imah » Tag Archives: produksi acara

Tag Archives: produksi acara

Beureum Bee Media ka showcase Ultra-Cekap Jauh Produksi jeung Network Sumbangan kalawan V-Nova P-Patalina di NAB 2019

• Beureum Bee Media optimizing jaringan kontribusina keur ngaktipkeun workflows-kualitas luhur pikeun antar-situs digawé tur jauh produksi • P.Link, Powered by PERSEUS Pro nyandak low-latency, intra-hijina UHD Tumbu di bitrates 70% leuwih handap JPEG-2000 solusi • Solusi bisa nunjukkeun hirup di Beureum Bee nangtung SU1620 di NAB 2019 Beureum Bee media, a global parusahaan jasa média ngarah, sarta ...

Maca deui "

MicroDDPs di jalan: UEFA Euro 2016, Éropa Championships Athletics, 2016 Olimpiade jeung leuwih

Jan de Wit, CEO Ardis Panyiaran kalawan microDDP a

portabel Ardis Panyiaran 'dibagikeun solusi gudang anyar ngabuktikeun patut na di sababaraha utama olahraga sarta festival acara Arnhem, August 2, 2016: Ieu urang festival jeung olahraga acara usum deui nu ngakibatkeun kali sibuk for jeung sya rental. Ardis Panyiaran bangga ka ngembarkeun yen microDDP solusi gudang dibagikeun na tétéla jadi pilihan kahiji pausahaan rental 'dina acara utama ...

Maca deui "

Produksi jeung teguh Rental Media Visions nyokot Anyar Pikeun-A HVS-390HS Video Switcher on Rock Band Tour

Cypress, CA - Nalika parusahaan produksi acara na rental Media imah Visions ieu pilari a switcher video serbaguna saméméhna taun ieu, parusahaan ngancik mun keur-A Unit urang HVS-390HS. Kusabab nambahkeun pikeun-A switcher mun inventory rental na April panungtungan, anu HVS-390HS geus kabuktian janten pilihan populér pikeun konsumén Media Visions ', kaasup band batu Avenged Sevenfold. Panungtungan ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!