imah » Tag Archives: Jukut Valley

Tag Archives: jukut Valley

Grass Valley Cameras Help Presteigne Broadcast Hire Meet Growing Demands for 4K UHD, HDR and IP

MONTREAL – 8:00 BST May 22, 2019 – Grass Valley has been selected by leading UK rental house, Presteigne Broadcast Hire, as its primary cameras supplier in response to growing demand for higher resolutions and native IP support from customers in the UK. Presteigne Broadcast Hire has added 25 LDX 86N Universe 4K UHD cameras to its inventory, allowing it ...

Maca deui "

Grass Valley Helps MediaHub Address New Market Dynamics With Scalable Agile Services

MONTREAL – 8:00 AEST, May 20 2019 – Australia’s leading broadcast services provider, MediaHub Australia, has turned to long-time collaborator Grass Valley, to help optimize its operations to easily deliver highly adaptive services and transition to a bespoke business model. Building on an existing SLA agreement, Grass Valley created a bespoke package, delivering support for all MediaHub Australia’s equipment on ...

Maca deui "

Grass Valley Taps Additional Remote Production Expertise with New Appointment

MONTREAL – 8:00 EST May 16, 2019 – Grass Valley, a Belden Brand, has strengthened its remote production strategy, a key growth area for the company, with the appointment of Larissa Goerner as director of advanced live solutions. Based in Breda, Goerner will leverage her past experience of working with a number of major broadcast vendors to further cement Grass Valley as the industry ...

Maca deui "

NDTV gets stories anytime, anywhere, on any device with enhanced news production suite from Grass Valley

MONTREAL – 8:00 IST, May 15 2019 – New Delhi Television Ltd. (NDTV), the leading Indian news broadcaster, has selected Grass Valley, a Belden Brand, to optimize its news production workflow for multiplatform content delivery – including mobile. Grass Valley was chosen for its ability to deliver innovative, flexible and future-proof solutions that allow the NDTV team to turn around ...

Maca deui "

Grass Valley Delivers Ultimate Editing Functionality with Latest Version of EDIUS

MONTREAL – 8:00 EST May 13, 2019– Grass Valley, a Belden Brand, today launches the newest version of EDIUS, its versatile and fast nonlinear editing software. With consumer demand for more content on a greater number of devices, broadcasters are under increased pressure to reach ever-widening audiences on tighter budgets. This is why the need for efficient, flexible workflows that ...

Maca deui "

Jukut Valley nyokot ALAMIYA urang sakabéh armada of OB vans ka Level salajengna

Montréal - 8: 00 PT April 9, 2019 - Jukut Valley, a Belden Brand, geus dipilih ku ALAMIYA, salah sahiji media ngarah jeung pausahaan iklan di Karajaan Saudi Arabia, jeung ngarojong hiji pamutahiran utama sakabéh armada miboga luar siaran (OB) vans - panggedena di Wétan Tengah. Investasi di solusi Jukut Valley urang bakal ...

Maca deui "

The Cuaca Channel ramalan hiji IP na 4K Future kalawan Jukut Valley Kaméra

Montréal, April 8, 2019 - The Cuaca Channel geus dipilih Jukut Valley a Belden Brand, pikeun ngamutahirkeun roster pinuh miboga kaméra studio jeung IP na 4K solusi UHD. penyiar bakal nyebarkeun kaméra 18 Jukut Valley LDX 86N Series sapanjang jeung panel kontrol grading Kreatif karek dibuka, nyieun debut na di NAB Tembongkeun 2019 (stan #SL106). "Migrasi ...

Maca deui "

Jukut Valley Appoints multi media magic salaku EDIUS Master distributor pikeun Amérika Kalér

deal nyertakeun distribution, rojongan jeung latihan di sakuliah wewengkon Montréal - 16: 00 PT April 7, 2019 - Jukut Valley, a Belden Brand, geus diangkat ka téhnologi siaran dumasar Jerman-ahli sihir multi media salaku Amérika Kalér master distributor anyar pikeun EDIUS non-linier real-time software na rohangan ngédit. tanggung jawab magic multi media urang bakal kaasup menata distribusi EDIUS ngaliwatan hiji éksténsif ...

Maca deui "

Jukut Valley ngajalankeun GV lawon pikeun nganteurkeun Ahir-to-Ahir IP Leyuran di NAB Tembongkeun 2019

Montréal - 8: 00 PT April 7, 2019 - Jukut Valley, a Belden Brand, bakal ngajalankeun GV lawon, hiji IP switch-speed tinggi komérsial-off-nu-rak (COTS) katala dinyatakeun pikeun arsitéktur kabuka siaran, média jeung lingkungan hiburan di NAB Tembongkeun 2019 (stan #SL106). GV lawon téh kompak, solusi scalable husus dirancang ngarojong sagala siaran jeung média aplikasi, kaasup studio, kontrol master ...

