imah » wartos » TAG muka na Kantor Mimiti AS di California

TAG muka na Kantor Mimiti AS di California


AlertMe

TAG muka na Kantor Mimiti AS di California

Industri Samaun Bil Apker disadap sakumaha VP Penjualan sarta Pangwangunan Usaha, Amérika

Los Angeles, CA Maret 5, 2019 - TAG Systems Video (www.tagvs.com), Hiji pamingpin ngawaskeun IP na kualitas luhur multiviewer solusi inovatif pikeun siaran, produksi jeung pos pasar, geus ngumumkeun move pivotal mun muka kantor basis AS kahijina di wewengkon LA, underscoring komitmen parusahaan ka na ayana di pasar AS penting. Peluncuran kantor anyar TAG urang diumumkeun ku parusahaan CEO Abe Zerbib ti markas global di Tel Aviv, Israél.

TAG urang LA operasi bakal dijalankeun ku industri Samaun Bil Apker, anu brings leuwih ti 27 taun pangalaman kutang dina industri siaran jeung manufaktur pikeun peran anyar diangkat jadi Wakil Présidén Penjualan AS.

"Urang pisan bungah bisa dianggo leuwih langsung kalayan para nasabah kami di Amérika Serikat kiwari, sarta ningkatkeun ayana urang di wewengkon vital ieu," nyebutkeun Zerbib. "Urang oge delighted ngabagéakeun Bil ka tim. Urang kudu unggal kayakinan yén kaahlian bisnis beredar sarta prowess teknis bakal asset rongkah ka ayeuna urang jeung tumuwuh AS customer-basa. keupeul teguh Bil urang évolusi téhnologi industri urang urang ngamungkinkeun anjeunna pikeun jelas ngaidentipikasi multiviewer TAG urang basis IP na sistem mantau salaku disruptors anu sipatna. Urang teu bisa ménta wakil hadé pikeun dijadikeun nyanghareupan pausahaan di AS jeung nganteurkeun pesen yén urang téh ngarobah media cara anu ditempo. "

Saacanna gabung TAG Video Systems, Apker dilayanan salaku diréktur jualan Western AS pikeun ChyronHego dimana anjeunna instrumental di ulang ngadegkeun brand dina siaran, produksi, jeung pasar olahraga. Anjeunna ogé diayakeun posisi manajemén-tingkat pikeun sababaraha pausahaan tinggi-profil kaasup diréktur rekening strategis pikeun BroadStream Leyuran, Diréktur jualan Western AS pikeun Grup Snell (kiwari Jukut Valley Grup), Western AS disiarkeun manajer akun tur senior widang rojongan insinyur pikeun Miranda Jatiluhur (kiwari Jukut Valley Grup) jeung rojongan customer manajer pikeun Harris BCD Grup. Apker ogé dilayanan salaku insinyur / konsultan pikeun Néglasari Universal News Network.

Ditambahkeun Apker, "Abdi teu bisa jadi leuwih thrilled pikeun kasempetan ieu sareng teu tiasa ngantosan nyandak TAG ka tingkat salajengna di AS"

Ngeunaan TAG bobodoran

TAG bobodoran specializes di monitoring IP inovatif tur solusi Multiviewer kualitas luhur. pendekatan unik miboga hiji software ukur "sadayana IP" sistem nu dijalankeun dina standar off hardware rak, nyadiakeun kaayaan-of-nu-seni parabot ngawaskeun IP jeung analisis digabungkeun sareng kualitas luhur UHD Multiviewer sadia on baku tur alat nu bagerak mintonkeun. A platform dumasar server-nyadiakeun produk anu serbaguna na scalable, sarta ngarojong sababaraha format kaasup MPEG TS, Uncompressed na OTT. Kanggo inpo nu leuwih lengkep: www.tagvs.com

TAG bobodoran kontak:

Gili Zur

Éropa: + 33 1 86 26 94 00

AS: + 1 315 646 8400

gili@ tagvs.com

Pencét kontak:

Gurun Moon Communications

Harriet Diener

+ 1 - 845-512-8283

[EMAIL PROTECTED]


AlertMe

Gurun Moon Communications

Kusabab 1994, Gurun Moon Communications geus mantuan ngamimitian-up, kitu ogé pausahaan ngarah mangtaun traction sarta cicing "luhur-of-pikiran" dina lingkungan bisnis ngarobah gancang dinten ieu.

Simkuring boga dasi kuat ku penerbit industri jeung rai mun ngarojong usaha urang atas nama anjeun kalawan ongkos ad pisan nguntungkeun sarta placements redaksi. Kami reueus geus kahontal sinyalna éksténsif pencet, placements ad perdana, sarta sababaraha panghargaan industri pikeun klien urang.

Gurun Moon fungsi pausahaan di:
Professional Video
siaran
audio Video
pos Produksi
Connected TV
digital Signage
OTT
kabel
satelit

Tim gurun Moon ngeunaan dedicated, sumberdaya profésional nyaéta sadia pikeun mantuan perusahaan ngahontal tujuan na, lajeng sababaraha. Simkuring didieu pikeun anjeun!
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!