imah » Tag Archives: gaya hirup

Tag Archives: gaya hirup

Insight TV Launches on Sky Deutschland

Insight TV, the world’s leading 4K UHD HDR broadcaster and producer of native UHD content, has announced that it is launching its HD channel on Sky Deutschland on 3rd June. Sky Deutschland is one of the leading entertainment providers in Germany and Austria. The program offering includes the best live sports, exclusive series, new film releases, a wide range ...

Maca deui "

Insight TV Strengthens MENA Distribution with Launch on the My-HD Platform

Insight TV, the world’s leading 4K UHD HDR broadcaster and producer of native UHD content, has launched its HD channel in the Middle East and North Africa (MENA) on My-HD, the first and only low-pay direct-to-home HD Pay-TV platform in the region. The deal was concluded through the Dubai based distribution company, SAWA Rights Management. Subscribers in the United ...

Maca deui "

Insight TV Becomes the First 4K UHD HDR Channel on Swiss Telco Sunrise’s TV neo max OTT App

Insight TV, the world’s leading 4K UHD HDR broadcaster and producer of native UHD content, has announced a distribution deal with Swiss telecoms operator Sunrise, which will see Insight TV become the first 4K UHD HDR channel to launch on Sunrise’s new TV neo max OTT app. Insight TV will available to subscribers across the country 13th May. Subscribers will ...

Maca deui "

Feel the Rhythm of Your City with Insight TV’s New Show ‘City Beats’

Global content creator and TV channel, Insight TV, is launching a new, musically inspired series that explores the sounds of cities and their history. Kicking off on the 13 May 2019, City Beats follows international DJ and music producer Carly Foxx on a musical journey of discovery. Each episode is set in an iconic European location, where Carly samples the ...

Maca deui "

Wawasan TV UHD Network Ayeuna Sadia pikeun Pausahaan NCTC Anggota

Wawasan TV, ngarah di dunya 4K UHD setelan HDR penyiar jeung produsen asli UHD-eusi, geus nandatanganan hiji pasatujuan jeung Koperasi Télévisi Cable Nasional (NCTC) nawarkeun jaringan 4K / UHD -na pikeun anggota NCTC urang nasional. MTC, nu ngagaduhan Tengah Catskill ulang gion of New York, nyaéta kahiji pikeun ngjalankeun wawasan TV. pengumuman ieu dijieun pikeun poé ku Tandaan Romano, VP, ...

Maca deui "

Wawasan TV ngajalankeun on XUMO Pikeun Méré audiences AS dimekarkeun Premium linier AVOD Nempo Options

Wawasan TV, ngarah di dunya 4K UHD setelan HDR penyiar sarta produser eusi UHD pituin, geus ngumumkeun yén HD na semi-linier channel sarta VOD jasa bakal aya di AS dina XUMO sarta LG Saluran, éksklusif Powered by XUMO, dimimitian 31st Maret. LG Saluran nyaéta layanan streaming unik nu nawarkeun pemirsa aksés bébas lokal, ngaliwatan deui-hawa saluran premium ...

Maca deui "

Joost Geurtsen ngagabung wawasan TV salaku Kepala Partnerships Brand Global

Wawasan TV, ngarah di dunya 4K UHD setelan HDR penyiar sarta produser eusi UHD pituin, geus diangkat Joost Geurtsen salaku Kepala Partnerships Brand Global. Geurtsen bakal ngagunakeun duanana pangalaman komérsial éksténsif sarta kaahlian kreatif piara hiburan wawasan TV branded na sponsorships pikeun tumuwuh terus. janjian panganyarna Ieu salajengna ngagambarkeun komitmen wawasan TV keur solusi brand sarta ...

Maca deui "

Wawasan TV Tanda MENA deal Sebaran jeung SAWA Manajemén Hak jeung ngajalankeun di Wétan Tengah kana Jawwy TV Platform

Wawasan TV ieu announcing peluncuran channel HD linier na di Wétan Tengah kana layanan streaming Intigral urang anyar OTT, Jawwy TV. deal ieu dikelola ku SAWA Manajemén Hak (SRM), hiji panyadia-unggul pangajén eusi na produser sarta pasangan distribution channel TV wawasan anyar di wilayah Jawa Barat. SRM nawarkeun hiji euyeub garis-up saluran TV siaran jeung judul ti pihak katilu ...

