imah » Tag Archives: Awan

Tag Archives: awan

UK Companies continue to dominate technology and innovation at ConnecTechAsia 2019

ConnecTechAsia 2019, Singapore, 18 – 20 June 2019: 35 UK companies will demonstrate the best of British technology and innovation at this year’s ConnecTechAsia. Organised by Tradefair on behalf of techUK, the GREAT Britain and Northern Ireland Pavilion will welcome 14 new companies to the show and 16 eligible companies will receive a grant through ...

Maca deui "

Pixel Power collaborates with Qvest Media

Cambridge, UK 28 May 2019 : Pixel Power, the global automation, branding and graphics innovator, is working with with Qvest Media, the leading global media systems architect, to bring its playout and automation systems to Qvest.Cloud, a multicloud management platform for media. “Qvest.Cloud from Qvest Media is an ideal environment for our virtualized approach to automation”, said James Gilbert, CEO of Pixel ...

Maca deui "

Pixel Power presents virtualized automation and graphics for linear and non-linear services in Asia

Rohde & Schwarz Booth 4T3-01, BroadcastAsia 2019, Suntec Singapore, 18 – 20 June: Pixel Power is showcasing its two newest, virtualizable software products, alongside its full range of creation and playout automation systems, ideal for premium services on linear, OTT and VoD. Following its acquisition by Rohde & Schwarz in November 2018, Pixel Power, which retains its individual identity, is ...

Maca deui "

Cinegy to showcase Cinegize and Cinegy Air PRO 8K at BroadcastAsia 2019

Stand 4F2-03 (Bavaria Pavilion), BroadcastAsia, Suntec Singapore, 18-20 June 2019: Cinegy, a global leader in video compression technology and broadcast software solutions, will feature Cinegize, which uses Cinegy‘s Daniel2 GPU encoding technology to provide extremely low latency, purely software-based KVM-Over-IP; and Cinegy Air PRO 8K™ playout, now optimized to be extremely scalable both locally and in the cloud. Using the ...

Maca deui "

PGL Esports works with Make.TV to increase viewership, engagement and monetize reruns

Seattle, WA – May 08, 2019 – Make.TV, used by leaders in news, esports, sports and entertainment to handle live video in the cloud has announced that it is working with leading esports event organiser PGL Esports to help it monetize past broadcasts and increase viewership during off seasons. Founded in 2002, PGL Esports handles event organization, studio and video ...

Maca deui "

Evolphin bentuk Partnership kalawan FileCatalyst mun ngahijikeun Fast File Transfer Sorangan kana maranéhna Media asset Manajemén (MAM) Platform ngadeukeutkeun

Ottawa, ON - FileCatalyst, hiji Emmy® pelopor dina Mindahkeun berkas junun tur leyuran mindahkeun file gancang anjog dunya--unggul pangajén, geus ngawangun hiji partnership integrasi anyar kalawan Evolphin Software nyadiakeun kamampuhan keur ditransper gancang dina maranéhanana Media asset Manajemén (MAM) platform, ngadeukeutkeun. Evolphin Software diadegkeun dina 2007 kalawan platform ngadeukeutkeun andalannya na, nu ngagabungkeun hiji Digital asset Manajemén (bendungan) sistem ...

Maca deui "

Nucoda jeung démo PixStor 5 ka showcase efficiencies workflow di NAB 2019

Digital Visi Dunya, Birokrat sahiji warna grading sarta mastering Sistim Nucoda, bakal Maskumambang ku Pixit Media dina NAB 2019 mun demonstrate a lengkep workflow produksi Sakur-K featuring Nucoda na PixStor 5, pelepasan panganyarna tina platform gudang calakan skala-kaluar Pixit Media urang ditingkatkeun kana ngarojong workflows kaamanan-fokus sarta awan-diaktipkeun. The kreatif warna grading na leyuran pagawean tina pilihan pikeun ...

Maca deui "

Pixit Media mendemonstrasikan aman, Awan-sangkan Sakur-K Workflows on New PixStor 5 Panyimpenan Software di NAB 2019

Pixit Media, anu cikal neundeun jeung data-manajemén solusi software-diartikeun keur Média jeung Hiburan industri, bakal demonstrate PixStor 5, versi panganyarna tina platform gudang calakan skala-kaluar na, dina tungtung-to-tungtung lengkep Sakur-K lingkungan produksi di NAB 2019 - delivering efficiencies dina unggal hambalan tina workflow nu. PixStor 5 nyadiakeun kinerja dijamin keur sakabeh tipe workflow na simplifies ...

Maca deui "

V-Nova ngajalankeun PERSEUS Platform

• platform awan SaaS ngarojong sakabeh kasus Live sarta VOD encoding pamakéan ti SD nepi ka UHD • efisiensi unmatched of PERSEUS Ditambah nyadiakeun encoding gancang sarta waragad substansi leuwih handap platform awan séjén • panyadia Service nu diondang ka sidang bébas evaluate kualitas video salajengna generasi jeung ongkos optimasi sadia NAB 2019, Las Vegas, 8 - 11 April ...

