imah » jobs » Supir kanggo 25-Foot RV (Film Short)

Bubuka proyék: Supir pikeun 25-Foot RV (Film Short)


AlertMe

Supir kanggo 25-Foot RV (Film Short)

pausahaan
Kota, Propinsi
waktu
9th Nopémber, 10th
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian Supir kanggo 25 kaki RV kanggo pilem pondok.
Kedah langkung lami 25 taun langkung lami.
Kedah tiasa angkat dinten RV dinten Saptu, RV di lokasi ti 9am- 6Pm
tinggal di atanapi caket RV nembak, lungsur di Avon magrib.
Sadaya lokasi LA.
2 poé.

Poé 1 diparkir di Kalér Hollywood. Parkir salamet.
dinten 2 Los Angeles Tempat parkir peuting. 445pm-2am.

Turunkeun di lokasi pamilik di LA saenggeus.
Perlu Diisi RV sareng Generator sateuacan turun.
Dibayar pikeun dua dinten, Ogé transport- Uber mayar dua cara.
Laju kalenturan. Awak anu ngalaman.
idin pikeun lokasi, catering dll.
Sabot awak 25 awak.

Pilem ieu dina karya kanggo hiji fitur, produsén ageung 1 parantos dipasang.
Pondokna nyaéta menit munggaran 10 fitur.

Nov 9th 10th.

Diréktur Email / Produser
sareng anjeun saingan laju / Neruskeun.
Sutradara damel di handap ieu, 170 panghargaan pilem sareng na
pilem pondok pangénggalna mumpuni pikeun Acara Akademi sareng dina kompetisi ayeuna.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)