imah » Tag Archives: ip

Tag Archives: ip

TAG Video Systems Returns to BroadcastAsia with Extended Portfolio and Partners for Software-Based IP Production, Playout and Distribution Applications

The world Leader in software-based IP integrated Multiviewing, Probing and Monitoring solutions to demonstrate its flagship MCM-9000 and share its vision for how IP workflows drive improved value across Production, Playout and Distribution applications. Tel Aviv – June 06, 2019 — TAG Video Systems, the world leader in integrated software-based IP Multiviewers, probing & monitoring solutions, has announced plans to ...

Maca deui "

Magewell Enhances Video Capture and Conversion with Three New Software Tools

Magewell Bridge for NDI and Capture Express software

Free downloads provide streamlined NDI® conversion, video recording and integrated NLE video ingest with company’s popular internal and external capture devices May 29, 2019 — Nanjing, China: Magewell is continuing to add customer value to its market-leading video capture devices with the introduction of three free software tools. Magewell Bridge for NDI® enables users to convert source video into NDI ...

Maca deui "

UK Companies continue to dominate technology and innovation at ConnecTechAsia 2019

ConnecTechAsia 2019, Singapore, 18 – 20 June 2019: 35 UK companies will demonstrate the best of British technology and innovation at this year’s ConnecTechAsia. Organised by Tradefair on behalf of techUK, the GREAT Britain and Northern Ireland Pavilion will welcome 14 new companies to the show and 16 eligible companies will receive a grant through ...

Maca deui "

Grass Valley Cameras Help Presteigne Broadcast Hire Meet Growing Demands for 4K UHD, HDR and IP

MONTREAL – 8:00 BST May 22, 2019 – Grass Valley has been selected by leading UK rental house, Presteigne Broadcast Hire, as its primary cameras supplier in response to growing demand for higher resolutions and native IP support from customers in the UK. Presteigne Broadcast Hire has added 25 LDX 86N Universe 4K UHD cameras to its inventory, allowing it ...

Maca deui "

Magewell Makes Transition to AV-over-IP Even More Affordable with New NDI® Encoder Models

Magewell Pro Convert HDMI TX NDI Encoder

Pro Convert HDMI TX and Pro Convert SDI TX lower the cost of entry into NDI®-based IP workflows; Pro Convert AIO RX decoder to also make pro AV debut at InfoComm May 13, 2019 — Nanjing, China: Helping make the transition to IP-based video production and AV workflows even more affordable, Magewell is introducing its new Pro Convert HDMI TX ...

Maca deui "

Magewell Named to Inaugural Streaming Media Producer 25 List of Online Video Production Innovators

Company and its solutions recognized for leadership in empowering professional media producers April 23, 2019 — Nanjing, China: Magewell is honored to be selected as one of the inaugural Streaming Media Producer 25 list of hardware, software and cloud service innovators that are “moving and shaking live production and delivery today.” The company will showcase the expanding product portfolio that ...

Maca deui "

Mediaproxy highlights content matching and full OTT delivery monitoring at BroadcastAsia Show 2019

Melbourne, Australia – 23 April 2019 – Mediaproxy, the leading provider of software-based IP broadcast solutions, will show the latest updates to its LogServer compliance, monitoring and analysis package at BroadcastAsia on booth 6R1-06 in the Suntec exhibition centre, Singapore from 18 to 20 June. The introduction and growth of OTT services has made broadcasting more complicated, particularly in terms ...

Maca deui "

Inovasi TVU Jaringan 'Ngawulang salaku Best di Kelas ku Ragam sahiji toko Salila 2019 NAB Tembongkeun

MOUNTAIN VIEW, CA – April 17, 2019 – TVU Networks, the global technology and innovation leader in live IP solutions, today announced industry-wide recognition of the new 4K version of its TVU One mobile IP transmitter, the TVU MediaMind Appliance AI-based metadata generation and search engine, and its IS+ proprietary transmission algorithm during last week’s 2019 NAB Show held in ...

Maca deui "

Magewell NDI® Converters Win TV Téhnologi "Best Tembongkeun" Award dina NAB 2019

Magewell jeung distributor Mobile Video Alat jeung Best Tembongkeun Award pikeun kulawarga ngarobah Pro

kulawarga ngarobah Pro ngahormatan pikeun inovasi, fitur-richness jeung ongkos-efektivitas di bridging sinyal video tradisional kalayan hirup IP workflows April 17, 2019 - Nanjing, Cina: The NAB Tembongkeun perdana kulawarga ngarobah Pro Magewell ngeunaan-euyeub fitur, NDI basis hardware ® encoders éta hiji kasuksésan resounding, earning respon rongkah ti nasabah sarta coveted Best Tembongkeun Award ti Future purwakarta publikasi TV Téhnologi. ...

