imah » Tag Archives: 2019 NAB

Tag Archives: 2019 NAB

Inovasi TVU Jaringan 'Ngawulang salaku Best di Kelas ku Ragam sahiji toko Salila 2019 NAB Tembongkeun

MOUNTAIN VIEW, CA – April 17, 2019 – TVU Networks, the global technology and innovation leader in live IP solutions, today announced industry-wide recognition of the new 4K version of its TVU One mobile IP transmitter, the TVU MediaMind Appliance AI-based metadata generation and search engine, and its IS+ proprietary transmission algorithm during last week’s 2019 NAB Show held in ...

Maca deui "

Ooyala Flex Media Platform Streamlines Video Produksi Workflows pikeun Produksi Company Picture (PPC THE)

Anjog Post-Produksi House kabukti mun Ooyala Pikeun Greater workflow Efficiencies, Ngurangan Waktu keur Market Ooyala geus dipilih pikeun kakuatan maju workflows video pikeun Produksi Company Picture (PPC THE), salah sahiji instansi produksi kreatif panglegana sarta panyadia anjog ka studio sahiji kreatif sarta pos-produksi jasa. parusahaan ngahasilkeun leuwih eces 25,000 tina eusi sataun pikeun leuwih ...

Maca deui "

2019 #NABShow - Day 2 Wrap-up

Héi anu di dinya! Wilujeng sumping di dinten 2 tina 2019 NAB Tembongkeun! Simkuring di deui - jadi Anjeun bisa nempo ti Control Room nu rame, kami pas sakumaha rebab sarta siap balik! Urang saena ALOT di toko keur anjeun kiwari, jadi tetep blogged-di na ningali naon ...

Maca deui "

Ooyala Unveils Integrations na Workflows pikeun Google Awan Video AKAL, Avid Media komposer sarta Teravolt

Panganyarna Ooyala Flex Media Platform Integrations Power More Cekap Multi-Platform Distribusi Ooyala, pamingpin di solusi ranté suplai eusi, moal showcase sauntuyan integrations anyar jeung fitur keur na Ooyala Flex Media Platform di NAB 2019. Di antara maranéhanana fitur disorot di stan Ooyala - #SV1000 - nu Ooyala Flex Media Platform kiwari integrates kalawan Google Awan Video AKAL, ...

Maca deui "

2019 #NABShow - Day 1 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten kahiji 2019 NAB Tembongkeun - jeung pikagumbiraeun tingkat téh unbelievable !!! Panto geus dibuka sacara resmi - tapi kuring na crews kuring geus di dieu pikeun jam geus, netepkeun-up na ngumpul ALL tina warta NAB kami bisa! Ningali Room Control? Abdi teu tiasa ngabejaan ka maneh sabaraha nu NAB Tembongkeun hartina kuring! ...

Maca deui "

NUGEN Audio brings Leyuran Netflix-patuh kana NAB 2019

Las Vegas, April 3, 2019 - NUGEN Audio bakal mintonkeun apdet na panganyarna pikeun anak Toolkit Loudness na Halo Downmix, anu ngamungkinkeun para konsumén -na pikeun leuwih gampang nyadiakeun eusi Netflix-siap, di NAB 2019 (Booth SL8330). Ieu penting plug-in nu dirancang pikeun Birokrat eusi dipake dina audio nu keur dikirimkeun ka Netflix, kitu ogé jalma dipake dina audio keur ...

Maca deui "

Colorist Society International ka host Warna Diurus Workflows Panel di NAB

Presiden CSI Kevin Shaw sarta ahli sejenna ngabahas strategi pikeun ngatur warna pikeun setelan HDR sarta pangiriman multi format. London-Colorist Society International (CSI) bakal boga imah hiji sawala panel interaktif dina menata warna pikeun sababaraha deliverables, VFX sarta setelan HDR di NAB 2019 di Las Vegas. Presiden CSI Kevin Shaw sarta anggota dewan Hugh Heinsohn bakal sedeng kajadian, bagian tina NAB urang anyar ...

Maca deui "

Intinor urang Direkt router diobral sababaraha mun Plazamedia

Umea, Swédia UK, 28 Maret 2019 - Intinor Téhnologi, pamekar ngarah Swedia urang produk na leyuran pikeun video kualitas luhur liwat jaringan IP, geus ngumumkeun diobral tina tilu Intinor Direkt Routers mun Plazamedia, hiji olahraga hirup imah produksi ngarah di Munich. Plazamedia employs leuwih ti jalma 150 sarta ngahasilkeun leuwih ti acara 2000 unggal taun - pas keur ngawengku hiji ngaronjatkeun ...

Maca deui "

Cinegy Air pro 8K sagemblengna dioptimalkeun pikeun awan

NAB 2019, 8-11 April, Booth SL8716: Cinegy, pamingpin global pikeun software siaran playout dina awan nu, geus ngumumkeun yén Cinegy® Air pro 8K ™ playout geus dioptimalkeun janten gampil scalable duanana lokal sarta dina awan nu, anu ngamungkinkeun para sagalana ti nyiptakeun infrastruktur otomatis pikeun ngalengkepan sarta karuksakan mantri dihontal ngaliwatan kode gampang manageable. Cinegy Air pro 8K urang ...

Maca deui "

Pindah ka peluncuran Digital Media kolam renang Port maturan di 2019 NAB Tembongkeun

Las Vegas - March 27, 2019 - The Switch®, pamingpin global junun, jasa awan swasta nu ningkatkeun Productions video live mana di dunya, bakal ngajalankeun media digital jasa pangiriman kurban newest anak, The Pindah Digital Connect ™, dina taun ieu urang 2019 NAB Tembongkeun (Selatan Aula 3714). The Pindah Digital Connect manjangan tapak suku di sakuliah dunya nu Pindah urang na nya terus ...

Maca deui "

GB Labs Ida jeung Mosaic otomatis asset Pangatur ngumumkeun sakumaha IABM BAM Awards® NAB 2019 finalis

NAB 2019, 8-11 April, Booth SL5324: GB Labs dinten ngumumkeun yén na Akselerasi InFlight-Data (Ida) téhnologi sarta Mosaic asset otomatis organizer geus shortlisted salaku finalis dina IABM BAM Awards® 2019. Ida geus bieu di artikel na kategori "Store" alatan kabisa unik -na pikeun sakaligus maca / nulis, nu eliminates nu sababaraha frustrations ilaharna ngalaman lamun beban kaduga disimpen dina ...

Maca deui "

Cerberus Livelink Shortlisted pikeun IABM BAM Awards® 2019

NAB 2019, 8-11 April, Booth SL5624: IP panyadia jasa junun Cerberus Tech dinten ngumumkeun yén platform Livelink na dikelola geus shortlisted dina kategori "Connect" keur IABM BAM Awards® 2019. Livelink mangrupakeun junun pinuh, platform disebarkeun global nu utilizes runtuyan sejen ujung otomatis nyambung ka ngaktipkeun pausahaan pikeun nganteurkeun, atawa ngawas, Productions hirup di pananda ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!