imah » Tag Archives: Dalet

Tag Archives: Dalet

ABS-CBN Expands News Workflow Capability with Dalet

Singapore – June 17, 2019 – Dalet, a leading provider of solutions and services for media organizations and content professionals, today announced that Philippines media group ABS-CBN Corporation has deployed Dalet Unified News Operations powered by the Dalet Galaxy five Media Asset Management (MAM), Workflow Orchestration and Editorial platform, at its regional Cebu City station. The turnkey news solution deployed ...

Maca deui "

Dalet Accelerates News Delivery for Times Network

Singapore – May 29, 2019 – Dalet, a leading provider of solutions and services for media organizations and content professionals, today announced that Times Network, India’s leading broadcast network, has deployed the Dalet Galaxy media asset management and workflow orchestration platform to optimize content utilization and accelerate delivery for its 24/7 news channel “Times NOW”. With a global presence across 100 ...

Maca deui "

Dalet Expands Partnership with Maple Leaf Sports & Entertainment to Enhance the Fan Experience

New York, NY – May 21, 2019 – Dalet, a leading provider of solutions and services for media organizations and content professionals, today announced that Maple Leafs Sports & Entertainment (MLSE) has expanded its Dalet installation to improve overall fan engagement and experience as well as tap into new markets that ultimately increase revenue. The state-of-the-art Dalet solution features advanced ...

Maca deui "

Dalet ngajalankeun Anyar Pamaduan pikeun Adobe audisi di NAB 2019

Dalet Galaxy lima jeung Adobe audisi ngaktipkeun seamless kolaborasi produksi audio peuntas perusahaan média Las Vegas, NV - April 8, 2019 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun organisasi média jeung professional eusi, ngumumkeun dina NAB 2019 (stan SL6610) nu sékrési Dalet Xtend pikeun Adobe® Audition®, kumaha nyambungkeun produksi audio profésional kana eusi utama ...

Maca deui "

Translations.com nyokot Imah Dalet 2019 Usaha Juara Award

Translations.com nawarkeun Media.Next, platform téhnologi anyar pikeun layanan vidéo lokalisasi di skala, leveraging Dalet Galaxy lima salaku platform jasa, engine workflow na inti modél data New York, NY - April 3, 2019 - Dalet, a panyadia anjog tina solusi jeung jasa pikeun organisasi média jeung professional eusi, dinten ngumumkeun Translations.com, division téhnologi tina TransPerfect, geus meunang ...

Maca deui "

Dalet gulungan Out Anak Anyar jieunan Service AKAL Dalet Media Cortex

New York, AS - April 2nd, 2019 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun siaran tur professional eusi, dinten ngumumkeun kasadiaan umum Dalet Media Cortex, jieunan AKAL (AI) Software anyar salaku Service a (SaaS) platform . Dalet Media Cortex empowers professional média jeung curation ditingkatkeun eusi, produksi, manajemén jeung workflows penerbitan. Vérsi sékrési ieu nawarkeun metadata otomatis ...

Maca deui "

Dalet nawarkeun Game-Ngarobah Jauh Edit kerangka di NAB 2019

Motong-ujung Dalet Jauh Edit kerangka brings "dina-imah" pangalaman na rohangan ngédit multimédia pamaké sami pamadegan digawé di sawah jeung saluareun New York, NY - March 28, 2019 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun siaran na kandungan professional, bakal showcase kerangka anyarna Dalet Jauh Edit di NAB 2019 (stan SL6610). Kerangka kacida scalable brings ...

Maca deui "

Al Rayyan TV ngawangun Anak Broadcast Future on Dalet

Dalet Galaxy lima nyadiakeun yayasan pikeun ngahasilkeun kandungan borongan jeung distribusi. Dubai - March 11, 2019 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun organisasi média jeung professional eusi, dinten ngumumkeun yén Al Rayyan TV Channel geus terpusat sakabéh operasi média na dina platform Dalet Galaxy lima media. A cabangna Al Rayyan Media ...

Maca deui "

TV Center upgrades kana anyar Dalet Galaxy lima Platform

penyiar Rusia milih Dalet Galaxy lima keur ngarojong move mun HD jeung maju produksi jeung pangiriman multiplatform na strategi Paris, Perancis - November 29, 2018 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun organisasi média jeung professional eusi, dinten ngumumkeun yén Moscow basis stasiun ТВ Центр (TV Center) bakal ningkatkeun operasi média na ka Dalet Galaxy anyar lima ...