Maca deui "

Awan-Asalna CDN Solusi kahiji Anevia ngajalankeun Dunya urang

Anevia, a panyadia ngarah tina OTT jeung IPTV solusi software, geus ngumumkeun yén nagara éta anu launching munggaran solusi sadunya awan-pituin jaringan pangiriman eusi (CDN) nu bakal ngaktipkeun operator pikeun gampang nyebarkeun CDN sorangan bari maké kapasitas na pikeun nganteurkeun-kualitas luhur jasa, malah dina mangsa lalulintas puncak. Arsitektur anyar pikeun produk CDN hareup generasi Anevia urang, NEA-CDN 5.0, ayeuna dumasar ...

Maca deui "

Signiant nawarkeun Patén-keur ditangguhkeun calakan Angkutan

Di NAB 2019, Signiant Nyarita, pamingpin lila-waktos di mindahkeun file calakan, anu ngawanohkeun arsitéktur angkutan na anyar patén-pending calakan. arsitektur nu ngagantikeun TCP baku ku protokol akselerasi basis UDP proprietary atanapi otomatis bakal nyebarkeun sababaraha sambungan TCP di paralel, gumantung kana kaayaan jaringan. téhnologi nangtukeun jalan panggancangna pikeun meunangkeun data ngaliwatan jaringan ngamangpaatkeun mékanisme patén-pending ...

Maca deui "

Pixit Media Expands infrasturktur salajengna Generation PixStor Panyimpenan pikeun Awan na Workflows Kaamanan-fokus

Pixit Media, cikal neundeun jeung data-manajemén solusi software-diartikeun keur Média jeung Hiburan industri, geus ngumumkeun peluncuran PixStor 5, versi panganyarna tina platform gudang na anjog skala-kaluar data-disetir. release Ieu nawiskeun perbaikan signifikan kana lingkungan kreatif deploying paling nuntut 4K na 8K workflows jeung alamat strategi bisnis hareup kalayan integrasi gede tina workflows Awan, TPN-accredited ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications Appoints Tom Gittins ka Camat up Playout jeung jejaring Penjualan di UK, Irlandia jeung Afrika Kidul

pamimpin bisnis industri ngalaman dibawa ka ngarojong migrasi siaran 'pikeun téknologi hareup-gen na workflows [Munich, February 25, 2019] - Bayangkeun Communications geus diangkat Tom Gittins salaku diréktur senior anyar miboga jualan UK, Irlandia jeung Afrika Kidul (UKISA), pikeun bisnis networking playout sarta. Gittins geus tasked kalawan ngembangna Bayangkeun ayana Communications 'sakuliah pasar kasebut sarta ...

Maca deui "

FileCatalyst ka showcase a Service Anyar Awan-Dumasar na Apdet Anyar di NAB 2019 di Las Vegas

Ottawa, ON - FileCatalyst, hiji-unggul pangajén pelopor Emmy® di Mindahkeun berkas junun sarta gancangan solusi keur ditransper ngarah dunya-, bakal launching layanan anyar dumasar-awan, FileCatalyst spasi, kitu ogé apdet pikeun solusi keur ditransper gancang maranéhna suite di NAB 2019 ti April 6-11, di Las Vegas Konvénsi Center. FileCatalyst bakal lokasina di Booth SL12116 na publically ...

Maca deui "

Hiburan DELUXE EXPANDS jasa Lokalisasi Pikeun siaran jeung peluncuran NEW produk garis

Los Angeles, CA - Pébruari 7, 2019 - DELUXE Hiburan Layanan Grup Inc. (DELUXE) dinten ngumumkeun peluncuran tina Kekecapan High Lokalisasi Paket, hiji jasa basa anyar kurban anu bakal dilegakeun suite parusahaan ti Subtitling na dubbing jasa nyadiakeun streamlined na jasa lokalisasi otomatis pikeun siaran linier. Salaku bagian tina platform dumasar-awan intuitif DELUXE urang, DELUXE Hiji, anu ...

Maca deui "

FileCatalyst ngajalankeun Anyar Awan-Dumasar spasi Service, FileCatalyst, kalawan bedah Konsumsi-Dumasar

Ottawa, ON - FileCatalyst, hiji-unggul pangajén pelopor Emmy® di Mindahkeun berkas junun sarta dunya ngarah gancangan file panyadia solusi mindahkeun, geus ngumumkeun yén maranéhna bakal launching layanan turnkey mindahkeun file basis awan anyar; Spasi FileCatalyst. FileCatalyst spasi nyadiakeun model bedah dumasar bulanan-anu ngamungkinkeun pamaké pikeun ukur mayar langganan maranéhanana sarta data aranjeunna mindahkeun. FileCatalyst spasi tumerapna ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!