Maca deui "

Wawasan komisi TV dua runtuyan anyar ti Wawakil Studios

Wawasan TV, ngarah di dunya 4K UHD penyiar sarta produser eusi UHD asli, ieu Maskumambang ku Wawakil Studios mun nyieun dua, runtuyan unik anyar handap jalan bal na e-sukan. Ieu runtuyan anyar anu keur dimekarkeun sarta dihasilkeun ku Wawakil Studios di Benelux, sarta bakal disiarkeun global dina wawasan TV. Premiering on wawasan TV di Autumn 2019, kahiji ...

Maca deui "

Wawasan TV Appoints Tandaan Romano VP, Amérika

Wawasan TV, ngarah di dunya 4K UHD setelan HDR penyiar jeung produsen asli UHD-eusi, geus ngumumkeun janjian tina Tandaan Romano salaku Wawakil Présidén, Amérika. Romano dumasar di parusahaan kantor sarta laporan ka Graeme Stanley, Kapala komérsial Officer, wawasan TV New York. Dina peran-Na jeung parusahaan, Romano tanggung jawab menata sarta negotiating sebaran ...

Maca deui "

Wawasan TV ras kana Motorsport Usum launching Anyar nembongkeun aimed di Seekers Speed

Wawasan TV, ngarah di dunya 4K UHD setelan HDR penyiar sarta produser eusi UHD asli, ieu launching runtuyan nempokeun anyar nu bakal nawiskeun Motorsports fans katingal thrilling di akherat jeung carita balik sababaraha racers paling Sarbini sadunya dina dua na roda opat . Launching on 1st Maret on Insight.tv, serial Seekers Speed ​​bakal masihan ...

Maca deui "

Wawasan TV sells Travel sareng Embe jeung Dénmark

Wawasan TV, ngarah di dunya 4K UHD setelan HDR penyiar sarta produser eusi UHD pituin, geus dijual hak format tina acara anyar provokatif anak, Travel sareng Embe, mun Nordisk Film TV di Denmark, bagian tina Banijay Grup. Ngarambat Sareng hiji Embe, ko-dijieun tur diproduksi ku Tuvalu Media, diwangun dina Januari nepi ka loba accolades ti pers Éropa ...

Maca deui "

Wawasan TV nyokot merangan pajoang ka Level Anyar Sareng Power & ... Seni bela diri Komisi

Wawasan TV, ngarah di dunya 4K UHD setelan HDR penyiar sarta produser eusi UHD pituin, geus commissioned Power & ... Seni bela diri, hiji 22 x runtuyan 12-menit nu delves kana nyawa urang sapopoé kalayan carita rongkah. Acara nu kieu on tina populér kahiji dua runtuyan 'nu Power & ... atlit ekstrim na Power & ... Tech, puseur sabudeureun seniman bela diri sarta baris dokumén ...

Maca deui "

Wawasan TV ngajalankeun on T-Mobile Thuis (Imah) Service

Wawasan TV, ngarah di dunya 4K UHD setelan HDR penyiar sarta produser eusi UHD pituin, geus nandatanganan deal mibanda operator telecoms utama, T-Mobile BV palanggan sakuliah Walanda kudu aksés ka wawasan TV thrilling na kandungan HD otentik via T-Mobile urang populér Thuis (Imah) jasa. konsumén T-Mobile Thuis, bakal tiasa lalajo nempokeun taneuh-megatkeun wawasan TV ...

Maca deui "

Wawasan TV strengthens Ayana AS kalawan 4K UHD Channel peluncuran on Service TV Digital RCN urang

Wawasan TV, ngarah di dunya 4K UHD setelan HDR penyiar sarta produser eusi UHD pituin, anu salajengna ngembangna na AS ngahontal kalayan peluncuran channel 4K UHD populér na 24 / 7 on layanan bayar-TV digital RCN Corporation urang. The wawasan peluncuran TV, nu mimiti di bulan Januari 7th 2019, nyaéta bagian tina sebaran RCN ngeunaan sababaraha channel 4K UHD. RCN mimiti rolling ...

Maca deui "

Komisi TV wawasan Unik Anyar Musik Lahirna Series Kota ketukan kalawan Carly Foxx

Wawasan TV, ngarah di dunya UHD 4K penyiar sarta produser eusi UHD pituin, announces a genep bagian runtuyan unik disebut Kota ketukan, nu nyokot pemirsa dina lalampahan musik keur uncover nu Vibe jeung sumanget urang dina sagala rupa dayeuh Éropa, duanana ngaliwatan carita diri jeung soundtracks nu underscore kahirupan maranéhanana. acara anu hosted ku ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!