imah » diulas » Pool Dynamic Drive / Ardis Technologies 'HyperDDP12D Anyar

Pool Dynamic Drive / Ardis Technologies 'HyperDDP12D Anyar


AlertMe

 

Eusi ahli siaran nyiptakeun hal-hal, sareng naon ogé anu janten presentasi anu hadé nyaéta perangkat keras produksi naon waé karajinan penyiar henteu ngan ukur dina genius kréatip. Tapi anu kedah diperhatoskeun ogé, nyaéta pakakas anu ngadukung pangiriman presentasi. Dinamis Girang kolam renang / Ardis Panyiaran ngahususkeun kana widang éta, sareng énggalna HyperDDP12D, Profesional dina industri siaran yakin bakal kéngingkeun langkung ti naon anu aranjeunna tawar-menawar nalika balanja jinis produk bermutu anu bakal nampilkeun presentasi nalika aranjeunna nyiptakeun pembina pemirsa anu masif.

 

Ngeunaan Kolam Dinamik Girang sareng Ardis Technologies

 

 

Carita Dinamis Girang kolam renang / Ardis Panyiaran ngambah dugi ka Walanda. Dumasar di Arnhem, perusahaan Walanda ieu ngamimitian salaku perusahaan Téknis téknis sareng tim konsultan, desain perangkat lunak & insinyur coding, spesialis éléktronika, desain, sareng manajemén produk & inpormasi. Tim ahli ieu fokus kana ngembangkeun solusi one-stop-shop pikeun produk atanapi proyék anu aya hubunganana sareng desain éléktronik sareng / atanapi perangkat keras. Dina waktos ayeuna, Dinamis Girang kolam renang / Ardis Panyiaran geus ngarahkeun museurkeun kana manufaktur sareng pangwangunan na Seri dinamis Kolam Renang.

Dinamis Girang kolam renang / Ardis Panyiaran pabrikna Énergi Girang Kolam Renang (DDP) tina sistem SAN basis Ethernet kalayan pengendali metadata anu diwangun, nyaéta Sistem File Virtual Ardis VFS.

nu DDP nyayogikeun proyék lengkep sareng file dumasar tingkat file pikeun aplikasi sapertos karanjingan, Final Cut Pro, Alat Pro, EVS, Adobe, Lebaran Jukut, Telestream, desain Blackmagic, DVS, Visi Digital, Autodesk sareng sadaya aplikasi anu sanésna sareng format video, audio sareng film ti DV ka 8K / DPX. DDP ogé tiasa terpadu sareng sistem MAM sareng Nyadangkeun, sareng éta tiasa dipercaya, tiasa diskalakeun, sareng gampang dianggo. Lini produk DDP Ardis nutupan kabutuhan usaha leutik, fasilitas produksi sélulér, paguron luhur, sareng lembaga pendidikan dugi ka perusahaan paséa produksi sareng siaran. margi Ardis Panyiaran mangrupikeun perusahaan anu didorong ku téknologi parangkat lunak, fungsi DDP dikembangkeun di-bumi. Sadaya parangkat lunak anu kalibet dina DDP Series mangrupikeun milik tunggal Ardis Technologies, sareng tanjeunna DDP nyaéta SAN anu paling gampang di sakitar.

 

 

Ardis Technologies 'HyperDDP12D

 

 

Ardis Technologies 'énggal HyperDDP12D leres-leres aya hal anu matak kagum ku para profesional siaran. Alat ieu mangrupikeun bagian tina séri modul leyuran DDP. Éta gaduh rubakpita 1GByte / s, sareng dianggo pikeun produksi Produksi, siaran, sareng perusahaan Média & Hiburan anu sanés. Éta hadir sareng dual 10GbE / palabuhan RJ45 sareng 2 slot PCIe tambahan pikeun kartu anu dibagikeun Storage. Éta ngagaduhan kinerja SSD anu gancang-gancang sareng HD kapasitas kanggo audio (6000 lagu), video (35x aliran DNxHD220), sareng pilem (4K, DPX), 2U, cache 4TB SSD, 36 kapasitas TB, port 10GbE / RJ45, Ethernet SAN.

Fitur tambahan na HyperDDP12D di antarana:

  • Parangkat lunak kaluar skala V5 DDP Ethernet SAN
  • Modular sareng kapasitas sareng bandwidth tiasa dilebetkeun dina hiji sistem file
  • SSD jeung HD bungkus dirumuskeun anu dilindungi
  •  4 cadang slot pikeun SSD tambahan sareng HD bungkus
  • Datang sareng jaminan 1 taun,
  • Rojongan Meuli dugi ka 1200 Euro unggal taun
  • Pembalap desktop nu sayogi gratis salawasna gratis. Apdet DDP mangrupikeun bagian tina kontrak dukungan
  • Komponén DDP tina rak, sareng gaganti tiasa dipésér sacara lokal
  • Archiware P5 dipasang
  • Bisa dikirimkeun lisénsi Kyno MAM
  • Ngageser leungeunna tiasa disayogikeun 165, - Euro
  • Fungsi sareng sadaya aplikasi sareng sistem MAM

Kanggo inpo nu leuwih ngeunaan HyperDDP12D, mangga buka www.ddpsan.com/our-productions/hyperddp12d.

 

Naha Mangpaat sareng Ardis Bisa Ngabantosan Broadcasters Nganterkeun Gawé Langkung Saé

 

 

Dina unggal presentasi anu dikirimkeun ku saurang ahli siaran, aya tingkat kapinteran anu ngan ukur henteu eusi dina balik padamelan nalika éta kedah janten awal sadayana. Tapi ogé téknologi sacara umum di tukangeun produksi kedah janten kualitas anu pangluhurna upami aranjeunna kedah ngahasilkeun pangaruh anu signifikan dina sanés ngan ukur ngawangun mérek, tapi ogé ngawangun jinis pemirsa anu bakal tetep datang deui pikeun langkung seueur. Ardis parantos tanggung jawab ngagambarkeun pabrikna ku cara anu pangsaéna, sareng sanés ngan ukur di pabrik HyperDDP12D, tapi nganggo sadayana Seri dinamis Kolam Renang.

Sababaraha pabrik anu Ardis Technologies damel sareng kalebet

Ieu sareng seueur deui anu ngagambarkeun  Ardis Technologies ' mitra. Diajar langkung seueur ngeunaan perusahaan ku ngadatangan www.ddpsan.com/.


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)