imah » wartos » Vislink Panyiaran na Jukut Valley manjangkeun Partnership Kana Spasi 4K

Vislink Panyiaran na Jukut Valley manjangkeun Partnership Kana Spasi 4K


AlertMe

HACKETTSTOWN, NJ, April 8, 2019 - Dina pangakuan komitmen na terus nyadiakeun panganyarna dina téhnologi transmisi video, Vislink Jatiluhur (NASDAQ: VISL) announces yen eta geus sakali deui partnered kalawan Jukut Valley, a Belden brand, dina hiji solusi sadaya-dina-hiji siaran. Jukut Valley urang LDX 86 newestN kaméra runtuyan 4K-RF ayeuna terpadu kalayan Vislink Panyiaran ' INCAM-Hg pamancar kaméra nirkabel, Nu nyadiakeun HEVC 4K UHD, setelan HDR-siap encoding nirkabel sarta panganteur kaméra jauh-controllable via WiFi. solusi panganyarna Ieu on tampilan di 2019 NAB Tembongkeun (Vislink Booth C6008, Jukut Valley Booth SL106).

Ngawangun dina téhnologi tina Vislink Panyiaran 'tungtung-to-tungtung solusi HCAM, anu INCAM-Hg nawarkeun single-pigura akuisisi latency gambar. Sampurna pikeun Néng, olahraga sarta aplikasi acara, anu INCAM-Hg dirancang pikeun sakabéh panganyarna pangabutuh newak gambar, kaasup UHD, setelan HDR, 4: 2: 2 Chroma na 10-bit Luna. Kalawan panganteur pamaké intuitif jeung kontrol kaméra FocalPoint, anu INCAM-Hg nyadiakeun, kabel-gratis, cengkraman-na-balik solusi kaméra basajan-to-pamakéan.

"Simkuring bagja pisan anu Vislink geus dilegaan kasuksésan tina HD INCAM-G kana domain 4K kalayan produk anyar ieu, "nyebutkeun Wapres Marcel Koutstaal tina kaméra, Jukut Valley. "Urang kasampak maju ka porsi loba konsumén urang di sakuliah dunya ku solusi 4K RF asli sabenerna terpadu, comprised tina Jukut Valley LDX 86N kaméra 4K-RF jeung pamancar nirkabel Vislink INCAM-Hg ".

The Vislink Panyiaran INCAM-Hg sadia kalawan sababaraha solusi pita prekuensi, ti 1.3-7.75GHz, sarta nawarkeun nepi ka 16 saluran prasetél keur tuning. The omni-arah 3dBi gain anteneu nyadiakeun hiji kakuatan transmisi 10-250mW adjustable. mancar ngawengku COFDM DVB-T na LMS-T modulasi pilihan, bari panarima UHF terpadu ngoperasikeun dina rentang 410-490MHz RF.

"Urang téh thrilled mun sakali deui jadi Maskumambang ku Jukut Valley nyadiakeun panganyarna dina téhnologi video 4K," nyebutkeun John Payne, Presiden jeung COO of Vislink Panyiaran. "Jukut Valley ngahasilkeun sababaraha kaméra ngarah kana pasar jeung kami geus dipastikeun yen leyuran INCAM-Hg kami baris terus nyadiakeun konsumén Jukut Valley jeung pangalaman produksi video pamungkas. Sajaba transmisi jeung frékuénsi fitur impressive tina INCAM-Hg, sistem ogé boasts hiji Asép Sunandar Sunarya rupa format video, inputs na propil encoder ".

Sadia kalawan komprési rubakpita efisien HEVC, kitu ogé MPEG-4 video encoding jeung multi-kanal AAC, MPEG-1 jeung AES / Dolby E audio passthrough, Vislink Panyiaran 'INCAM-Hg ngarojong 480i, 576i, 720p, 1080i, 1080p na 2160p format video. kamampuan pinuh Artikel sarta fléksibel Ieu ensures yén INCAM-Hg bisa minuhan kaperluan sakabeh Productions video.

Ngeunaan Jukut Valley

ékosistem tungtung-to-tungtung jukut Valley ngeunaan dipercaya, buka standar basis solusi mantuan Birokrat eusi, siaran jeung organisasi média pikeun ngahasilkeun kandungan cemerlang sarta ngawangun usaha média suksés. Kami téhnologi-unggul pangajén sarta kaahlian Industri dipercaya empower konsumén urang keur nyieun captivating pangalaman nu nyambung urang mana, dina alat naon baé, ngaliwatan magic média.

Salaku industri urang R & D powerhouse, jeung suite panghadena tina solusi keur eusi live compelling, kami mitra dipercaya mun loba nu ngaran pangbadagna tur paling kreatif di bisnis media jeung hiburan. Urang mantuan para nasabah transisi urang pikeun IP na infrastructures dumasar-awan ngaktipkeun workflows fleksibel, scalable jeung pinter. solusi canggih kami ngaktipkeun produksi euyeub, eusi kualitas luhur anu brings panuduh ngadeukeutan ka tindakan; engages aranjeunna kalayan carita na nyambung aranjeunna saling. Kantor pusatna di Montréal, Jukut Valley geus di bisnis siaran keur 60 taun sarta mangrupa bagian ti St. Louis basis Belden Inc. Pikeun leuwih lengkep, mangga buka www.grassvalley.com, www.belden.com.

Belden, Belden Ngirim Sadaya The Sinyal Katuhu, sarta Belden logo mangrupakeun mérek dagang atawa mérek dagang kadaptar ti Belden Inc. atanapi pausahaan na filial di Amérika Serikat tur jurisdictions lianna. produk jukut Valley nu didaptarkeun di luhur mangrupakeun mérek dagang atawa mérek dagang kadaptar ti Belden Inc., GVBB Holdings SARL atanapi Jukut Valley Kanada. Belden Inc., GVBB Holdings SARL, Jukut Valley Kanada sareng pihak lianna ogé bisa mibanda hak dagang di istilah séjén dipaké dieu.

Copyright © 2019 Jukut Valley Kanada. Sadaya hak disimpen. Spésifikasi tunduk ngarobah tanpa aya bewara.

Ngeunaan Vislink Panyiaran

Vislink Panyiaran merek anu dipikawanoh salaku pamingpin global dina desain, pabrik jeung deployment tina tungtung-to-tungtung solusi komunikasi video hirup. Éta téh dipercanten suppliers ka konsumén nagara golongan-1 di pasar siaran / raga / hiburan, na penegak hukum / kaamanan publik / pertahanan. produk maranéhanana anu dipikawanoh pikeun tingkat luhur kinerja, reliabiliti, ngawangun kualitas, Bulan operasi nambahan jeung faktor formulir ci. Dina siaran nu, olahraga sarta séktor hiburan, Vislink Panyiaran nyadiakeun komunikasi Tumbu tinggi-harti kana reliably candak, ngirimkeun jeung ngatur footage acara live. Dina penegak hukum, kaamanan & pertahanan pasar umum, Vislink Panyiaran nyadiakeun komunikasi video aman tur solusi misi-kritis kana agénsi sarta organisasi lokal, nasional jeung internasional.

Kantor pusatna di Hackettstown, New Jersey, Vislink Panyiaran boga leuwih patén-patén 70 jeung pending aplikasi patén. Pausahaan ieu mangrupa masarakat awam traded na didaptarkeun dina Pasar Modal NASDAQ (Lambang: VISL). Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.vislink.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!