Maca deui "

JKN Global Media PCL Thailand Invests di Dalet Pikeun Transformasi Media Manajemén

Dalet Galaxy lima unifies sababaraha silos produksi dina hiji platform sareng fleksibilitas tumuwuh Paris, Perancis - Oktober 16, 2018 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun organisasi média jeung professional eusi, dinten ngumumkeun yén JKN Global Media PCL Thailand (JKN) geus invested dina Dalet Galaxy lima Media asset Manajemén (MAM) jeung platform workflow orchestration mun ...

Maca deui "

Produksi Anyar Dalet OnePlay Transforms otomatis Studio

panganteur pamaké intuitif ogé kolaborasi jeung orchestration unmatched kamampuhan pikeun nyingkronkeun pangalaman multi platform unleash kasempetan anyar pikeun siaran Paris, Perancis - Agustus 16, 2018 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun siaran tur professional eusi, dinten ngumumkeun Dalet OnePlay , mangrupa anyar generasi solusi automation studio dirancang modernisasikeun Productions hirup, ngaronjatkeun Dursasana panongton sarta muka nepi sharing anyar ...

Maca deui "

Euronews na Dalet Bieu keur IBC2018 Juara Award

Dunya urang munggaran "Glocal" operasi warta Powered by Dalet Galaxy illustrates kaunggulan dina inovasi teknis Paris, Perancis - Agustus 14, 2018 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun siaran tur professional eusi, dinten ngumumkeun yén maranéhna geus shortlisted barengan Euronews pikeun Awards IBC2018 Juara kategori kreasi eusi. Lauded salaku salah sahiji panghargaan paling coveted di ...

Maca deui "

Dalet Orchestrates Media AKAL jeung mangka salajengna-Gen Studio Automation di IBC2018

Dalet Galaxy lima nyandak tim kreatif pikeun nganteurkeun hiji pangalaman lean-hareup kalayan calakan, produksi eusi hyper-curated sarta panongton-ngalakonan, workflows pangiriman multiplatform; nawarkeun Dalet Media Cortex na Dalet OnePlay Paris, Perancis - Agustus 8, 2018 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun organisasi média jeung professional eusi, dinten ngumumkeun yén nagara éta bakal showcase versi panganyarna tina ...

Maca deui "

Dalet Galaxy lima brings AI, Media Sosial sarta Hybrid Workflows mun BroadcastAsia2018

Vérsi Anyar ti platform Dalet tangkas nyandak organisasi média pikeun transformasi operasi sarta neuleuman horizons bisnis anyar Bogor - May 17, 2018 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun siaran tur professional eusi, dinten ngumumkeun yén nagara éta bakal showcase na-unggul pangajén Dalet Galaxy manajemén asset lima média sarta platform workflow orchestration pikeun kahiji kalina dina acara BroadcastAsia2018, ...

Maca deui "

Dalet Showcases Colokkeun-na-Play IMF Workflows di NAB 2018

Paris, Perancis - April 5, 2018 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun siaran tur professional eusi, manjangan Interoperable Master Format (IMF) kamampuhan tur workflows kolaborasi dina Dalet Galaxy lima solusi nu anyar. Ditémbongkeun dina NAB 2018 on stan SL8010, anu Dalet Galaxy lima pendekatan dumasar-komponén ka IMF nyadiakeun hiji pangalaman pamaké luar biasa keur EFISIENSI maksimum - ngajarkeun produksi IMF ...

Maca deui "

Dalet brings AI ka Newsroom tur muka hiji Era Anyar pikeun Storytelling jeung Perkenalan of Dalet Papanggihan Kandungan

Paris, Perancis - April 3, 2018 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun siaran tur professional eusi, dinten ngumumkeun bubuka Dalet Kandungan Papanggihan, modul anyar tina Dalet Galaxy lima workflow orchestration tur platform MAM anu tumerapna ngadorong jieunan AKAL (AI) sarta Mesin Learning (ML) pikeun ngawangun saran eusi pinter pikeun tim redaksi jeung kreatif. Munggaran dibawa ka pasar ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!