imah » wartos » Studio Technologies Ngenalkeun Beueur Dtim Anyar Dante®

Studio Technologies Ngenalkeun Beueur Dtim Anyar Dante®


AlertMe

SKOKIE, Il, May Xnumx, Xnumx - studio Panyiaran, produsen solusi audio, pidéo, sareng serat optik-kualitas, ngenalkeun dua koper épik interkomér Dante®, Model 372A jeung Model 373A. Kadua unit, anu ngahijikeun saluran omongan tunggal sareng dua saluran ngadangukeun, tiasa ngadukung headset kelas profesional sareng konsumen, headset tunggal sareng dual-saluran kalayan kualitas audio anu langkung ageung langkung seueur alat antar-garis interkom. Model 372A dimaksudkeun pikeun nyambungkeun sareng headset anu ngagunakeun konektor XLR-pin jalu 5, sedengkeun Hubungan Model 373A nganggo headset anu nganggo konektor XLUM awéwé XLR-pin konektor. Kadua ogé dilengkepan 4 mm 3.5-konduktor TRRS jack, ngamungkinkeun sambungan langsung sareng earbuds sareng headset kaulinan. Ngan sambungan Power-over-Ethernet (PoE) anu dipikabutuh pikeun hubungan sareng jaringan Dante.

Luhureun jaringan IP standar, sababaraha alat Model 372A sareng Model 373A, sareng satuan sabuk Studio Technologies anu cocog sareng tiasa dianggo pikeun nyiptakeun aplikasi antar-partai kalayan matéri audio Dante-éksternal, sapertos studio Technologies 'Model 5422 Dante Mesin Audio Intercom Salaku tambahan, sabuk anyar ieu tiasa dianggo "titik-to-point" atanapi ngahubungkeun sareng sistem interkom matrix anu cocog sareng Dante.

"Khusus Model 372A sareng Model 373A utamina dengarkeun sareng non-verbal ngaréspon kana pamundut anu dilakukeun ku produsén, diréktur, atanapi manajer panggung," saur Gordon Kapes, Présidén Studio Technologies. "Kami masihan tekenan kana kualitas audio sareng pangrojong sinyal telepon dina produk ieu, kusabab fungsi ngadangukeun biasana ngagaduhan peran anu penting pikeun pangguna ieu. Kualitas audio kanggo fungsi obrolan ogé saé. Sarung kompak, sareng kamampuan nyambung langsung headset 'game' komputer, ngamungkinkeun Model 372A / 373A sacara efektif ngadukung personel produksi sacara berprestasi tinggi tapi sacara efektif biaya. "

Model 372A / 373A dirancang kalayan bising anu mikropon mikropon rentang low-lega. Kontrol dinamis-kontrol-amplifier (VCA) dinamika controller (compressor) ieu ngajamin yén kualitas audio mikropon dikawasa bari ngaminimalkeun kasempetan kaleuwihan sinyal. Daya DC-tegangan low tiasa diaktipkeun sakumaha diperyogikeun pikeun ngadukung mikrofon éléktronik. Salaku tambahan, fungsi nampi telepon ngamungkinkeun Model 372A sareng pangguna Modél 373A disayogikeun ku indikasi visual yén sinyal panggero aktip.

Aplikasi perangkat lunak STcontroller dianggo pikeun ngonpigurasikeun sadaya Model 372A sareng Model operasi 373A. Pilihan pamilihan kalebet kakuatan mikropon electret hurung / pareum sareng gain preamplifier, monitor headphone, operasi audio sidetone, sareng operasi tombol omongan. Kalenturan ieu ngamungkinkeun pikeun sababaraha lingkungan nguping didamel, kalebet stereo, monaural saluran tunggal, sareng monaural dual-saluran. Obrolan pushbutton Obrolan tiasa dikonpigurasi tina diantara tilu pilihan: Push to Talk, Latching, atanapi Push to Talk / Tap to Latch.

Ngeunaan Studio Panyiaran, Inc.

Studio Panyiaran, Inc. nyadiakeun tailored,-kinerja tinggi video, audio jeung serat optik produk keur profésional audio jeung siaran pasar. Diadegkeun dina 1978, pausahaan ieu komitmen ka ngarancang jeung manufaktur diandelkeun, ongkos-éféktif, sarta solusi kreatif pikeun studio siaran, stadion sarta lingkungan perusahaan. Dipikawanoh pikeun "ngarancang pikeun jalan professional dianggo," parusahaan diwanoh salaku pamimpin industri. kategori produk kaasup angkutan optik-serat, telepon di antara kamar jeung kamar tur interfaces IFB, konsol penyiar, tur sistem kontrol monitor spiker. A garis tumuwuh tina Ohi-sangkan produk Audio-leuwih-Ethernet geus narima pangakuan lega. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka website Studio Panyiaran dina www.studio-tech.com atanapi nelepon 847.676.9177.


AlertMe