imah » wartos » Tiger Technology pameran panyimpen koléksi sareng alur kerja di IBC 2019

Tiger Technology pameran panyimpen koléksi sareng alur kerja di IBC 2019


AlertMe

Demonstrasi Praktis AWS sareng integrasi sareng pamekar pihak katilu bakal ngahasilkeun inti nangtung Tiger Technology dina ekspo téknologi taun ieu

GA, AS, 11 Séptémber 2019 - Lodaya Téhnologi, hiji pamimpin neundeun awan sareng manajemén data pikeun pasar siaran sareng produksi pasca produksi, bakal nganggo IBC taun ieu pikeun nunjukkeun produk na leveraging Amazon Web Services (AWS). Sistem ieu dirancang pikeun ngabantosan para nasabah migrasi eusi arsip warisan tina sistem pita anu langkung lami kana sistem awan atanapi hibrid, kalayan tujuan pikeun nurunkeun biaya archival sareng ningkatkeun aksés. Sistem macan diintegrasikeun sareng solusi Media Translation tape-to-awan pikeun ngatur migrasi, kitu ogé Spectra Logic sareng arsip Qualstar sareng sistem cadangan. Aya ogé bakal ningalikeun aliran kerja aliran Tiger Technology sareng alat manajemén data anu terintegrasi kana panyimpen mérek ERA sareng sistem nyiptakeun kontén.

Jaringan pasangan Macan ayeuna kalebet Nexsan, perusahaan StorCentric. Nexsan sareng Tiger parantos nandatanganan perjanjian penjual sadunya, dimana éta Nexsan bakal nawiskeun Tiger Technology Collaborative Content Creation and Media Management software pikeun sistem nexsan. Kombinasi perangkat lunak Nexsan sareng software Macan nyayogikeun lengkep sareng platform aliran kerja anu lengkep, ayeuna sayogi ngalangkungan jaringan penjualan Nexsan di sakuliah dunya.

Datang anu nangtung 7.B58 di IBC tiasa ningali demonstrasi langsung kumaha Tiger Technology ngabébaskeun kakawasaan AWS. Nangtung Tiger Technology bakal dihubungkeun ka stan AWS di Hall 5, anu bakal nunjukkeun distribusi kontén sareng aplikasi awan di antawis jasa sanés. Berkas bakal disimpen deui tina pita anu nganggo téknologi Media Translation Inc sareng di-indéks ku perangkat lunak manajemén asuransi média Overcast HQ, sareng sadaya anu terintegrasi liwat Tiger Bridge.

Tiger Bridge ngaktifkeun alur kerja mérek méga konci. Versi pang anyarna ngajantenkeun data langkung saé tibatan sateuacan berkat fitur pamulihan sebagian anyar. Hal ieu ngamungkinkeun para pamaké pikeun nganyahkeun waktos sareng ngahémat dina neundeun rohangan kalayan ngan ukur ngirangan jumlah data anu diperyogikeun. Tiger Technology parantos ngawangun reputasi dina ngarancang software sareng kinerja tinggi, sistem manajemén data aman pikeun perusahaan IT, panjagaan, média sareng pasar hiburan. Sapanjang taun 15 taun terakhir produkna parantos diwanohkeun ku pamimpin pamaké sareng pembekal dina séktor ieu salaku dipercaya, éfisién sareng biaya-ongkos.

Tiger Technology ogé bakal ningalikeun Tiger Store pikeun ngokolakeun workflows kolaborasi multi-pangguna anu dilaksanakeun luhur; Tiger Spaces, dirancang pikeun manajemén proyék multi-pamaké sareng karanjingan bin ngonci; sareng Pangatur Panyimpen virtual, Tiger Pool.

Diantara fasilitas luhur anu nganggo Tiger Technology nyaéta ENVY Post Production. "Kami parantos nganggo produk Tiger salami langkung ti dalapan taun," saur direktur operasi téknis ENVY UK Jai Cave. "ENVY berpungsi dina nungtut, sering ngahasilkeun produksi balik gancang sareng sistem Tiger masihan kamampuan, reliabilitas sareng dukungan anu urang butuhkeun."

Tiger Bridge ogé bakal ditingalikeun terpadu sareng neundeun awan Coeus ti spesialis IT IT workflow spesialis ERA, anu damel sareng Tiger Bridge dina bentuk pituinna, ogé alat panyipta kontén kolaborasi Tiger. Cirian atanapi terpadu, Tiger Bridge masihan pamaké pikeun ngagaduhan data anu leres dina tempat anu saé pikeun biaya anu leres.

Sadaya produk sareng demonstrasi ieu tiasa ditingali dina pendirian Tiger Technology, 7.B58, di IBC di Amsterdam RAI ti 13 dugi ka 17 Séptémber.

