imah » 2015 NAB Tembongkeun » SuperMeet 2015 #NABSHOW
Las Vegas SuperMeet 2015 di Riviera Hotel
Las Vegas SuperMeet 2015 di Riviera Hotel

SuperMeet 2015 #NABSHOW


AlertMe

Siaran Darso anu sakali deui sponsor média pikeun SuperMeet 2015 Las Vegas. Ngan keur leumpang pondok ti 2015 NAB Tembongkeun, Anu SuperMeet taunan katilu belas bakal dilaksanakeun dina Salasa, April 14th di Royale Ballroom tina Riviera Hotel. Lawang kabuka di 4: 30 pm keur showcase Digital jeung acara utama dimimitian dina jam 7: 00 pm

Kreatif Pro pamaké Grup SuperMeets (CPUG) Network nu gatherings of Final Cut, Adobe, karanjingan jeung Autodesk rai, gurus na filmmakers digital. grup fokus diajar jeung ngagunakeun basis Macintosh workflows kolaborasi jeung leyuran. SuperMeet mimiti salaku gerakan grassroots. bab lokal anu diwangun leuwih waktos jadi seri-dikelompokeun pamaké paling boga pangaruh industri ngeunaan acara global.

[Stextbox id = "hideung"]

The Broadcast Darso SuperMeet diskon kode nyaeta: BBVIP

Ngaheéat $ 5 kaluar biaya Grendeng Umum na didieu aya link langsung:

[/ stextbox]

The Kreatif Pro pamaké Grup Network (CPUG Network) ngawengku BOSCPUG, LACPUG, SF Cutters, New York MoPictive, CHICPUG DC | MD | VACPUG jeung grup video kolaborasi séjén ti sakuliah dunya. Gabung jeung rai kreatif sarta kolaborasi, storytellers digital sarta filmmakers ogé gurus of Adobe, karanjingan, Final Cut Pro na Autodesk. Acara janji janten cara gede ngalenyepan téhnologi anyar jeung tren bari jejaring sarta babagi warta industri jeung kasempetan.

Nempo hiji video ti taun ka tukang sacara Las Vegas SuperMeet pikeun meunangkeun gagasan naon bakal nu katingali sataun ieu:

Agenda SuperMeet ngawengku hiji showcase Digital kalawan demonstrasi ku ngical paralatan sarta pamekar leutik anu nyadiakeun solusi workflow keur Birokrat eusi na filmmakers digital. Ieu sataun urang Platinum sponsor anu Blackmagic Desain, HP, iZotope sarta Diklat Ripple.

bmd_logotBlackmagic Desain nyiptakeun kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, ngawaskeun video, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi télévisi jeung industri pilem saprak 1984.

hp_platinumDina sistem duanana desktop jeung mobile, Workstations Z HP naekeun produktivitas kalawan prosesor multi-core, Kamampuh memori badag, anjog-ujung grafik, jeung téknologi unik diwangun pikeun industri-sapertos média jeung hiburan salaku ThunderBolt 1 2 pikeun konektipitas I / O, HP Z Turbo Girang pikeun ngurangan grafik respon kali (sanajan kalawan 4k video) jeung téhnologi HP DreamColor, ngajaga warna konsisten sakuliah workflows digital.

izotope_am13iZotope geus spent leuwih dasawarsa ngembang produk-unggul pangajén sarta téknologi audio keur professional. Dipaké ku jutaan jalma di sakuliah nagara 50, produk iZotope mangrupakeun komponén inti studio musik Grammy-unggul, Oscar na Emmy-unggul pilem na pos TV studio produksi, sarta studio radio pamingpin. Ngaliwatan program lisénsi mantap, iZotope ogé kakuatan produk nu dijieun ku Adobe na karanjingan.

ripplePelatihan Ripple diawalan dina bulan Agustus tina 2002 ku filmmaker sarta pendidik Steve Martin. Kusabab peluncuran éta urang, Ripple Cimanuk geus mantuan rébuan jalma di sabudeureun dunya jadi leuwih pinter jeung software industri-dipikawanoh kreatif ti Apple, Adobe, karanjingan jeung Blackmagic Desain. Ripple ngahasilkeun tutorials pikeun Final Cut Pro, Motion jeung DaVinci ngabéréskeun.

