imah » Tag Archives: #filmicpro

Tag Archives: #filmicpro

FiLMiC Nyarita Expands kurban Mobile Bioskop Tech kalawan Profesional Audio Lapang Rekaman App pikeun ios di NAB 2019

FiLMiC Audio nyiptakeun kaluar Alat Rekaman ti sekundér Alat Mobile, Syncs nirkabel kalayan FiLMiC Pro Mobile Bioskop Kamera App Seattle, WA (April 8, 2019) - FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) dinten ngumumkeun eta ngembangna na kurban Mobile Bioskop Tech sareng aplikasi rekaman audio anyar pikeun ios - FiLMiC audio. FiLMiC Audio téh ngadeg profésional widang nyalira recorder aplikasi ...

Maca deui "

FiLMiC Nyarita nyampurnakeun Pamaduan kalawan FiLMiC Pro Mobile Bioskop Kamera App jeung Movi Bioskop Robot di NAB 2019

FiLMiC Pro sarta Movi Bioskop Robot Pamaduan delivers tepat, Profesional stabilisasi na Control pikeun Mobile Filmmakers, Mojo na Birokrat Kandungan FiLMiC Inc. ogé mulih deui ka NAB 2019 kalawan Ayana strategis Diantara Mobile Bioskop Tech Mitra; Sarwa visioner Filmmakers on Mobile Bioskop Panggung Seattle, WA (April 8, 2019) - FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) ngumumkeun dinten eta geus réngsé integrasi nu ...

Maca deui "

FiLMiC Nyarita Elevates Mobile Filmmaking mun nandingan Profesional Cinematic Kaméra kalayan peluncuran log V2 pikeun Pro FiLMiC

FiLMiC Pro log V2 delivers Leuwih 12 eureun tina Cim Range pikeun newest Models iPhone X, Rivaling nu Blackmagic Pocket Bioskop Kamera Mitra kalawan luma Toel jeung VideoLUT mun ngahijikeun bungkus Anyar LUT FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) ngumumkeun dinten a kabisat signifikan maju pikeun filmmakers mobile kalayan peluncuran log V2 pikeun Pro FiLMiC. Salaku garis antara ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!