imah » Tag Archives: média anyar

Tag Archives: média anyar

The Colonie Makes AICP Post Awards’ Shortlist with Two Nods

The Colonie is on the AICP Post Awards’ shortlist with two of the company’s projects receiving nominations for exceptional work. Editor and Social Media Director Jimmy Helm and Creative Director Jennifer Moody received a nomination in the New Media: Vertical category for the Porsche spot, ‘Curves’ and Editor Nathan Rodgers is a finalist in the Music Video category for his ...

Maca deui "

Sony DADC New Media Leyuran milih Hybrik pikeun Awan basis Transcoding

jasa Anyar ngamungkinkeun Sony pikeun ngagancangkeun processing video sakuliah rébuan mesin Gunung View, CA - Hybrik, Inc. dinten ngumumkeun yén Sony DADC New Media Leyuran Inc. ( "Sony") geus dipilih Hybrik, Inc. ( "Hybrik") nyadiakeun awan -based média ngolah. jasa Hybrik urang accelerates transcoding jeung kontrol kualitas otomatis sakuliah rébuan mesin di awan ka ngahontal throughput beredar. "Migrasi média Sony urang ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Komunikasi sarta Hewlett Packard perusahaan Unveil strategis Hubunganna jeung Transformasi Media & Hiburan Industri dina waktu keur 2016 NAB Tembongkeun

Kolaborasi tina Media ngarah jeung pausahaan IT delivers skala unprecedented, kalenturan jeung kinerja Bayangkeun Komunikasi, empowering industri média jeung hiburan ngaliwatan inovasi transformative, ngumumkeun hiji perluasan hubungan na jeung Hewlett Packard perusahaan (HPE) dirancang ngaktipkeun panyadia ladenan komunikasi (CSPs) jeung siaran jeung media sejenna pausahaan keur nyusunna fasilitas produksi video, playout sarta sebaran nu nganteurkeun skala unprecedented, ...

Maca deui "
Galeri Tutup
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!