imah » wartos » Vislink Panyiaran Unveils Unit Integrated 4k Wireless Kamera pamancar keur New Multi-Format Live Kamera System Sony urang

Vislink Panyiaran Unveils Unit Integrated 4k Wireless Kamera pamancar keur New Multi-Format Live Kamera System Sony urang


AlertMe

HACKETTSTOWN, NJ, April 8, 2019 - Vislink Jatiluhur (NASDAQ: VISL) nawarkeun na INCAM-HS terpadu pamancar kaméra nirkabel, nu diwangun kana Sonymulti format 's Sistim kaméra live HDC-5500 4K anyar. Vislink Panyiaran 'INCAM-HS nyadiakeun pinuh HEVC 4K UHD kualitas-siaran encoding ogé 1080p, 1080i na 720p resolusi, tambah diwangun-di kontrol kaméra nirkabel sarta rojongan setelan HDR. Leyuran ieu dina tampilan di 2019 NAB Tembongkeun (Vislink Booth C6008, Sony Éléktronika Booth C11001).

Idéal pikeun sinyalna acara, newsgathering sarta olahraga siaran, anu Vislink INCAM-HS mangrupa sagala-di-hiji solusi dirancang bisa dilebetkeun kana kaméra. Ieu ciri téknologi sarua salaku HCAM dina kaméra alat Vislink urang, nu nawarkeun pasar ngarah, single-pigura tungtung-to-tungtung UHD latency. Salaku hiji pilihan terpadu, anu Vislink INCAM-HS ngurangan beurat di pungkur ti kamera, hasilna sebaran beurat nyata ningkat pikeun operator.

The HCAM-HS anu dirancang pikeun sakabéh newak gambar ayeuna perlu - kaasup UHD sarta setelan HDR, kalayan kualitas luhur 4: 2: 2 Chroma na 10-bit Luna - sarta fitur kontrol kaméra terpadu, delivering hiji pamakéan gampang-to-, pinuh terpadu grab-na-balik solusi kaméra.

"The bubuka Sony'S multi format Sistim kaméra live HDC-5500 4K anyar kalawan téhnologi Vislink INCAM-HS téh pasti nyieun hiji Santika badag di industri, "nyebutkeun John Payne, Presiden jeung COO of Vislink Panyiaran. "Urang téh gumbira ka sakali deui jadi collaborating kalawan Sony nawarkeun hiji pamancar kaméra nirkabel INCAM-terpadu pikeun kaméra anyarna anu basajan ngagunakeun. kualitas luhur kinerja HEVC The INCAM-HS 'ngandung harti yén HD Operasi tiasa nyandak kauntungan tina single-pigura Latency bisa dina kombinasi kalayan nambahanana 6dB dina signal katahanan - duka kali rentang transmisi dibandingkeun sistem MPEG-4 ".

The Vislink INCAM-HS anu sadia kalawan sababaraha solusi pita prekuensi, ti 1.3-7.75GHz, sarta nawarkeun nepi ka 16 saluran prasetél keur tuning. The omni-arah 3dBi gain anteneu nyadiakeun hiji kakuatan transmisi 10-250mW adjustable. mancar ngawengku COFDM DVB-T na LMS-T modulasi pilihan, bari panarima UHF terpadu ngoperasikeun dina rentang 410-490MHz RF.

Featuring rubakpita komprési HEVC efisien ogé MPEG-4 video encoding jeung multi-kanal AAC, MPEG-1 jeung AES / Dolby E Passthrough audio, Vislink urang INCAM-HS ngarojong format video 480i, 576i, 720p, 1080i, 1080p na 2160p. kamampuan pinuh Artikel sarta fléksibel Ieu ensures yén INCAM-HS tiasa minuhan kaperluan sakabeh Productions video.

Ngeunaan Vislink Panyiaran

Vislink Panyiaran merek anu dipikawanoh salaku pamingpin global dina desain, pabrik jeung deployment tina tungtung-to-tungtung solusi komunikasi video hirup. Éta téh dipercanten suppliers ka konsumén nagara golongan-1 di pasar siaran / raga / hiburan, na penegak hukum / kaamanan publik / pertahanan. produk maranéhanana anu dipikawanoh pikeun tingkat luhur kinerja, reliabiliti, ngawangun kualitas, Bulan operasi nambahan jeung faktor formulir ci. Dina siaran nu, olahraga sarta séktor hiburan, Vislink Panyiaran nyadiakeun komunikasi Tumbu tinggi-harti kana reliably candak, ngirimkeun jeung ngatur footage acara live. Di pasar penegak hukum, kaamanan publik & pertahanan, Vislink Panyiaran nyadiakeun komunikasi video aman tur solusi misi-kritis kana agénsi sarta organisasi lokal, nasional jeung internasional.

Kantor pusatna di Hackettstown, New Jersey, Vislink Panyiaran boga leuwih patén-patén 70 jeung pending aplikasi patén. Pausahaan ieu mangrupa masarakat awam traded na didaptarkeun dina Pasar Modal NASDAQ (Lambang: VISL). Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.vislink.com.


AlertMe