The SuperMeet ogé ngawengku presentasi husus ku Adobe, GenArts na OWC.

adobe_am13Kalawan Adobe urang kreatif awan, Anjeun bisa meunangkeun sakabéh kumpulan software kreatif Adobe - kaasup pakakas video industri-ngarah - di hiji harga affordable pikeun gancang, Productions smoother ti screenwriting posting-produksi. Tambih Deui, kaanggotaan anjeun mere akses ka produk anyar jeung fitur ekslusif pas aranjeunna nuju dileupaskeun.

GenArts-logo-hideungKusabab 1996, GenArts geus disadiakeun inten biru Téhnologi sarta portopolio of épék visual dipaké ku seniman nyieun nuhun ditempo dina televisi, dina Iklan, online jeung di pilem. GenArts teh panyadia anjog di husus epek visual software jeung média jeung industri iklan di sakuliah dunya.

owcLOGOSéjén komputasi Dunya (OWC) ngoperasikeun hiji toko e-commerce online populér specializing di Macintosh pamutahiran jeung perluasan produk, nyadiakeun dial-up jeung DSL jasa Internet nasional sarta terus ngembangkeun garis sorangan produk hardware Macintosh.

Ulah Poho ka Tiket Raffle!

The SuperMeet boga lineup endah tina hadiah raffle, totaling $ 96,600 to date. Anjeun nampi dua tiket raffle kalawan pangakuan, sarta leuwih tiket bisa dibeuli ($ 2 unggal atanapi 3 pikeun $ 5). Pasti patut maén odds on ieu! Di dieu ngan sababaraha sahiji hadiah hébat awaiting hiji meunangna untung:

DaVinciResolveSystemGrand Prize mangrupakeun Blackmagic Desain DaVinci ngabéréskeun 10 System, kaasup DaVinci ngabéréskeun Software and Control Surface. Sistim ieu hargana di $ 29,995. Ngan DaVinci ngabéréskeun ciri pakakas kreatif, kasaluyuan, speed na kualitas gambar legendaris nu peryogi pikeun ngatur sakabéh workflow anjeun, naha nu mangrupa mangka solusi angka hiji dipaké dina Hollywood film fitur.

UrsaBlackmagic Desain ieu ogé nyadiakeun kaméra Ursa 4K Digital Bioskop, hiji nilai $ 5,995. Diwangun pikeun nanganan ergonomics of crews pilem badag ogé pamakéan baé tunggal, Ursa boga sagalana diwangun dina, kaasup hiji 10 inci masif melu kaluar dina set monitor, badag jepret global sensor 35K gambar Super 4, 12G-SDI na dual atah internal tur ProRes pangrékam.

Atawa, sugan anjeun bakal meunang Live Acara kebat nu ngawengku 2 Blackmagic Studio Kaméra jeung ATEM 1 M / E Produksi Studio 4K, hiji nilai $ 6,485. hadiah hébat sejen teh Blackmagic Desain Filmmaker kebat, kaasup a Kamera Blackmagic Pocket Bioskop, DaVinci ngabéréskeun, Fusion 7 na UltraStudio Express, hargana di $ 3,480. ningali situs web SuperMeet keur hadiah leuwih seru.

Ngan panginget a, anu SuperMeet téh ngan keur leumpang pondok (10 menit) ti 2015 NAB Tembongkeun. The SuperSecret Agenda bakal diterbitkeun geura-giru. Samentara, ditandaan almenak anjeun acara ieu. Jejaring, atikan sarta hadiah sagala kaayaan hiji hateup!

Dimana: Riviera Hotel & Kasino - Royale Ballroom, 2901 Las Vegas Pegangsaan Selatan, Las Vegas, NV 89101
Nalika: Salasa, April 14, 2015, 4: 30 WIB nepi ka 11 pm
Ongkos: $ 15 online pikeun umum pangakuan / siswa jeung guru $ 10 kalawan ID valid
Ngawengku: tiket 2 raffle keur hadiah hébat! (Mésér deui pikeun $ 2 unggal atanapi 3 pikeun $ 5)
Dahareun jeung inuman: dahareun geus disadiakeun sarta watang tunai bakal sadia

meuli tiket keur Las Vegas SuperMeet 2015


AlertMe
Alexis lee
tulisan panganyarna ku Alexis lee (tempo sadaya)