imah » wartos » Susu Pangaruh Visual 'Apokaliptik "Omén Saé" Gawéna Anu Dipasang sareng AWS
Potret kahadean Susu Pangaruh Visual

Susu Pangaruh Visual 'Apokaliptik "Omén Saé" Gawéna Anu Dipasang sareng AWS


AlertMe
Jam Compute 212K Nénggeus ku AWS, Ngaluncur Puncak Corong Simultaneous 83K

Potret kahadean Susu Pangaruh Visual

Diadaptasi tina novél kultus ku Terry Pratchett sareng Neil Gaiman, sareng diarahkeun ku Douglas Mackinnon, menteri genep épisi "Good Omens" ngiringan setan Crowley sareng malaikat Aziraphale nalika aranjeunna nyobian ngeureunkeun tungtung dunya. Salian kadang-kadang manjangkeun jangjang ageung, jangjangna, moal sapertos duo ngaungkeun daérah surreal sareng ngadangukeun mahluk mitos dina usaha pikeun ngarobih Dajjal, anu kajadian janten budak umur 11. Épék visual séri anu luar biasa mangrupikeun hasil tina Susu Balukar Visual berbasis UK, dina bimbingan Susu VFX Supervisor Jean-Claude Deguara. Nalika tim Susu dibawa kana produksi awal - sakitar dua taun sateuacanna, seniman tungtungna ngagaduhan lima produksi produksi pos lima bulan pikeun nyiptakeun séri '650 VFX nembak.

Gambar kahadean Susu Épék Visual

"Dibikeun balikkeun produksi produksi kami anu saé, AWS penting pikeun ngabantosan ngalangkungan polumeu sareng rupa-rupa pagawéan, ti makhluk ka lingkungan ka épék. Khususna, sumber EC2 dipaké pikeun nyusun nembak kompleks dina adegan anu butuh seueur lelaran kreatif, ”saurna Benoit Leveau, Kepala Pipa sareng Sistem, Pangaruh Visual Susu.
Alat anu dianggo Susu pikeun "Omén Bagus" dianggo kalebet Autodesk Maya, MaxonBioskop 4D, Sisi Balukarna Parangkat Lunak Houdini, Autodesk Arnold, sareng Nuke Foundry. Kusabab pajeulitna sareng pajeulitna anu cekak dina proyék, AWS digunakeun pikeun dikaluarkeun sapanjang produksi, ngirangan 15K intel per dinten Amazon Elit Compute Cloud (EC2) Spot Wayah pikeun minggu 20. Jumlah jam perhitungan 212K parantos réngsé sareng AWS nganggé titik 96 inti kalayan sahenteuna 384GB RAM, sareng rangka proyék 960K 3D-render, 60 persén ditémutan sareng sumber EC2. Susu pencét panggunaan inti puncak mimiti dina proyék éta, nganggona serah serentak 83K pikeun nyayogikeun jangjang éndah Crowley sareng Aziraphale.