-ends-

Ngeunaan Lodaya Téhnologi
Tiger Téhnologi parantos ngembangkeun parangkat lunak sareng ngararancang solusi-kinerja tinggi, aman, solusi manajemén data pikeun perusahaan di Enterprise IT, Surveillance, Media and Entertainment, sareng SMB / SME pasar ti saprak 2004. Hal ieu diidentipikasi ku Endeavor salaku salah sahiji panyayapan téknologi awan utami di pasar ayeuna.

Konsumén nganggo solusi Macan di langkung ti nagara 120. Portopolio software Tiger diwangun ku pangaturan sistem file NAS / SAN berkelajuan tinggi, set volume volume virtual sareng manajemén ruang kerja proyék virtual salian ti solusi Haseering sareng sinkronisasi HSM. Tiger Technology ngamungkinkeun organisasi tina ukuran ukuranana sareng skala pikeun ngatur aset digital tina premis, awan umum, atanapi modél hibrida.

Pausahaan sacara pribadi diayakeun sareng kauntungan tina bakatna leuwih ti 40 rékayasa pangalaman industri sareng profesional lapangan. Kantor pusatna di Sofia, Bulgaria sareng di Alpharetta, GA, AS.
Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka: www.tiger-technology.com/

Ngeunaan Amazon Layanan Web
Pikeun 13 taun, Amazon Web Services parantos janten platform awan anu paling lengkep sareng lega. AWS nawiskeun langkung ti jasa 165 sapinuhna pikeun itungan, neundeun, database, jaringan, analytics, robotics, pembelajaran mesin sareng intelijen buatan (AI), Internet of Things (IoT), mobile, security, hibrida, virtual sareng aug reality (VR and AR ), media, sareng pamekaran aplikasi, penyebaran, sareng manajemén ti 69 Availability Zones (AZs) anu aya dina 22 daérah géografis, ngalangkungan AS, Australia, Brazil, Kanada, Cina, Perancis, Jerman, Hong Kong Khusus Administrasi Wilayah, India, Irlandia. Jepang, Korea, Wétan Tengah, Singapura, Swédia, sareng Inggris. Jutaan nasabah-kaasup startups anu panggancangna ngembang, perusahaan panggedéna, sareng agénsi pamaréntahan-percanten AWS pikeun ngamajukeun infrastrukturna, janten langkung gesit, sareng biaya anu langkung handap.
Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka: aws.amazon.com/

Ngeunaan Nexsan
Nexsan® mangrupikeun pamimpin neundeun perusahaan global, ngajantenkeun para nasabah pikeun aman nyimpen, ngalindungan sareng ngatur data bisnis kritis. Diadegkeun dina 1999, Nexsan parantos ngawangun reputasi anu kuat pikeun nganteurkeun gudang anu tiasa dipercaya sareng ongkos saé bari sésana tangkas pikeun nganteurkeun gudang tina tujuan. Alamat téknologi unik sareng dipatenkeun berkembang, sarat perusahaan anu kompleks sareng portopolio lengkep tina ngahijikeun anu ngahijikeun, neundeun blok, sareng arsip aman. Nexsan nyaéta ngarobih industri panyimpen ku ngarobah data kana kauntungan bisnis anu teu cocog sareng standar pamatuhan sareng standar. Cocog pikeun sababaraha kasus pangguna kaasup Pamaréntah, Perawatan Kaséhatan, Atikan, Ilmu Élmu, Media & Hiburan, sareng Pusat Telepon. Nexsan mangrupikeun bagian tina kulawarga StorCentric tina merk sareng ngajalankeun salaku pamisahan anu misah pikeun ngajagi inpormasi bisnis aman.
Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka: www.nexsan.com/

Pencét Contact:
Fiona Blake
Page Melia PR
Tel: + 44 (0) 7990 594555
[EMAIL PROTECTED]


AlertMe

Page Melia PR

Ku koléktif ngeunaan pangalaman taun ampir 40 'gawe dina Hubungan Public, Page Melia PR henteu ngan agénsi PR sejen.

Di dieu, dedicated, tim kami informatif sarta gairah resep nempo hal béda pikeun mastikeun voices klien kami 'anu uninga. Kami innovating sabaraha surat anjeun nu dibagikeun.

Ngaliwatan strategi Marketing sarta PR Kandungan praktis kami forgo nu kosong 'PR nyarita' na delve lempeng kana haté isu, fokus dina stimulating artikel kapamimpinan pamikiran, studi kasus na tulisan blog.

Henteu ngan urang dianggo barengan pamingpin, influencers na makers kaputusan nyorot isu mangaruhan tur transforming industri urang, urang oge boga hubungan kuat ku wartawan, rai na publikasi mun nyieun eusi klien hoyong ngabahas - jeung pamiarsa hoyong baca.