imah » NAB Tembongkeun hirup: Studio Tour

NAB Tembongkeun hirup: Studio Tour

Balik balik layar ku tim produksi Broadcast Darso urang jeung ngajajah workflow produksi IP pikeun NAB Tembongkeun hirup; siaran resmi NAB Tembongkeun. Tur ngawengku ogé ningali panon manuk tina Master Control Room urang, panggung live sareng awak produksi. Tours ditawarkeun poean sareng pendaptaran anu diperlukeun dina dasar anu kahiji, kunjungan mimitina.