imah » Tag Archives: jalma dina pindah

Tag Archives: jalma dina pindah

Alkemy X Names Clare O’Brien to Join Sales Team

NEW YORK CITY— Alkemy X, a fully-integrated production studio specializing in branded and episodic content, announces Clare O’Brien has joined the company as Vice President of Business Development. O’Brien comes to Alkemy to help forge new business relationships with like-minded companies seeking high impact content, nationally and internationally. O’Brien, who will be based out of Alkemy X’s New York studio, ...

Maca deui "

Alkemy X Signs Director Anthony Pellino

NEW YORK CITY— Director Anthony Pellino has joined Alkemy X for exclusive representation for advertising and branded content. With credits including work for Nike, Reebok, Lexus and Uber, among others, Pellino has earned high marks for the raw, emotional power of his work and an innovative style of visual storytelling, especially for sports-related projects. His most recent effort is a ...

Maca deui "

Derby Adds Director Emily Elizabeth Thomas

New York City— Continuing to expand its creative roster with unique and emerging talent, Derby has signed writer/director Emily Elizabeth Thomas for advertising, branded content and music videos. Originally from Texas, Thomas is best known for her narrative work, including the award-winning short film Lola: Girl Got a Gun. The new venture, which marks Thomas’ first foray into advertising, is ...

Maca deui "

Sound Lounge Promotes Becca Falborn to Executive Producer

NEW YORK— Sound Lounge, New York’s leading independent provider of sound services for advertising, television and feature films, has promoted Becca Falborn to Executive Producer. In her new role, Falborn will manage the studio’s busy advertising division and supervise its team of producers. She will also lead client relations and sales. Additionally, she will manage Sound Lounge Everywhere, the company’s ...

Maca deui "

Goldcrest Post Names Domenic Rom as Managing Director

NEW YORK CITY—Domenic Rom, a longtime fixture of New York’s post-production industry, has joined Goldcrest Post as Managing Director. Rom will oversee operations, drive sales and pursue growth strategies for Goldcrest, one of the largest independent providers of post services for film and television on the East Coast. He previously served as president and general manager of Deluxe TV Post ...

Maca deui "

VFX Veteran Rebecca Manning Joins Alkemy X

Compositing Supervisor’s credits include “War for the Planet of the Apes,” “The Jungle Book” and “Avatar.” PHILADELPHIA— Alkemy X has hired Rebecca Manning as Compositing Supervisor for its Visual Effects division. Manning brings 16 years of experience and more than 40 major feature film and television credits, including Ghostbusters, The Jungle Book, X-Men: Days of Future Past and Avatar. Manning ...

Maca deui "

Jaylen Block-Smith Joins One Union Recording Studios as Studio Manager

Studio also adds Elisa Gonzalez to head client services. SAN FRANCISCO— One Union Recording Studios, the Bay Area’s leading provider of post-production sound services, has hired Jaylen Block-Smith as general manager. Block-Smith brings a diverse background in sound and music, and more than ten years of managerial experience to her new role, which will include oversight of the facility’s scheduling, ...

Maca deui "

Luxury Travel Directing Team “Away Lands” Joins Derby

New York City— Away Lands, the directing team of Amy Seder and Brandon Burkley, has joined Derby for exclusive representation in commercials, branded content and other advertising projects. Specialists in creating content in the travel and adventure space, the duo has gained an international following since leaving their previous jobs to pursue full-time travel and content creation in 2016. That ...

Maca deui "

Goldcrest Post Terus Tumuwuh; Brings on Samaun Colorists Ken Sirulnick jeung Evan Aom

Sirulnick ( "RBG", "Jane Fonda di Lima Rasul") jeung Aom ( "Moonlight Sonata", "keur Elmo") mawa daptar panjang accolades sarta pangalaman jero dina fitur bebas sarta documentaries. New York City-Full-jasa fasilitas pos-produksi Goldcrest Post ieu ngembangna tapak suku na di pilem bebas jeung pagawean dokumenter ngaliwatan tambahan konci pikeun roster kreatif na. parusahaan geus ngajalin a partnership kalawan lem Edit, ...

