ayeuna, aplikasi primér dina Modél 216 urang geus keur dipake ku dina hawa bakat pakait sareng acara live. Kalawan firmware anyarna, unit ogé bisa ngawula salaku hiji 4-kanal stasiun IFB master alus teuing pikeun aplikasi produksi jauh. Dua Modél modus produksi 216, produksi kalawan nada jeung produksi kalawan taram jeung nada, nu husus kaasup kana ngarojong fungsi TOX IFB nu Modél 5422 urang. modus ieu nambahkeun hiji sinyal sinus-gelombang 18-kHz kana audio omongan, sahingga aktivasina langsung tina fungsi TOX IFB kana Modél 5422 urang. A Modél 216, ayana ampir mana di workflow, bisa ngawula ka salaku stasiun IFB master 4-kanal, sedengkeun 5422 Modél dina situs acara otomatis tiasa pindah antara audio program lokal-disadiakeun jeung Modél 216-disadiakeun ngaganggu audio.

nu Model 44D Interface asalna ditawarkeun nyadiakeun sarana-kinerja tinggi basajan acan tina interfacing dua saluran audio garis-tingkat analog ka sareng ti aplikasi nu ngandelkeun Ohi atanapi AES67 téhnologi. firmware Anyar keur 44D Modél nambahan mode generator nada keur dipake dina Remi atanapi Di-Imah aplikasi nu nganggo Modél 5422 Ohi telepon di antara kamar jeung kamar Audio Engine. Nalika ngonpigurasi keur modeu nada generator, hiji 18-kHz sinus-gelombang sinyal audio anu sadia dina duanana dina analog sarta domain digital. nada ieu dimaksudkeun pikeun dipaké ku sistem matrix telepon di antara kamar jeung kamar pikeun mantuan dina nyieun sinyal audio ngaganggu anu cocog sareng fungsi TOX IFB nu Modél 5422 urang. Hiji jalan audio tina kaluaran audio ngaganggu matrix sistem telepon di antara kamar jeung kamar pikeun inputs dina 5422 Modél dina situs acara bakal ngidinan sinyal IFB siaran-baku bisa dijieun kalawan euweuh larangan lokasi.

The firmware anyar anu ayeuna ongkos jeung sagala Modél unit 5422, 216, sarta 44D anyar. Ieu ogé sadia pikeun diundeur, haratis, pikeun instalasi dina sakabéh unit 5422, 216, sarta 44D saméméhna shipped. "Salaku live-acara Productions jadi beuki loba geografi disbursed, butuh solusi integrasi jauh kualitas luhur baris terus nambahan," nambihan Kapes. "Tapi eta parobahan na syarat anyar teu kudu dampak kamampuh dina hawa bakat jeung produksi tanaga pikeun éféktif nedunan jobs maranéhanana. Urang ngaharepkeun apdet firmware kami nawiskeun perbaikan signifikan di kumaha sinyal IFB nu dijieun na kasampak maju ka nambahkeun fitur tambahan na leyuran real-dunya pikeun kurban produk urang tumuwuh. "

Ngeunaan Studio Panyiaran, Inc.
Studio Panyiaran, Inc. nyadiakeun tailored,-kinerja tinggi video, audio jeung serat optik produk keur profésional audio jeung siaran pasar. Diadegkeun dina 1978, pausahaan ieu komitmen ka ngarancang jeung manufaktur diandelkeun, ongkos-éféktif, sarta solusi kreatif pikeun studio siaran, stadion sarta lingkungan perusahaan. Dipikawanoh pikeun "ngarancang pikeun jalan professional dianggo," parusahaan diwanoh salaku pamimpin industri. kategori produk kaasup angkutan optik-serat, telepon di antara kamar jeung kamar tur interfaces IFB, konsol penyiar, tur sistem kontrol monitor spiker. A garis tumuwuh tina Ohi-sangkan produk Audio-leuwih-Ethernet geus narima pangakuan lega. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka website Studio Panyiaran dina www.studio-tech.com atanapi nelepon 847.676.9177.


AlertMe