imah » wartos » Pliant Technologies Tampilkeun Sistem Intercom CrewCom Wireless Intercom di IBC 2019

Pliant Technologies Tampilkeun Sistem Intercom CrewCom Wireless Intercom di IBC 2019


AlertMe

Amsterdam, Agustus 13, 2019 - Pliant Panyiaran bakal nampilkeun apdet firmware pang anyarna pikeun sistem interkabel CrewCom nirkabelna sareng siri headset SmartBoom anu nembe ditingkatkeun dina IBC 2019 (Stand 10.F29). Pliant ogé bakal nunjukkeun produk aksésori énggal kalebet pangecas Drop-in Charger, Fiber Hub, sareng adaptor génder FleXLR, anu nyayogikeun solusi anu saé unik pikeun konsumén anu nganggo pélor warisan nganggo CrewCom atanapi alat 4-pin sanés.

"Dina Pliant Technologies, éta biasana jadi prioritas pikeun nyiptakeun solusi komunikasi negara-tina-seni anu ramah," saur Gary Rosen, Wakil Présidén penjualan global pikeun Pliant Technologies. "Kalayan bentang RF anu kantos dilanjakeun di dunya, produk Pliant kedah terus mekar pikeun nungtut kana seueur lingkungan produksi anu béda. Apdet firmware sistem anu tiasa diunduh nyayogikeun panyiar sareng rangkaean produksi kalayan solusi adaptasi anu cocog sareng kabutuhan anu aya hubunganana. Di IBC 2019, barengan sistem CrewCom pangénggalna, kami bungah anu tiasa nampilkeun asesoris énggal, kalebet FleXLR - solusi konektor headset leutik sareng kamampuan ageung. "

Pembaruan perangkat kukuh CrewCom anu nembé dirilis kalebet seueur paningkatan sistem ogé kalebet ngagabungkeun modél Oceania 900MHz anyar. Perusahaan nembé parantos ngomean Lobon SmartBoom LITE sareng PRO na pikeun nawiskeun kualitas audio sareng kerentanan anu ditingkatkeun. Anyar SmartBoom LITE Single Ear Headset (PHS-SB11L) nampilkeun mikropon-pembatalan sora dinamis anu dirobih sareng frékuénsi langkung réspon sareng tambihan sensitipitas. Speaker paringkat gaduh réspon frékuénsi anu langkung lega sareng distorsi suda. Éta ogé ningal pad énggal énggal anu diropéa pikeun stabilitas tambahan. Headset SmartBoom PRO, ditawarkeun dina boh (PHS-SB110) sareng dobel dua kali (PHS-SB210), sayogi dina sababaraha terminasi sareng ngiringan kandang perumahan mic sareng layar angin réduksi kanggo panyiraman gangguan angin maksimum.

Garis headset komunikasi Pliant ngalebetkeun fitur ménu mikropon anu gampang digulung sareng dirancang khusus pikeun kanyamanan luar biasa, kalenturan, sareng daya tahan sakumaha diperyogikeun dina lingkungan profésional anu paling nuntut. Kadua SmartBoom LITE sareng SmartBoom PRO Headsets sayogi di 4-Pin Wanoja, 5-Pin Jalu, Henteu Kaayaan, sareng Dual 3.5mm panyambungna.

Carjer Drop-in (PBT-RC-66) anyar ngamungkinkeun genep bungkus Radio (RPs) sareng genep batré tambihan pikeun ngeusi batre dina alat nu sami kanggo manajemén batré anu langkung efektif dina lokasi. The CrewCom Fiber Hub (CHB-8F) ngalegaan kamampuhan sistem pikeun deployment sistem anu leuwih efisien ku cara ngamungkinkeun nepi ka dalapan sambungan serat ngagunakeun konektipitas berbasis SFP baku anu dipasangkeun ku palabuhan serat modus tunggal sareng port tambaga RJ-45 tunggal pikeun ngahubungkeun kana interface anu aya CrewNet sambungan. Ditambahkeun adaptor génder FleXLR anyar anu kompak masihan pangguna kalenturan pikeun nyambungkeun headset kana alat anu henteu cocog sareng 4- sareng 5-pin XLR, sapertos pek radio CrewCom atanapi unit kontrol, sedengkeun ngamungkinkeun para pelanggan milih tina sajumlah kompatibel anu langkung ageung headset.

Inpo ngeunaan Pliant Panyiaran nyaéta sadia dina www.plianttechnologies.com.

Ngeunaan Pliant Panyiaran

Pliant mangrupakeun panyadia anjog sahiji solusi telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel profésional mimitian ti basajan kaluar-of-nu-kotak konfigurasi mun desain badag skala keur industri kayaning siaran, sora hirup, téater, jeung loba deui. Salaku division profésional ti CoachComm, Pliant ieu pangalusna dipikawanoh pikeun Tempest revolusioner® Sistim telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel, nu dipaké sapopoé di leuwih ti 40 nagara. Pliant mangrupakeun bagian tina hiji sajarah parusahaan éksténsif nyadiakeun solusi telepon di antara kamar jeung kamar keur olah raga jeung pasar profésional sarta diwangun ku tim profésional Industri dedicated tradisi parusahaan inovasi jeung jasa. Ngamekarkeun téknologi komunikasi anu bisa diandelkeun, awét, sarta gampang-to-pamakéan geus nyieun CoachComm pamingpin di sakuliah dunya dina leyuran komunikasi kritis.

Ngahiji sareng Kami:

www.facebook.com/plianttechnologies

www.twitter.com/4pliant

www.vimeo.com/4pliant

téknologi www.instagram.com/pliant


AlertMe