Maca deui "

X Diréktur Art nambihan Alkemy / desainer Adam Maruszan

PHILADELPHIA- Adam Maruszan geus ngagabung tim kreatif di Alkemy X salaku Diréktur Seni desainer Senior Motion grafik. A Samaun Industri 10-taun, Maruszan bakal ngarancang jeung nyieun grafik pikeun rupa-rupa eusi kaasup spot TV, eusi branded, média digital, programming aslina. "Adam nyaéta artis pisan berbakat anu teh geus dina radar kami pikeun sababaraha taun," ceuk Alkemy X ...

Maca deui "

Rebecca Niles ngagabung Derby salaku produser Eksekutif

New York City- Derby dinten announces pengangkatan Rebecca Niles salaku produser Eksekutif. Niles brings kapamimpinan kuat, visi strategis sarta pangalaman produksi jero. tukang nya ngawengku hiji stint dua taun saméméhna mibanda Derby salaku sirah produksi tambah karya prior pikeun merek kaasup WeWork, ESPN, Nike, Bloomberg Philanthropies, Aruba Pariwisata Board na British Airways. Manehna oge ngahasilkeun rupa-rupa ...

Maca deui "

Akademi Award® Bieu rai Sora Becky Sullivan jeung Andrew DeCristofaro Gabung Sony Pictures Post Layanan Produksi

CULVER kota, Calif.-Supervising rai Sora Becky Sullivan jeung Andrew DeCristofaro, anu babagi hiji nominasi 2015 Akademi Award® pikeun karya maranéhanana dina Unbroken, geus ngagabung Sony Pictures Post Layanan Produksi. pasangan nu geus gawé bareng dina sababaraha film leuwih taun, kaasup Best Picture Akademi Award® Tien Juara taun ieu sacara Héjo Book, kalawan DeCristofaro sakumaha supervising redaktur sora na Sullivan sakumaha RDA ngawas. ...

Maca deui "

1606 Studio Taps Vickie Sornsilp salaku Kepala Produksi

studio kreatif, baheulana ngaranna diwangun-SF, pareum ka mimiti gancang. Basis Fransisco San FRANCISCO- San 1606 Studio, baheulana dijieun-SF, geus hired produser pos-produksi Samaun Vickie Sornsilp salaku sirah produksi. Sornsilp, anu tukang ngawengku posisi senior sareng Hiji Uni Rekaman na Sudjiman redaksi, bakal ngawasan redaksi jeung pos-produksi pagawean proyek keur studio, dibuka bulan panungtungan ku produser eksekutif Jon ...

Maca deui "

Goldcrest Post Expands Gambar pagawean Operasi; Hires Colorist Marcy Robinson, nambihan 4K DI / setelan HDR grading Teater

New York CITY- Goldcrest Post, fasilitas pos-produksi bebas anu sks panganyarna antarana acclaimed judul indie Rusia boneka, Hampura nyusahkeun Anjeun, The Miseducation of Cameron Post, Asalna Putra tur High Flying manuk ieu ngembangna gambar na pagawean jasa. parusahaan geus ditambahkeun colorist Samaun Marcy Robinson sarta, sajaba téater na aya tur kamar panengah digital lianna, boga ...

Maca deui "

Alkemy X Tanda Diréktur Jonathan Yi

New York CITY- Nuluykeun pikeun nambahkeun bakat unik keur roster kreatif na, Alkemy X geus ditandatanganan-unggul pangajén diréktur jeung cinematographer Jonathan Yi pikeun ngagambarkeun ekslusif pikeun proyék-proyék iklan. A filmmaker multi Sarbini, Yi geus earned puji lega pikeun kaahlian diangkat jadi hiji juru dongéng imajinatif tur topics sakuliah commercials, documentaries, tivi, video musik jeung média séjén. sks iklan na ngawengku ngerjakeun ...

Maca deui "

Award-Unggul Diréktur Diréktur / Kreatif Aom Furlong ngagabung Alkemy X

New York City-Alkemy X geus ditandatanganan Emmy Award-unggul Diréktur / Diréktur Kreatif Aom Furlong salaku wawakil na ekslusif keur iklan, eusi branded jeung proyék patali. Furlong nyaéta juru dongéng kreatif sarta multi-berbakat anu ngagunakeun imagery lavish jeung téhnik pos palinter nyieun potong cinematic unik tur unconventional. Kalayan akar di téater jeung programming komputer, manehna brings kaahlian dina arah Peta hirup, desain ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!