imah » jobs » Atur Desainer / Diréktur Seni

Bubuka Padamelan: Set Desainer / Diréktur Seni


AlertMe

Atur Desainer / Diréktur Seni

pausahaan
Kota, Propinsi
waktu
11 / 19 na 11 / 20
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
larapkeun ku
11 / 19 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian Set Desainer / Diréktur Seni anu gaduh pangalaman sareng acara masak kanyataanana. Ningali pilem anu Masakan Reality Show sakitar 19th & 20th, sareng Abdi peryogi jalma anu ngalaman ngawangun jinis set ieu handapeun hateup 1.

Abdi ngonci rincian sareng Klien anu ayeuna pikeun tetep gampang kalayan dapur 2 atanapi gaduh sababaraha dapur (~ 6), ku kituna éta detil spésifikna tetep aya dina hawa.

Upami anjeun hoyong dianggap, punten kirimkeun resume / reel / rate anjeun.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)