imah » wartos » Facilis Téhnologi jeung Unveil Produk Anyar di NAB 2019

Facilis Téhnologi jeung Unveil Produk Anyar di NAB 2019


AlertMe

Hudson, MA (January 31st, 2019) - Di NAB 2019, Facilis (Booth SL6321), a supplier internasional ngarah tina solusi gudang ongkos-éféktif, kinerja tinggi dibagikeun jaringan produksi média kolaborasi bakal debut produk anyar signifikan salajengna raising harga-pagelaran bar keur Birokrat eusi na organisasi media. Versi pengiriman barang panganyarna tina Facilis Tanjungjaya Panyimpenan (7.2) bakal di tampilan barengan sababaraha versi anyar 8 pitur ayeuna di pangwangunan.

Vérsi 7.2 nambihan perbaikan anyar signifikan kana geus populér v7.1 dina pamakéan di fasilitas sakuliah dunya. Sababaraha fitur anyar pengiriman barang di 7.2 ngawengku:

  • Operasi bulk otomatis dina Web konsol
  • Anyar panganteur katingal sarta perbaikan usability
  • Nilai-nambahkeun integrations pihak-katilu

FastTracker Vérsi 3 bakal ongkos ku NAB ogé, tur ngawengku sababaraha fitur anyar dicokot langsung ti requests customer.

  • Basajan tag na komentar huma
  • Generasi proxy canggih tur bisa diakses
  • Ékspor FastTracker rékaman nepi CatDV

"Simkuring nuju ngajaga pisan kaayaan wraps tapi NAB 2019 bakal acara utamana badag taun ieu Facilis, "Ceuk James McKenna, VP of Marketing di Facilis Téhnologi. "Sistim file kami dibagikeun jeung arsitéktur gudang teh pangalusna dina bisnis jeung terus ningkatkeun, tapi urang nuju ogé nambahkeun nilai di wewengkon workflows awan sarta integrasi arsip sabab fitur ieu bakal penting pikeun konsumén urang dina taun datang".