Gambar kahadean Susu Épék Visual

"Kami mimitina teu ngarencanakeun pikeun masihan jangjang dina méga - tapi nalika kami ngembangkeun aranjeunna sareng aranjeunna janten langkung rumit, éta jelas yén urang peryogi pangabutuh tambahan saluareun kapasitas imah kami pikeun aset ieu," jelas Leveau.
Artis susu ngawangun unggal bulu kanggo jangjang Crowley sareng Aziraphale nganggo swans salaku pedoman, éstétika sareng pikeun struktur tulang. Artis nyiptakeun géométri jangjang munggaran pikeun nyayogikeun peta pikeun tim panganten lalaki. Struktur jangjang dipasang dina cara anu leres anatomis, kalayan bulu primér sapertos ramo panjang dina tungtung, bulu sekundér anu langkung alit di tengah, sareng bulu gulur caket anu diciptakeun. Ti dinya, jangjang diasami sareng dimodelkeun, teras disalurkeun kana tim rigging pikeun mastikeun bulu dilipat leres sareng nampi parasaan pikeun pangaruh umum. Tekstur dilakukeun ngaliwatan shaders, nyayogikeun seniman kalayan kontrol lengkep pikeun varian warna, sanaos kasaimbangan anu leres tina kasaimbangan anu teu leres dina bulu hideung sareng tingkat detail anu jelas dina bulu bodas dibuktikeun nangtang.
Leveau ngabagi, "Kami nyéépkeun waktos pikeun pangwangunan nyerepkeun para shaders sareng nalika kami ngahasilkeun produksi langsung, kami damel sareng Neil Gaiman (anu janten pameran sareng pencipta" Good Omens ") pikeun milarian rupa yén anjeunna sareng. Douglas Mackinnon bener-bener bagja. Sababaraha tembakan anu diperyogikeun pikeun ngeset pangantenan bespoke ku kituna urang tiasa ngasuh panganten lalaki, mastikeun yén henteu aya detailna leungit sareng jangjangna katingali sareng ngaraos bagian tina aktor sapanjang pamandangan. "

Gambar kahadean Susu Épék Visual

Sumber EC2 ogé penting pikeun nyayogikeun Iblis sareng kompleks FX anu ngurilingan anjeunna nalika kabur ti taneuh, pamandangan Kraken, sareng témbok seuneu dina motor M25 London. Menara dina suku 400, Iblis diciptakeun pikeun ngadamel dampak sakedap, mertimbangkeun anjeunna ditingali sakeudeung pikeun hiji panjang panjang. Susu ngawangun modél dasar pikeun Iblis, ningalikeun parah anu ageung, mayit, awak beureum sareng tanduk tanduk, teras dilebetkeun karakteristik wajah sareng gerakan aktor Benedict Cumberbatch, anu nyayogikeun sora. Tim animasi Susu, anu dipimpin ku Joe Tarrant, teras ditugaskeun milarian gerakan waktos anu pas pikeun leres-leres nyebarkeun skala anu hébat. Tim épék susu, dipimpin ku James Reid, ngalengkepan lingkungan sekitar Iblis, ngalebetkeun sababaraha simulasi épék pikeun ngarobih trafak udara CG sareng ngabangkitkeun awan haseup sareng lebu. Milk's Kraken muji kana karya iconic Ray Harryhausen dina "Clash of Titans," sareng pikeun pamandangan éta, tim éta ngawangun kana sistem simulasi cai rumit anu asalna dimekarkeun pikeun sagara CG dina "Adrift." Tembok parahu jero pinuh ku CG , kaasup épék cai sareng animasi kemah. Pikeun nyiptakeun témbok seuneu réntétan, Susu dibere poto kénéh tina mogok napalm pikeun rujukan, teras ditarjamahkeun yén tampilan dina cara anu ngajaga penampilan panas sareng ukuran anu tetep ku nyiptakeun simulasi ledakan rinci anu diwangun kana aset anu bisa dibendel.

Gambar kahadean Susu Épék Visual

"Objék anu mindahkeun gancang sok tangtangan nalika nyusun seuneu kusabab jarakna dilangkungan antara pigura butuh sajumlah sub léngkah pikeun nyiptakeun halus," saur Leveau. "Dina hal Bentley anu pindah, tim épék urang ngagaduhan masalah tambahan ngeunaan tabrakan obah anu ngalangkungan volume seuneu anu dipiceun sareng ngahapus sorangan. Pikeun ngerjakeun ieu, aranjeunna ngahapus sabagian tarjamahan mobil tina animasi aslina sareng nyiptakeun lingkungan simulasi anu langkung teratur. Tarjamahan ieu engké dipulangkeun sateuacan narjamahkeun. "
"Good Omens" debut dina Amazon Prime Video dina Mei 31, 2019. Kanggo inpo sareng épisode langkung, kunjungan: www.amazon.com/dp/B07FMHTRFF

AlertMe