Maca deui "

Brazil urang Rede Amazônica nyokot Nevion pikeun IP migrasi di sababaraha fasilitas

Nevion, panyadia-unggul pangajén tina solusi produksi média virtualized, dinten ngumumkeun yén Rede Amazônica, salah sahiji siaran panggedena Brazil urang, geus nandatanganan deal di NAB acara 2019 nu bakal ningali Nevion nganteurkeun hiji solusi basis IP pikeun Jumlah fasilitas na. Tujuan prinsip pikeun Rede Amazônica anu keur renew infrastruktur sarta ngurangan waragad operasional. Nu nganyahokeun, facilitated ku Nevion urang ...

Maca deui "

DTC Broadcast announces partnership Amérika Kalér jeung Wave Tengah

NAB 2019, Las Vegas, Wave Tengah Booth C6934: DTC Broadcast dinten ngumumkeun hiji partnership Amérika formal sarta éksténsif Kalér jeung AS dumasar Wave Jawa Tengah, a panyadia utama kaméra siaran jeung transmisi téknologi nirkabel. Gelombang Tengah specializes di nyadiakeun solusi RF tinggi tungtung pikeun tempat olahraga utama sakuliah Amérika Kalér. partnership kasebut terstruktur dina cara nu mere Wave Tengah ...

Maca deui "

The Cuaca Channel ramalan hiji IP na 4K Future kalawan Jukut Valley Kaméra

Montréal, April 8, 2019 - The Cuaca Channel geus dipilih Jukut Valley a Belden Brand, pikeun ngamutahirkeun roster pinuh miboga kaméra studio jeung IP na 4K solusi UHD. penyiar bakal nyebarkeun kaméra 18 Jukut Valley LDX 86N Series sapanjang jeung panel kontrol grading Kreatif karek dibuka, nyieun debut na di NAB Tembongkeun 2019 (stan #SL106). "Migrasi ...

Maca deui "

Jukut Valley ngajalankeun GV lawon pikeun nganteurkeun Ahir-to-Ahir IP Leyuran di NAB Tembongkeun 2019

Montréal - 8: 00 PT April 7, 2019 - Jukut Valley, a Belden Brand, bakal ngajalankeun GV lawon, hiji IP switch-speed tinggi komérsial-off-nu-rak (COTS) katala dinyatakeun pikeun arsitéktur kabuka siaran, média jeung lingkungan hiburan di NAB Tembongkeun 2019 (stan #SL106). GV lawon téh kompak, solusi scalable husus dirancang ngarojong sagala siaran jeung média aplikasi, kaasup studio, kontrol master ...

Maca deui "

TSL Produk pikeun ilubiung dina Diversified urang 'IP Roadshow' di NAB 2019

Las Vegas, April 5, 2019 - TSL Produk, a desainer ngarah sarta produsén sahiji solusi workflow siaran, ieu nyokot bagéan dina "IP Roadshow" némbongkeun dina NAB, hosted ku Diversified, a global panyadia solusi téhnologi ngarah. The prakarsa lumangsung bakal dibawa ka NAB taun, dimana leyuran inklusif pinuh ku hiji alat dua-rak ku kaméra, monitor, panels kontrol, ...

Maca deui "

Nevion Virtuoso média titik pas JT-nm SMPTE ST 2110 nguji

Nevion, panyadia-unggul pangajén tina solusi produksi média virtualized, dinten ngumumkeun yén andalannya média software-dihartikeun titik Virtuoso nyaeta salah sahiji ti saeutik produk di kategori -na pikeun geus hasil dites pikeun standar SMPTE ST 2110 keur angkutan dumasar-panggih média leuwih IP. nguji teleb Ieu ngandung harti yén siaran, organisasi media, propaider laden jeung pamaké poténsi sejenna Nevion ...

Maca deui "

Presteigne Broadcast Hire pilih System Videosys Broadcast Kamera Control

Crawley, UK, 2nd April 2019: Videosys nyaeta pleased ngembarkeun dijual lima Systems Control Kamera pikeun Presteigne Broadcast Hire Ltd nu bakal dipaké dina acara olahraga utama di Walungan Thames di London dina April 2019. Ben Hawker, Senior Megapolitan RF na Kaméra Special, Presteigne Broadcast nyewa ngomong, "Salaku sumber Premier sahiji siaran nyewa peralatan ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!