imah » wartos » Produk Teknologi Technologies Ayeuna Sadia Liwat Markertek sareng TecNec

Produk Teknologi Technologies Ayeuna Sadia Liwat Markertek sareng TecNec


AlertMe

Produk Menara Menawaran Ngeunaan Solusi Audio Lanjut Studio dina Tanggapan Pikeun Paménta Palanggan

SKOKIE, IL, JULAI 29, 2020 - Pasokan Video Markertek sareng TecNec Distributing, anak perusahaan Tower Products Incorporated, mangrupikeun perdana, panyayunannana alat produksi video téknis langkung ti 30 taun. Panyuwunan ti siaran TV utama sareng palanggan video olahraga ngajantenkeun Markertek sareng TecNec pikeun ngamimitian ngajual produk ti studio Panyiaran, produsén solusi audio, video, sareng serat kualitas luhur. Perusahaan ti saprak ngembangkeun kemitraan ngembang, diusahakeun ku minat anu kuat ti pangkalan pelangganna.

"Studio Technologies ngagaduhan nami anu saé dina industri urang pikeun produk kualitas," saur Greg DeCelle, VP Marketing, Tower Products Incorporated. "Konsumén kami sok diresmikeun ku betah integrasi sareng alur kerja anu tos aya, sareng kami nampi tanggepan anu positip."

Ngembangkeun hubungan sareng Studio Technologies mangrupikeun atra pikeun Markertek sareng TecNec. Kadua perusahaan nyayogikeun basis pelanggan anu idéntik, kalebet produsen audio sareng video dina siaran televisi, video olahraga, rumah ibadah, sakola sareng paguron luhur, perusahaan, sareng seueur deui. Produk Studio Technologies ogé cocog sareng modél bisnis spesifik tina TecNec Distributing, anu ngagaduhan agén, reseller, sareng integrator sistem.

"Kami sok milarian cara pikeun ningkatkeun pangalaman para nasabah," saur Gordon Kapes, presiden Studio Technologies. "Ngalangkepan jaringan penjual kami sareng ditambah tina Markertek sareng TecNec mangrupikeun inisiatif anyar anu pikaresepeun pikeun urang sareng kami ngarepkeun gawé bareng pikeun ngadukung pangrojong konsumén anyar sareng anu aya."

Markertek sareng TecNec utamina nawiskeun solusi intercom sareng IFB ti Studio Technologies, kalebet populér Modél Panganteur Interkom 45DC sareng dua saluran audio mandiri, saluran partai. DeCelle ngajelaskeun yén intercom mangrupikeun kategori anu ageung. Kalayan respon awal anu kuat ti para nasabah, anjeunna nyatakeun yén anjeunna ningali poténsi kamekaran anu penting ti hubungan maranéhanana sareng Studio Technologies. "Studio Technologies cocog pikeun salah sahiji palanggan acara langsung urang," cenah. "Ayeuna urang gaduh hubungan langsung, urang hoyong dilegakeun pamilihan produk anu urang tiasa nawiskeun konsumén.

 

Ngeunaan Studio Panyiaran, Inc.

Studio Panyiaran, Inc. nyadiakeun tailored,-kinerja tinggi video, audio jeung serat optik produk keur profésional audio jeung siaran pasar. Diadegkeun dina 1978, pausahaan ieu komitmen ka ngarancang jeung manufaktur diandelkeun, ongkos-éféktif, sarta solusi kreatif pikeun studio siaran, stadion sarta lingkungan perusahaan. Dipikawanoh pikeun "ngarancang pikeun jalan professional dianggo," parusahaan diwanoh salaku pamimpin industri. kategori produk kaasup angkutan optik-serat, telepon di antara kamar jeung kamar tur interfaces IFB, konsol penyiar, tur sistem kontrol monitor spiker. A garis tumuwuh tina Ohi-sangkan produk Audio-leuwih-Ethernet geus narima pangakuan lega. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka website Studio Panyiaran dina www.studio-tech.com atanapi nelepon 847.676.9177.


AlertMe