imah » wartos » Studio Panyiaran 'Hotspot Treuk-Ahir Unit keur na Jauh Kamera Live-Patalina Mini Interface System tees Up dina Pasanggiri Golf High-Propil

Studio Panyiaran 'Hotspot Treuk-Ahir Unit keur na Jauh Kamera Live-Patalina Mini Interface System tees Up dina Pasanggiri Golf High-Propil


AlertMe

Chicago, September 29, 2015 - Nalika sababaraha golfers pangalusna bangsa urang pencét Tangtu ka majalengka kaluar tadi ieu mangsa, studio Panyiaran'Live-Patalina ™ Mini System Interface Jauh kaméra jeung Unit treuk-tungtung portabel anyarna, mantuan pikeun ngarojong sinyalna televisi saméméh éta dirilis pikeun pamakéan umum. Pamakéan resmi munggaran tina dibabawa, Unit batré Powered treuk-tungtung éta dina April, sarta eta ditawarkeun dina jaringan kalenturan nu diperlukeun pikeun ngarojong monitoring jeung komunikasi dina produksi widang kompléks nu mibanda daya kawates serat.Studio Tech 1

"Studio Panyiaran dianjurkeun Unit portabel treuk-tungtung panganyarna na keur Live-Patalina Mini sistem, salaku tim produksi geus relied on unit treuk-tungtung rak-dipasang sistem di kaliwat sarta miboga kasuksésan hébat," nyebutkeun Marc Caputo, diréktur senior , operasi jauh di Golf Channel. "Salaku unit treuk-tungtung dijalankeun dina ngan hiji strand serat na téh dibabawa, éta simplifies prosés instalasi tur streamlines nu workflow Ing. kalenturan na kabukti hususna penting dina lapangan golf, jadi kru produksi urang ieu ditempatkeun di hiji jauh, Unit mobile kaki 4,000 jauh ti kaméra. "Studio Tech 2

Caputo na awak na nyetel Sony HDC-1500 kaméra dibabawa, embedding microphones dina samping kaméra, nu lumpat kana sistem serat telecast HDX ™. The Live-Patalina Mini Jauh Kamera System Interface ieu housed dina hiji Unit mobile produksi lengkep sareng dipaké pikeun ngarojong monitoring jeung komunikasi pikeun manajer panggung A2. "Urang fed dinya balik deui jadi nu bakat bisa ningali naon on hawa," terus Caputo. "Kusabab kami ngajalankeun éta kaméra ngaliwatan kotak HDX, awak nu dipaké asupan video on kursus pikeun kadaharan a mesin pita, upami diperlukeun. Maranéhanana lajeng bisa eupan dua saluran telepon di antara kamar jeung kamar ngaliwatan Live-Patalina Mini jeung hiji IFB balik deui ka Unit mobile ".Studio Tech 3

Caputo nyebutkeun kamampuan Unit treuk-tungtung pikeun panganteur tanpa ngagunakeun palabuhan opat-kawat nu éta langka di kali, dibuktikeun mangpaat. "Simkuring éta bisa ngan eupan eta ti SAP (panel ngerjakeun sumber) jeung meunang dua saluran telepon di antara kamar jeung kamar," nambihan Caputo. "Sedengkeun rak-dipasang Unit treuk-tungtung Studio Panyiaran kami relied on taun ka tukang diperlukeun port telepon di antara kamar jeung kamar opat-kawat, ieu anyar portabel treuk-tungtung bisa boga fungsi kalawan partyline basajan, nu geus disadiakeun komunikasi ningkat jeung treuk uplink".

Pikeun pasanggiri golf tangtu ieu, Caputo na awak na tadi aksés ka ngan tilu untaian serat, deploying dua pikeun gambar utama program jeung kontrol kaméra, sarta salah sahiji strand pikeun sagalana sejenna. "Kanyataan yén Unit treuk-tungtung ngalir dina strand tunggal serat bener masihan urang loba ditambahkeun kalenturan jeung kontrol," manehna nambihan. "Kalayan ngan tilu untaian serat dina kursus, urang tadi komunikasi pinuh, monitor mulang, hiji titik feed dek, dua saluran PL sarta IFB pikeun reporter teh. Teu nyebut, urang masih miboga kaméra siaran jeung kontrol kaméra pinuh. Ku kituna, dina mangsa poé panjang shooting ti sunrise ka Panonpoé Tilelep, hiji operator video éta bisa ngadalikeun eta kaméra kawas urang bisa kalawan sagala kaméra sejenna dina kursus ".

