imah » wartos » Studio Panyiaran nawarkeun Anyar Dante®-patuh interfaces Audio

Studio Panyiaran nawarkeun Anyar Dante®-patuh interfaces Audio


AlertMe

SKOKIE, Il, December 5, 2018 - studio Panyiaran, Produsén tina audio profésional, video na leyuran optik-serat, nawarkeun teh Model 5412 Audio Interface jeung Model 5418 mic / Line Interface, dua solusi Ohi-patuh anyar pikeun aplikasi anu make Audio-leuwih-Ethernet (AoE) konektipitas jaringan. Duanana nawiskeun kinerja audio unggulan sapanjang kalawan fitur unik nu ngarojong instalasi efisien sarta basajan, operasi dipercaya.

"Ohi audio-leuwih-Ethernet geus kapanggih ditampa lega minangka 'tulang tonggong' audio alatan betah miboga pamakéan, interoperability, kualitas audio unggulan sarta nyoko lega ku angka nu gede ngarupakeun pabrik alat-alat," nyebutkeun Gordon Kapes, presiden Studio Panyiaran. "Dina respon, urang dijieun ieu interfaces audio Ohi-patuh anyar pikeun ngalengkepan rentang kami tumuwuh tina kurban produk. Tebih ti mahluk ngan 'kuring teuing' analog / interfaces Ohi, urang kaasup kamampuan unik keur nasabah anu kudu efektif ngarojong hiji rangkaean aplikasi sareng workflows ".

The Modél 5412 ngarojong analog inputs na outputs garis-tingkat, sarta geus sadia di dua versi - hiji sareng dalapan asupan jeung dalapan saluran output, jeung lianna kalayan 16 asupan jeung saluran kaluaran 16. The Modél 5412 migunakeun 25-pin panyambungna D-subminiature pikeun gampang interfacing kalawan sumber na maksud saimbang sarta henteu saimbang. noise low, distorsi low, sarta headroom tinggi anu highlights konci kana kinerja audio tina Unit ieu. Ngungkulan fitur, kaasup sinyal loop-deui generasi sunda, pitulung pikeun mastikeun deployment sarta operasi suksés.

The Modél 5418 ngamungkinkeun pamaké pikeun nyambungkeun dalapan mikropon atanapi garis-tingkat sumber analog, lajeng kaluaran sinyal dina domain digital Ohi ku cara hiji panganteur Ethernet. Sajaba ti éta, dalapan saluran audio nu sumping via Ohi anu dirobah jadi analog sarta output salaku sinyal garis-tingkat. The inputs dalapan mic / garis audio nganggo standar tilu-pin bikang panyambungna XLR, nu lokasina di panel hareup Modél 5418 urang. The analog sinyal input audio nu dirobah jadi 24-bit PCM digital lajeng diangkut via panganteur jaringan Ohi. Unit nu nawarkeun unjuk audio unggulan jeung gain adjustable preamplifier, saringan tinggi-pass, sarta P48 phantom kakuatan. Kadali parameter operasi bisa dipigawé lokal ngagunakeun hareup-panel push-tombol saklar, atawa jarak jauh ngagunakeun kaca web manajemén atanapi aplikasi software ST controller. Hiji bagian monitor ngamungkinkeun duanana observasi visual jeung karungu sahiji sinyal asupan jeung kaluaran.

Boh 5412 Modél jeung 5418 Modél anu housed di, enclosures lightweight ci, anu Gunung dina hiji spasi ( "1U") tina kabaya baku 19 inci. Kakuatan bisa disadiakeun ku 100-240 volt, 50 / 60Hz, atawa 12 volt DC jeung operasi kaleuleuwihan didukung. Duanana unit ngawengku tilu Gigabit Ethernet interfaces jaringan, dua keur ngarojong kaleuleuwihan Ohi operasi, sarta katilu pikeun ngakses sistem menu manajemén. Hiji web server internal ngamungkinkeun saum sareng fléksibel ngawaskeun, jeung konfigurasi tina loba parameter audio jeung jaringan unit '. Sajaba ti éta, indikator hareup-panel, tampilan, sarta saklar pushbutton nyadiakeun pamaké kalawan wasa langsung ka selections konfigurasi konci.

Ngeunaan Studio Panyiaran, Inc.

Studio Panyiaran, Inc. nyadiakeun tailored,-kinerja tinggi video, audio jeung serat optik produk keur profésional audio jeung siaran pasar. Diadegkeun dina 1978, pausahaan ieu komitmen ka ngarancang jeung manufaktur diandelkeun, ongkos-éféktif, sarta solusi kreatif pikeun studio siaran, stadion sarta lingkungan perusahaan. Dipikawanoh pikeun "ngarancang pikeun jalan professional dianggo," parusahaan diwanoh salaku pamimpin industri. kategori produk kaasup angkutan optik-serat, telepon di antara kamar jeung kamar tur interfaces IFB, konsol penyiar, tur sistem kontrol monitor spiker. A garis tumuwuh produk audio-leuwih-Ethernet geus narima pangakuan lega. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka website Studio Panyiaran dina www.studio-tech.com atanapi nelepon 847.676.9177.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!