imah » Tag Archives: 2019 NAB Tembongkeun

Tag Archives: 2019 NAB Tembongkeun

2019 #NABShow - Day 2 Wrap-up

Héi anu di dinya! Wilujeng sumping di dinten 2 tina 2019 NAB Tembongkeun! Simkuring di deui - jadi Anjeun bisa nempo ti Control Room nu rame, kami pas sakumaha rebab sarta siap balik! Urang saena ALOT di toko keur anjeun kiwari, jadi tetep blogged-di na ningali naon ...

Maca deui "

Vislink Panyiaran Unveils Unit Integrated 4k Wireless Kamera pamancar keur New Multi-Format Live Kamera System Sony urang

HACKETTSTOWN, NJ, April 8, 2019 - Vislink Jatiluhur (NASDAQ: VISL) nawarkeun na INCAM-HS terpadu pamancar kaméra nirkabel, nu diwangun kana multi format Sistim kaméra hirup anyar Sony urang HDC-5500 4K. Vislink Panyiaran 'INCAM-HS nyadiakeun pinuh HEVC 4K UHD kualitas-siaran encoding ogé 1080p, 1080i na 720p resolusi, tambah diwangun-di kontrol kaméra nirkabel sarta rojongan setelan HDR. Leyuran ieu dina tampilan dina ...

Maca deui "

2019 #NABShow - Day 1 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten kahiji 2019 NAB Tembongkeun - jeung pikagumbiraeun tingkat téh unbelievable !!! Panto geus dibuka sacara resmi - tapi kuring na crews kuring geus di dieu pikeun jam geus, netepkeun-up na ngumpul ALL tina warta NAB kami bisa! Ningali Room Control? Abdi teu tiasa ngabejaan ka maneh sabaraha nu NAB Tembongkeun hartina kuring! ...

Maca deui "

Némbongan TV Showcases nu Platform X-Series Jeung fungsi Anyar di NAB 2019

Las Vegas, April 8, 2019 - Kaciri TV, a panyadia global ngarah tina hareup generasi platform processing video pikeun siaran na ngalirkeun video kualitas luhur, ieu showcasing apdet ka-kapasitas tinggi na, latency X-Series platform ultra-low di NAB (Booth SU7910). The X10 na X20 salajengna ngarojong satelit siaran video digital (DVB-S2x) sistem jeung warta satelit digital ngumpul (DSNG) kalayan kontribusi S2x anyarna ...

Maca deui "

Wisycom Unveils MPR50-IFB Leres-Tunggal Ika panarima di 2019 NAB Tembongkeun

Las Vegas, April 5, 2019 - Wisycom bakal unveil na anyar MPR50-IFB Leres Tunggal Ika panarima di NAB 2019 (Booth C856). Dirancang pikeun aplikasi IFB, ieu panganyarna kompak, sabuk-pak-gaya fitur panarima wideband tuning nepi ka 232MHz, multi-companding processing via proprietary ENR atawa ENC algoritma Wisycom urang, sarta panguat headphone custom dirancang pikeun maksimalkeun pungsi headroom ka Puncak + 23dB. Salaku kalayan sagala ...

Maca deui "

NUGEN Audio brings Leyuran Netflix-patuh kana NAB 2019

Las Vegas, April 3, 2019 - NUGEN Audio bakal mintonkeun apdet na panganyarna pikeun anak Toolkit Loudness na Halo Downmix, anu ngamungkinkeun para konsumén -na pikeun leuwih gampang nyadiakeun eusi Netflix-siap, di NAB 2019 (Booth SL8330). Ieu penting plug-in nu dirancang pikeun Birokrat eusi dipake dina audio nu keur dikirimkeun ka Netflix, kitu ogé jalma dipake dina audio keur ...

Maca deui "

24i Media Showcases integrasi SmartOTT kalawan Microsoft Azure Media Layanan: Video Indexer

24i Media ka showcase SmartOTT jeung Video Indexer, delivering kapanggihna AI dioptimalkeun jeung saran. Di acara 2019 NAB, 24i Media, hiji, pamekar aplikasi vidéo global industri-ngarah, moal showcase kumaha konsumén bisa gancang sarta gampang nimba wawasan tina pidio maké Smart OTT sarta Microsoft Azure Media Layanan: Video Indexer. 24i bakal solusi anyar ieu di stan Microsoft (#SL6716) jeung ...

Maca deui "

NAB Tembongkeun Pihak: 2019 NAB Tembongkeun Partéi & Saatos-Jam Daptar Kajadian. #NABShow @NABShow

Lamun kami henteu nyabit 2019 NAB Tembongkeun Saatos-Pihak, urang bakal jadi ninggalkeun kaluar hiji chunk badag tina senang pakait sareng NAB Tembongkeun! Tingali handap teras klik dina NAB Tembongkeun rinci pihak pikeun émbaran nu leuwih lengkep, sakumaha sababaraha boh swasta, ku uleman wungkul atawa boga hiji muatan pangakuan. Ieu daptar ngajalankeun jeung panghadena anjeun bakal manggihan! Urang ngomean ...

