imah » wartos » Pitur Pliant Panyiaran 'Pempek Crewcom Wireless Intercom System di InfoComm 2019

Pitur Pliant Panyiaran 'Pempek Crewcom Wireless Intercom System di InfoComm 2019


AlertMe

ORLANDO, Mei 8, 2019 - Di InfoComm 2019 (Booth 5447), Pliant Panyiaran Bakal ditempokeun dina pamutahiran firmware panganyarna pikeun sistem CrewCom nirkabel nirkabel babarengan sareng serial SmartBoom anu dilebetkeun. Pliant terus rék dilegakeun kurban produk kalayan produk anyar sareng asesoris diantarana anyar Drop-in Charger, Fiber Hub, sareng FleXLR adaptor gender, anu ogé bakal ditingalikeun dina acara.

"CrewCom kedah péngkolan tetep pikeun minuhan tungtutan lingkunganana produksi sareng kantos-ngarobah bentang RF," nyebutkeun Gary Rosen, Wawakil Présidén penjualan global pikeun Pliant Technologies. "Kami bungah pikeun nampilkeun sistem intercom kami di InfoComm taun sapanjang sareng produk aksesori anu anyar, anu dirarancang sacara husus sareng pamaké kami kapikiran. Tambahan ieu salajengna ningkatkeun kamampuan CrewCom anu sakabéh, sahingga mangrupakeun solusi anu hadé pikeun bioskop, sakola, tempat perusahaan sareng sauntuyan aplikasi pro AV lianna. "

Apdet firmware CrewCom karek dileupaskeun ogé ngalebetkeun sababaraha sistem sistem, sareng béréndélan modél Oceania 900MHz anyar. Headset SmartBoom LITE anu nembe ditingkatkeun kamampuhna (PHS-SB11L) ngandung mikropon dinamis anu ngabolaykeun dinamis kalayan réspon frekuensi anu leuwih lega, ningkat sensitipitas, panén anu ditingkatkeun kamampuhna kalayan réspon frekuensi anu leuwih lega, kéngingan distorsi sareng padetan busa ceuli anu dianéngkeun kanggo stabilitas sareng kanyamanan. Headset SmartBoom PRO ogé parantos ditingkatkeun kamampuhna ku nganggo paningkatan anu dinamis anu ngarmaykeun mikropon sareng perumahan sareng windscreen anu diréduksi pikeun ngurangan panambangan bising angin.

Carjer Drop-in (PBT-RC-66) anyar ngamungkinkeun genep bungkus Radio (RPs) sareng genep batré tambihan pikeun ngeusi batre dina alat nu sami kanggo manajemén batré anu langkung efektif dina lokasi. The CrewCom Fiber Hub (CHB-8F) ngalegaan kamampuhan sistem pikeun deployment sistem anu leuwih efisien ku cara ngamungkinkeun nepi ka dalapan sambungan serat ngagunakeun konektipitas berbasis SFP baku anu dipasangkeun ku palabuhan serat modus tunggal sareng port tambaga RJ-45 tunggal pikeun ngahubungkeun kana interface anu aya CrewNet sambungan. Ditambah adaptor génder FleXLR ci anyar masihan pamakéna kalenturan pikeun nyambungkeun headset sareng alat-alat anu henteu cocog XLRX 4- na 5-pin, sapertos pakumpulan radio CrewCom atanapi unit kontrol, sakaligus ogé ngamungkinkeun para nasabah milih pilihan langkung lega tina headset nu cocog.

Inpo ngeunaan Pliant Panyiaran nyaéta sadia dina www.plianttechnologies.com.

Ngeunaan Pliant Panyiaran

Pliant mangrupakeun panyadia anjog sahiji solusi telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel profésional mimitian ti basajan kaluar-of-nu-kotak konfigurasi mun desain badag skala keur industri kayaning siaran, sora hirup, téater, jeung loba deui. Salaku division profésional ti CoachComm, Pliant ieu pangalusna dipikawanoh pikeun Tempest revolusioner® Sistim telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel, nu dipaké sapopoé di leuwih ti 40 nagara. Pliant mangrupakeun bagian tina hiji sajarah parusahaan éksténsif nyadiakeun solusi telepon di antara kamar jeung kamar keur olah raga jeung pasar profésional sarta diwangun ku tim profésional Industri dedicated tradisi parusahaan inovasi jeung jasa. Ngamekarkeun téknologi komunikasi anu bisa diandelkeun, awét, sarta gampang-to-pamakéan geus nyieun CoachComm pamingpin di sakuliah dunya dina leyuran komunikasi kritis.

Ngahiji sareng Kami:

www.facebook.com/plianttechnologies

www.twitter.com/4pliant

www.vimeo.com/4pliant

téknologi www.instagram.com/pliant


AlertMe