Bari sakabeh tilu unit treuk-tungtung Live-Patalina Mini ngajalankeun on salah strand serat, anu Unit portabel treuk-tungtung anyar boga kapentingan ditambahkeun kalenturan, sabab bisa batré Powered sarta henteu perlu jadi rak-dipasang. "Urang ngan bisa nempatkeun eta handap dina méja atawa di mana waé," cik Caputo. "Ieu gampang keur jalma pikeun ngalakukeun instalasi, lantaran, upami hiji parusahaan kagungan ieu sareng disewa ka panyadia uplink atawa panyadia Unit mobile, éta bisa ngan ditempatkeun dina luhureun counter ku kabel ngajalankeun kana eta."

The Live-Patalina Mini Jauh Kamera Interface System nawarkeun hiji jalur SDI di unggal arah, ngarojong rupa-rupa SD-, HD- jeung sinyal 3G-video sangkan eta nu idéal Sistim kaméra extender for ngumpul warta éléktronik, treuk uplink jeung fokus aplikasi siaran. Pikeun gancang jeung bisa dipercaya deployment sawah, anu camera- na treuk-tungtung unit interlock ngaliwatan hiji serat optik tunggal-mode, sarta ngagunakeun standar optik, video jeung audio panyambungna pikeun fleksibilitas maksimum. Teu kawas sistim séjén ti kulawarga Live-Patalina, unit kaméra-tungtung ngandelkeun dina kaméra pakait atawa camcorder mun Lebetkeun dina hawa sinyal audio kana grup audio 1 sahiji sumber SDI. Ieu ngaminimalkeun ukuran unit kaméra-tungtung urang, ngurangan ongkos na simplifies setelan. Sinyal audio nu study nu lajeng diangkut marengan data gambar, via nepi ka 10 km serat ka Unit Live-Patalina Mini treuk-tungtungna pakait.

Unit Live-Patalina Mini portabel treuk-tungtung anyar ieu housed dina dipager aluminium lightweight tur ngawengku hiji mawa terpadu cecekelan. Ukuran sarta beurat nyieun sumur-cocog pikeun dibabawa tur "buang-handap" aplikasi. Dua sumber kakuatan DC bisa disambungkeun. A konektor XLR 4-pin dina panel hareup ngamungkinkeun hiji kakuatan suplai 12 V DC bisa disambungkeun. A batré Gunung, ayana dina tonggong panutup unit urang, kompatibel jeung accu Anton / Bauer®. Hiji pilihan V-Gunung bisa disadiakeun pikeun solusi batré séjén. Versi treuk-tungtung portabel anyar téh idéntik dina ukuran pikeun Unit kaméra-tungtung sistem urang, sarta pasangan unit portabel mini bisa gampang diangkut dina hal portabel leutik. fitur tambahan kaasup dua outputs analog de-Lebetkeun na partyline (PL) rojongan telepon di antara kamar jeung kamar.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep dina Jauh System Kamera Interface Live-Patalina Mini jeung Unit portabel treuk-tungtung anyarna, mangga buka www.studio-tech.com.

Ngeunaan Studio Panyiaran, Inc.

Studio Panyiaran, Inc. nyadiakeun tailored,-kinerja tinggi video, audio jeung serat optik produk keur profésional audio jeung siaran pasar. Diadegkeun dina 1978, pausahaan ieu komitmen ka ngarancang jeung manufaktur diandelkeun, solusi-kinerja tinggi pikeun studio siaran, stadion sarta lingkungan perusahaan. Dipikawanoh pikeun "ngarancang pikeun jalan professional dianggo," parusahaan diwanoh salaku pamimpin industri. kategori produk kaasup angkutan optik-serat, telepon di antara kamar jeung kamar tur interfaces IFB, konsol penyiar, tur sistem kontrol monitor spiker. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka website Studio Panyiaran dina www.studio-tech.com atanapi nelepon 847.676.9177.


AlertMe