imah » Tag Archives: EPIC MV Multiviewer

Tag Archives: Epik MV Multiviewer

Ngabayangkeun Communications Secures Produk Badging di Debut JT-nm Diuji Program

Minuhan transparansi keur naekeun nyoko SMPTE ST 2110 Las Vegas, April 7, 2019 - KOMUNITAS hambalan utama maju dina Maret arah konektipitas IP di téhnologi média ieu kahontal bulan panungtungan jeung perdana sahiji program Diuji JT-nm. The Joint Tugas Force on Networked Media (JT-nm) geus diatur kaluar roadmap arah interoperability lengkep antara alat IP-hubungkeun ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!