Maca deui "

DPA Highlights sonic konsistensi ti Booms mun Lavaliers di NAB 2019

Las Vegas, April 1, 2019 - Dina heels tina peluncuran na panganyarna na greatest 6000 Series Subminiature Microphones, DPA Microphones bakal nganggo 2019 NAB Tembongkeun (Booth C1316) salaku platform ka showcase konsistensi sonic antara d na: screet ™ Lavaliers na d: dicate solusi ™ Shotgun Mikropon. réliabilitas sonic DPA urang boga fungsi minangka sumber daya berharga pikeun mixers audio kana ...

Maca deui "

24i Media ngajalankeun inovatif solusi ATSC 3.0 di NAB

Gancang tumuwuh parusahaan aplikasi vidéo manjangan hareup-bukti na téhnologi tumpukan 24i Media, hiji, pamekar aplikasi vidéo global industri-ngarah, dinten ngumumkeun yén maranéhna bakal ngajalankeun inovatif solusi ATSC 3.0 na keur siaran jeung mapay-TV panyadia ladenan di 2019 NAB acara di Vegas. solusi ATSC 24 3.0i urang dirancang pikeun greatly ningkatkeun jasa leuwih deui-hawa pikeun pemirsa bari Bringing babarengan disiarkeun na ...

Maca deui "

Sohonet ngagabung Media Juara Awan Alliance

Sohonet, para ahli global dina konektipitas, jasa média sarta kaamanan jaringan pikeun Industri média jeung hiburan geus ngagabung Media Juara Awan Alliance. koalisi ieu comprised anjog pausahaan téhnologi media, integral tina sakuliah sababaraha awan, pikeun nganteurkeun nisbah harga-pagelaran nu mangrupa markedly langkung ongkos éféktif pikeun panyadia awan utama ayeuna. Misi ti Alliance nyaeta mun ...

Maca deui "

TSL Produk Unveils salajengna Generation Sam-Q pangimeutan Audio Platform

Las Vegas, March 28, 2019 - TSL Produk, a desainer ngarah sarta produsén sahiji solusi siaran workflow, unveils Sam-Q platform ngawaskeun audio anyarna di NAB Tembongkeun (Booth SL4621). Sam-Q ngagambarkeun pendekatan anyar pikeun monitoring audio, sahingga para nasabah pikeun nangtukeun sabaraha maranéhna hayang ngadalikeun sarta visualize eusi audio maranéhanana dumasar kana aplikasi, lingkungan atawa leuwih sering dipake tinimbang pribadi basajan. ...

Maca deui "

Pindah ka peluncuran Digital Media kolam renang Port maturan di 2019 NAB Tembongkeun

Las Vegas - March 27, 2019 - The Switch®, pamingpin global junun, jasa awan swasta nu ningkatkeun Productions video live mana di dunya, bakal ngajalankeun media digital jasa pangiriman kurban newest anak, The Pindah Digital Connect ™, dina taun ieu urang 2019 NAB Tembongkeun (Selatan Aula 3714). The Pindah Digital Connect manjangan tapak suku di sakuliah dunya nu Pindah urang na nya terus ...

Maca deui "

PRONOLOGY presents RUGGEDIZED Nas solusi AT NAB 2019

Las Vegas, March 27, 2019 - Pronology, pamekar ti motong-ujung solusi workflow tapeless, nawarkeun rNAS.m3, a ruggedized, Network kinerja tinggi napel Panyimpenan (Nas) leyuran, di NAB 2019 (Booth SL8405). rNAS.m3 ngamungkinkeun Productions ka acquire sarta aset média siaran angkutan, diwangun dina dipager jalan-siap nu nyadiakeun kakuatan maksimum sarta resiliency. rNAS.m3 ogé AIDS di menata sarat data ngaronjat ...

Maca deui "

Heulang-leuweung ngajalankeun solusi kakuatan portabel munggaran pikeun cahaya bioskop 48-volt

Kent, Britania Raya (Maret 25, 2019) - Hawk-leuweung, pamekar tina solusi kakuatan pikeun industri siaran, pilem tur pro-video, nyaeta pleased ngembarkeun stasiun kakuatan 48V-RP anyar, leyuran kakuatan unik nu ngidinan pamaké pikeun kakuatan ARRI Skypanels na volt séjén 48 (V) LED cahaya mana nalika kakuatan mains teu aya. Heulang-leuweung anyar 48V-RP mangrupakeun salah sahiji ...

Maca deui "

GB Labs pikeun ngawanohkeun Center Analytics anyar pikeun rohangan, bahana na rentang kolong di NAB 2019

NAB 2019, 6-11 April, Booth SL5324: GB Labs, pamingpin di solusi gudang calakan, geus ngumumkeun yén nagara éta bakal ngajalankeun versi panganyarna tina Center Analytics na di NAB 2019. Analytics Center mangrupakeun dasbor nu ngalir seamlessly di latar tukang spasi GB Labs ', bahana, sarta kolong alat panyimpen calakan, terus analisa kumaha data diatur ku sistem gudang ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!