imah » Tag Archives: ACCESS CO

Tag Archives: ACCESS CO

Faurecia showcases hareup generasi solusi infotainment dina-mobil kalayan ACCESS di Otomatis Shanghai

Tokyo, Jepang, 11 April 2019 -. ACCESS CO, LTD dinten ngumumkeun yén ACCESS na Twine ™ pikeun solusi Car geus dipilih ku Faurecia bisa terpadu di generasi saterusna infotainment dina-mobil di Faurecia kabina tina demonstrasi Future di Otomatis Shanghai 2019, April 18 - 25, Pameran Nasional sarta Convention Center, Shanghai, Cina. "ACCESS Twine pikeun Car piqued ...

Maca deui "

ACCESS 'NetFront Browser jadi Propil DTV Dipilih pikeun Panasonic urang CATV Digital Siapkeun-Top Buleud ngarojong Anyar 4K siaran

-Performance tinggi HTML5 Browser mun Ngamajukeun Sumebarna Fast of Advanced 4K siaran di Jepang Tokyo, Jepang, 22 Oktober 2018 - ACCESS CO, LTD ngumumkeun yén na NetFront ™ Browser jadi Propil v2 DTV, versi panganyarna tina browser-kinerja tinggi pikeun televise. , geus dipilih ku Panasonic System Leyuran Japan Co., Ltd. ( "Panasonic") pikeun CATV digital kotak diatur-luhur model na anu ngadukung ...

Maca deui "

IBC Tembongkeun Poé 3 Wrap-Up! #IBCShow

Dinten tilu tina IBC 2015 Tembongkeun! Tilu handap, dua rék! Sarta aranjeunna disimpen anu pangalusna pikeun dinten! Minggu téh salawasna dinten yén creatives industri bisa "ngagantung leupas" na hayu leupas kalawan leuwih Rahasia na tidbits aranjeunna geus nyekel deui ... jeung kiwari teu boga kakurangan! Kusabab pertengahan 80 urang, ACCESS geus nyieun ngaran for didinya ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!