imah » Tag Archives: 4k 60fps

Tag Archives: 4k 60fps

Inovasi TVU Jaringan 'Ngawulang salaku Best di Kelas ku Ragam sahiji toko Salila 2019 NAB Tembongkeun

MOUNTAIN VIEW, CA – April 17, 2019 – TVU Networks, the global technology and innovation leader in live IP solutions, today announced industry-wide recognition of the new 4K version of its TVU One mobile IP transmitter, the TVU MediaMind Appliance AI-based metadata generation and search engine, and its IS+ proprietary transmission algorithm during last week’s 2019 NAB Show held in ...

Maca deui "

Dunya Kahiji 4K 60P 4: 4: 4 Leres Bioskop Recorder Video / Hotspot Komputer kalawan catetan 3D na playback

Catetan di leres uncompressed, atawa Motion-JPEG atanapi DPX, transcodes mun Prores sakabeh varian jeung ka H.265 Cinemartin, produser tim Spanyol tina Prores populér tur mandiri & plugin converters video diantara parabot Sinématografi lianna jeung alat kaasup HEVC H.265 universal 15mm baseplate, ayeuna geus reueus ngembarkeun kasadiaan inmediate of hareup, ukuran korma portabel 4K 60P ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!