Maca deui "

Nyieun Magic of Media dina NAB Tembongkeun 2019

Jukut Valley mendemonstrasikan Kapamingpinan dina nulungan Konsumén Jieun pangalaman Captivating yén Sambungkeun Jalma Kula, Di Sakur Alat Montréal - April 3, 2019 - Dina NAB Tembongkeun 2019, jukut Valley, a Belden Brand, bakal underscore kapamimpinan taun delivering solusi nu mantuan para nasabah ngawangun sambungan jero kalawan pamakéna, anu ngamungkinkeun para pangalaman dibagikeun - dimana wae aranjeunna - ngaliwatan magic média. ...

Maca deui "

Jukut Valley muka Up taméng kamampuhan Manajemén Kandungan mun leutik Media Operasi di NAB Tembongkeun 2019

Montréal, April 2, 2019 - Jukut Valley, a Belden Brand, bakal debut GV STRATUS Hiji on na NAB Tembongkeun 2019 stan (#SL106), delivering kamampuhan manajemén eusi unmatched dina 2 RU tapak suku ci. GV STRATUS Hiji deploys dina hitungan jam na empowers hiji staf operasional sumberdaya konstrain pikeun nanganan unggal aspék tina workflow media, ti momen ...

Maca deui "

Jukut Valley Premiers Live Esports Aksi jeung Profesional gamers di NAB Tembongkeun

Montréal - 8: 00 BST April 1, 2019 - Dina NAB Tembongkeun 2019, Jukut Valley, a Belden Brand, bakal underscore kapamimpinan taun nulungan pausahaan kaulinan, esports platform na tempat esports spesialis ngahasilkeun kandungan cemerlang tur sambungkeun ka fans. Dina NAB Tembongkeun heula keur parusahaan, Jukut Valley bakal boga imah kompetisi esports live on stan na (#SL106), bringing ...

Maca deui "

Jukut Valley Unleashes A New jenis Kreatif Daya pikeun Kaméra dina NAB Tembongkeun 2019

Montréal - 8: 00 Est Maret 28, 2019 - Jukut Valley, a Belden Brand, bakal unveil Jukut Valley Kreatif grading (GVCG) di NAB Tembongkeun 2019, stan (#SL106), bringing kontrol kreatif unparalleled mun shaders kaméra. Solusi anyar delivers a panganteur gancang, intuitif nu ngaluarkeun pajeulitna nalika nyaluyukeun gambar, freeing up shaders pikeun nganyatakeun kreativitas maranéhanana sarta difokuskeun delivering ...

Maca deui "

NVP Optimizes OB armada pikeun 4K UHD sarta setelan HDR kalawan Leyuran Produksi Live ti Jukut Valley

Montréal - 8: 00 Est Maret 18, 2019 - spesialis produksi Italia NVP geus dipilih rupa-rupa leyuran produksi live ti Jukut Valley, a Belden Brand, pikeun pamutahiran kana siaran luar na (OB) armada ngarojong paménta panempo tumuwuh pikeun 4K UHD na kandungan setelan HDR. Dipasang dina NVP urang OB4 na karek dibuka OB6 kandaraan, enhancement mantap kieu strengthens ...

Maca deui "

Jukut Valley Advancing Fan Garapan dina Live Kajadian kalayan perbaikan ka LiveTouch Solusi ditembongkeun di NAB Tembongkeun 2019

Montréal - 8: 00 Est Maret 14, 2019 - Jukut Valley, a Belden Brand, dinten ngumumkeun kamampuhan malah leuwih di highlights hirup kuat sarta sistem produksi replay, LiveTouch. Debuting on Jukut Valley urang NAB stan (#SL106), versi panganyarna incorporates 4K UHD slow-motion replay, playout langsung janten rurujit super pinuh rojongan slow-motion (2x, 3x, 4x, 6x, 8x). The super speeds slo-mo anyar salaku ...

Maca deui "

Jukut Valley Mitra Ku IMG na Telstra Pikeun 20,000-kilométer narabas Jauh Produksi

Montréal - 8: 00 Est Pébruari 27, 2019 - Jukut Valley, a Belden Brand, geus underscored posisi na salaku pamuter anjog di eusi na téhnologi média sareng narabas dina produksi video jauh IP. parusahaan geus ngumumkeun palaksanaan sukses tumbu jauh tina kaméra dumasar di kantor Tokyo Telstra urang kalawan hiji base station XCU di IMG Studios '...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!