imah » wartos » Pliant Technologies ngaluncurkeun Series Webinar Anyar

Pliant Technologies ngaluncurkeun Series Webinar Anyar


AlertMe

Mimiti Webinar Ngabahas Manfaat sareng Fitur MikroCom M sareng Pausahaan na MicroCom XR Digital Wireless Intercom Solusi

Pirang, AL Juni 30, 2020 - Pliant Panyiaran ngumumkeun séri webinar gratis anu bakal datang pikeun mitra Pliant sareng konsumén poténsial pikeun neuleuman langkung seueur ngeunaan solusi intercom nirkabel perusahaan. Anu mimiti dina séri ieu bakal diayakeun dinten Rebo 8 Juli, tabuh 10 énjing (CDT) sareng Kemis, 9 Juli jam 4 sonten (CDT), sareng bakal fokus kana MicroCom M sareng MicroCom XR intercom. Wakil Présidén penjualan global Pliant, Gary Rosen, sareng manajer Pengembangan Pasar, Art Gonzales sareng Pangatur Penjualan Daerah, Mark Rehfuss, bakal ngaliput fitur sareng manpaat tina solusi intercom nirkabel anyar sareng terjangkau ieu.

"Kami bungah nampi wéb webinar munggaran urang, salaku bagian tina séri webinar anyar kami, anu bakal masihan gambaran ngeunaan kemungkinan intercom anu ayeuna aya sareng produk intercom nirkabel profésional MicroCom," saur Gary Rosen, Wakil Présidén penjualan global pikeun Pliant Technologies . "Dina Pliant Technologies, kami teras-terasan milari kasempetan énggal pikeun ngahubungkeun ka para nasabah pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngalamar ngeunaan masalah antawisna Pliant. MicroCom webinar, anu diluncurkeun dina 8 Juli, bakal ngulang deui langsung dina 9 Juli, janten tanda almenak anjeun pikeun dinten anu paling hadé pikeun anjeun. "

Sémah interaktif ieu ngamungkinkeun para hadirin pikeun ngirimkeun patarosan dina presentasi langsung, dimana tim Pliant bakal nerangkeun detil ngeunaan pangaturan, prakték panginten, sareng katerangan operasi sistem MicroCom-basestasi-gratis. Webinar bakal difokuskeun unit MicroCom M sareng MicroCom XR ogé barisan lengkep Pliant ngeunaan SmartBoom sareng headset khusus. Salaku tambahan, tim Pliant bakal nutupan sababaraha aplikasi dunya nyata sareng saran kumaha cara milih Pliant SmartBoom anu pangsaéna sareng headset khusus pikeun aplikasi anjeun. Pikeun ngadaptar pikeun webinar MicroCom, gratis biaya, punten klik Ieuh.

"Sederhana sareng terjangkau, MicroCom mangrupikeun solusi interkom anu cocog pikeun aplikasi anu mana waé kualitas intercom sanés sateuacanna kalebet pilihan anu lumayan," tambah Rosen. "Tangan-gratis, interkomprobik interkomér nampilkeun audio kualitas luhur sareng kisaran anu saé ayeuna tiasa diperyogikeun tanpa ngiringan bahkan anu paling sederhana."

Salian dina webinar MicroCom, Pliant bakal ngajantenkeun sajumlah webinar pendidikan sapanjang bulan Juli. Ieu bakal disayogikeun dina dinten Rebo (kanggo konsumén zona waktos Wétan) di
11 am EDT / 10 am CDT sareng Kemis (kanggo konsumén zona waktos Kulon) tabuh 2 sonten PDT / 4 pm CDT. Topik kalebet CrewWare LIVE! dina tanggal 15 sareng 16 Juli, Kumaha Aplikasi dina tanggal 22 sareng 23 Juli, sareng Kaluar Bumi dina tanggal 29 sareng 30 Juli.

Inpo ngeunaan Pliant Panyiaran nyaéta sadia dina www.plianttechnologies.com.


AlertMe