imah » Tag Archives: Anton / Bauer

Tag Archives: Anton / Bauer

Produksi Leyuran Vitec di BSC Expo

Litepanels - BSC Expo Hadiah Draw Pikeun cingcin dina Taun Anyar barengan éta BSC Expo, Litepanels bakal raffle off cahaya kit profésional hiji meunangna untung. hadiah ngawengku hiji Gemini 2 × 1 panel lemes, salah Astra 6x Bi-Warna, sarta salah sahiji Sola 4 + Waktos Fresnel. Asupna online téh haratis tur nyokot ukur sababaraha moments ka ngalengkepan. Link ...

Maca deui "

Colombian Rental House Teleservicios purchases Anton / Bauer Dionic XT na Cine VCLX accu

Shelton, Conn -. Jan. 8, 2019 - Teleservicios (TSV Rental), panyadia parabot pilem digital di Colombia, geus ditambahkeun volume signifikan sistem kakuatan mobile Anton / Bauer jeung inventory rental salaku bagian tina hiji pamutahiran parabot lega. anyar produk Anton / Bauer TSV Rental urang kaasup leuwih ti 30 Dionic XT 150 14V accu Li-ion jeung V-Gunung, 10 Performance Dual V-Gunung chargers, ...

Maca deui "

Produksi Leyuran Vitec di GV Expo 2018

Vinten na Sachtler: flowtech100 Karbon-Serat tripod flowtech100 teh tambahan newest kana rentang tripod karbon-serat flowtech-unggul pangajén. Cocog sareng sadaya huluna cairan utama 100mm, flowtech100 ngarojong hiji payload nepi ka 30 kilogram (66 pon), sahingga nu tripod idéal pikeun newsgathering éléktronik, produksi sawah, sarta rupa-rupa komérsial, atikan, sarta dokumenter Productions. Kawas miheulaan na, flowtech75, ...

Maca deui "

Jonathan Young, DP keur BBC urang 'Tengah Jeung Simon Reeve,' Endorses Anton / Bauer Dionic XT

Shelton, Conn -. Oct. 4, 2018 - accu Dionic XT 14V Li-ion Anton / Bauer urang maénkeun peran dibintanginya dina produksi "Tengah Jeung Simon Reeve," nu installment panganyarna tina program perjalanan BBC urang populér featuring sumur-dipikawanoh panulis Britania, ngalalana, sarta presenter TV. Renowned cinematographer Jonathan Young, diréktur serial 'fotografi, dites nu accu anyar dina kondisi ekstrim na ...

Maca deui "

Videointegrators AS Nangtukeun sakumaha distributor of Leyuran Produksi Vitec merek Di Amérika

Los Angeles - Aug. 8, 2018 - Vitec Leyuran Produksi, a division The Vitec Grup, dinten ngumumkeun yén Videointegrators AS bakal ngawula ka distributor Amérika salaku Kalér pikeun Leyuran Produksi merek, kaasup Anton / Bauer, Autocue, Autoscript, Litepanels, OConnor, Sachtler , sarta Vinten. Videointegrators AS mangrupakeun spinoff anyar Videointegrators Ékspor Company (VIDIEXCO), anu salila leuwih ti 15 taun geus a ...

Maca deui "

The Vitec merek na Leyuran di IBC2018 Grup

Anyar! Anton / Bauer Dionic XT Batre Series The garis XT Dionic anyar kacida diandelkeun, lila-langgeng, sarta terjal accu bakal ditingalikeun di Éropa pikeun kahiji kalina dina IBC2018. XT Dionic nyaeta generasi newest ti séri batré Anton / Bauer urang kacida populerna Dionic pikeun siaran na 14.4V bioskop aplikasi. Sadia dina duanana V-Gunung jeung Emas Gunung Tangkuban Parahu, di Dionic tinggi-ngajalankeun na ci ...

Maca deui "

FZ Productions Pilem Nembe di Maranéhna Asalna habitat Maké Litepanels, Sachtler, sarta Anton / Bauer Gear

Los Angeles - Juli 20, 2018 - Fouad Zayed, hiji produser-unggul pangajén sarta diréktur fotografi, geus maké trifecta produk ti Litepanels, Sachtler, sarta Anton / Bauer - kabeh Leyuran Produksi Vitec merek - candak footage dazzling of hiu di nu liar keur salah sahiji runtuyan alam dokumenter nu pang populerna tipi urang. Zayed téh boga FZ Productions, a-layanan pinuh ...

