imah » jobs » Stylist rambut

Pembukaan proyék: Stylist Rambut


AlertMe

Stylist rambut

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
gancang
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Pamuter pilem Bollywood di NYC aya anu badé ngupayakeun hiji pangalaman ASAP anu berpengalaman ASAP.

Kedah janten NYC lokal.

Kirim resume, tumbu IMDB sareng rujukan 3.

Laju mangrupikeun $ 400 / dinten, mimitian pisan.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)