imah » Tag Archives: foundry

Tag Archives: foundry

FXhome Mitra kalawan Foundry mun ngahijikeun 3D Kamera Tracker kana HitFilm di NAB 2019

HitFilm Pamaké Pro Dupi Ayeuna Aksés CameraTracker Ku Foundry Dina HitFilm Pro Norwich, UK (April 8, 2019) - FXhome (www.fxhome.com) dinten ngumumkeun eta geus partnered kalawan Foundry (www.foundry.com), alat pamekar ngarah tina software keur media, hiburan, jeung industri design digital, jeung ngahijikeun teknologi CameraTracker Foundry urang langsung kana HitFilm. HitFilm nyaeta na rohangan ngédit video industri-populér FXhome sarta compositing software ku ...

Maca deui "

FilmLight ngawangun partnerships unik di IBC2014

London - 10 Séptémber 2014: pamekar Key di pos jeung industri siaran ngagambarkeun partnerships maranéhanana jeung FilmLight sakuliah IBC2014 kalawan demonstrasi kolaborasi jeung presentasi has - exhibiting parabot keur proses produksi sakabéh ti dina pakakas pangiriman. Dina unggal lokasi, fokus is on ngembang workflows, betah gawé jeung ongkos efficiencies sakuliah sababaraha platform na format. "Grading Warna ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!