Maca deui "

Litepanels, OConnor, Sachtler, sarta Anton / Bauer Produk Produksi lemes keur Award-Unggul Film 'Gunung Rest'

Los Angeles - Juli 10, 2018 - produk-pagelaran High ti Litepanels, OConnor, Sachtler, sarta Anton / Bauer - kabeh Leyuran Produksi Vitec merek - maénkeun peran dibintanginya dina produksi "Gunung Rest," nu perdana fitur-pilem tina panulis / diréktur Alexandra O. Eaton. Film ieu dijieun ngaliwatan hiji hibah Film AbelCine Feature, migawé bareng kalayan Film Independen (manggihan), sarta dihasilkeun ku Los ...

Maca deui "

Anton / Bauer ngajalankeun XT DIONIC, raising bar ON kamampuan batre jeung reliabilitas

Shelton, Conn -. Méi 29, 2018 - Anton / Bauer, hiji merk Vitec Grup, dinten diwanohkeun Dionic XT - generasi newest ti séri batré parusahaan kacida populerna Dionic pikeun siaran na 14.4V bioskop aplikasi. Sadia dina duanana V-Gunung sarta Gunung Emas, anu tinggi-ngajalankeun na ci XT Dionic mangrupakeun 14V batré Li-ion sanggup delivering nepi ka 12 AMPS daya kontinyu pikeun cinematographers, siaran, ...

Maca deui "

The Vitec Grup Setel ka caang di 2017 NAB Tembongkeun

Bury St. Edmunds, UK - 20 April 2017 - Dina salah sahiji pangbadagna némbongkeun lanté showroom NAB urang, The Vitec Grup baris sakali deui nembongkeun rentang éksténsif miboga produk jeung jasa premium-branded pikeun siaran, pilem, jeung professional fotografik. Dina stan C6025, anu Vitec Grup bakal mawa babarengan sababaraha paling terhormat, ditéang-sanggeus merek di industri: Anton / Bauer, Autocue, Autoscript, ...

Maca deui "

Filmmaker Daud Merak pilih Anton / Bauer jeung Jieun Globetrotting, aksi-dipakétkeun Pilem

Shelton, Conn (Juni 15, 2016) -. Balap handap serelek nangtung pangpanjangna Amérika Kalér urang di Gunung Mackenzie, cruising dina pistes groomed Austria urang Stubai glacier, sarta outrunning avalanches di Selandia Anyar - filmmaker Daud Merak jeung Bioskop Absolute nganteurkeun sadayana ieu sareng langkung di panumpang pilem panganyarna maranéhanana. Ieu numpak cinematic thrill-néangan hirupna hiji, dilakukeun dina partnership kalawan Beureum ...

Maca deui "

VITEC VIDEOCOM'S merek Industri-ngarah nyokot alih THE NAB lanté

NAB 2016, Booth C6025 Chatsworth, Calif (Maret 29, 2016) -. Vitec Videocom, division siaran tina Grup Vitec, ieu thrilled pikeun nembongkeun rentang éksténsif maranéhna industri-ngarah merek April ieu di NAB 2016. Kalayan salah sahiji némbongkeun pangbadagna di lantai showroom, di Booth C6025 di Central Hall, Vitec Videocom ngahimpun sababaraha merek paling terhormat ...

Maca deui "

Anton / Bauer'S NEW CINE batré runtuyan nyieun debut Amérika Kalér AT NAB 2016

NAB 2016, Booth C6025 Shelton, Conn (Maret 17, 2016) -. Anton / Bauer, hiji merk Vitec Grup na maker of best of accu breed na leyuran kakuatan mobile pikeun industri siaran, pilem sarta video, bangga kana ngembarkeun Sulawesi perdana Amérika tina séri batré CINE anyar dina NAB 2016. Runtuyan CINE anyar terus jujutan brand urang pikeun ngahasilkeun ...

Maca deui "

Vitec Grup acquires SmallHD

Parusahaan brings monitor Quality Lapang Pikeun Vitec Produk garis-up The Vitec Grup dinten ngumumkeun yén nagara éta geus kaala SmallHD, pausahaan Propinsi Sulawesi Tenggara dipikawanoh pikeun kualitas luhur na, luhur-harti, monitor widang dina kaméra dipaké ku videographers, cinematographers, asisten kaméra tur professional kreatif lianna di sakuliah dunya filmmaking. SmallHD bakal dilebetkeun kana division Videocom nu Vitec Grup urang, complementing merek na aya. SmallHD ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!