imah » jobs » Supir kanggo 25-Foot RV (Film Short)

Pembukaan Pakasaban: Supir pikeun RV 25-Suku (Pilem Pondok)


AlertMe

Supir kanggo 25-Foot RV (Film Short)

Kota, Propinsi
waktu
9 Nopémber, 10
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian Supir pikeun RV 25 kaki kanggo pilem pondok.
Kedah langkung ti 25 taun.
Kedah tiasa nyandak RV Saptu énjing, RV dina lokasi ti 9 énjing-6Pm
cicing di atanapi caket RV dina némbak, lungsur di Avon sonten.
Sadaya lokasi LA.
2 poé.

Dinten 1 diparkir di Kalér Hollywood. Parkir ditangtayungan.
dinten 2 Los Angeles Tempat parkir peuting-peuting. 445pm-2am.

Turun di lokasi pamilik di LA saatosna.
Kedah Suluh RV sareng Generator sateuacan lungsur.
Dibayar pikeun duanana dinten, Ogé ngangkut- Uber mayar duanana cara.
Laju kalapa. Awak anu ngalaman.
idin pikeun lokasi, katering jsb.
Sakitar 25 jalma awak.

Pilem ieu dianggo pikeun fitur, 1 produser ageung parantos dipasang.
Pondokna nyaéta 10 menit munggaran fitur.

9 Nov 10.

Diréktur Email / Produser
sareng anjeun tingkat kalapa / Resume.
Sutradara damel di handap, 170 penghargaan pilem sareng na
pilem pondok pangénggalna mumpuni pikeun Academy Awards sareng ayeuna dina persaingan.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)