imah » Tag Archives: AKAL jieunan

Tag Archives: Kacerdasan buatan

Insys Video Technologies Automates Celebrity Identification and Inappropriate Content Detection through API Integration with Amazon Rekognition

InsysGO OTT platform with machine learning identification

Using machine learning, new option for full-featured OTT platform helps operators shield viewers from sensitive content without manual effort and enhances searchability May 16, 2019 — Dübendorf, Switzerland: Insys Video Technologies has added powerful new capabilities to its comprehensive, over-the-top (OTT) video solutions that enable automated identification of celebrities and detection of inappropriate content in catch-up TV programming and on-demand ...

Maca deui "

Dejero brings nu panganyarna Fitur AI mun Newsrooms

Di NAB, Dejero ka showcase kumaha video live AI fitur panganyarna ti Microsoft Azure tiasa ngaktipkeun gancang, storytelling terpadu Dejero NAB Booth: C2025 Waterloo, Ontario, April 2, 2019 - Dejero, hiji innovator dina leyuran awan-junun nu nyadiakeun Emmy® pangajén unggul angkutan video na konektipitas Internet bari mobile atawa di lokasi jauh, geus demonstrating a workflow dumasar-awan layered ...

Maca deui "

as ai Gear mangrupakeun Video Powerhouse basis mini Mac

Sistim lengkep streamlines produksi video kalayan tagging basis AI, pilarian, transcoding na automation workflow. Boston - Nuluykeun ka alamat kudu sakitu legana unmet pikeun parabot manajemén video canggih for mun leutik tim pertengahan ukuran, as ai, Inc. announces peluncuran as ai Gear ™, mangrupa sistem terpadu nu ngagabungkeun Apple anyar Mac mini kakuatan komputasi jeung as ai urang browser basis, AI-sanggup manajemén media, ...

Maca deui "

Sorangan Interra Systems nambihan jieunan AKAL jeung Mesin Learning pikeun BATON QC Platform

Cupertino, Calif -. Sept. 5, 2018 - Interra Systems, a panyadia global ngarah produk software na leyuran kana Industri média digital, geus ditambahkeun kecerdasan jieunan anyar (AI) sarta mesin diajar (ML) téknologi mun na platform BATON® QC . Di IBC2018, Sept. 14-18 di Amsterdam, Interra Systems bakal demonstrate BATON WINNOW ™, nu expands global parusahaan deployed platform BATON QC ...

Maca deui "

as ai Announces Rojongan pikeun Oracle Front emper DIVArchive

Integrasi partnership kalawan CloudFirst.io ngarojong arsip hareup generasi Boston- as ai, pamingpin di bringing kecerdasan jieunan mun workflows video, announces ketersediaan modul software anyar nyambungkeun sistem -na pikeun Oracle urang Front emper DIVArchive, platform arsip paling lega deployed kiwari. software nyadiakeun archiving tur malikkeun kamampuhan langsung ka ti DIVArchive via as ai urang radikal ...

Maca deui "

Petinju Systems nyokot ngadeg di IBC2018

Ngadegkeun urutan jeung nyieun rasa nguntungkeun dina disruptive kali Harpenden UK, 25 Juli 2018 - Petinju Systems, a ngarah a panyadia solusi Inggris pikeun video, pilem na TV pasar bakal sumping di IBC2018 pinuh disusun pikeun mantuan para nasabah aya na transformasi anyar éta gangguan ditanggap permeating industri kana kasempetan komérsial lucrative. jualan petinju, teknis, jeung wawakil visioner bakal ...

Maca deui "

Digital anarki nawarkeun calakan metadata Search pikeun Adobe premiere rai Pro di NAB 2018

PowerSearch ku Digital anarki nyandak calakan metadata Search kamampuhan dina premiere Pro Gariswanci; Nyandak maluruh Kecap Key ka tepat Klip Video na Runtuyan San Fransisco, CA (April 8, 2018) - Digital anarki (www.digitalanarchy.com) dinten ngumumkeun PowerSearch, hiji produk sagemblengna anyar pikeun Adobe premiere rai Pro ka intelligently milarian metadata dina klip video ngagunakeun maluruh keyword Google-kawas pikeun manggihan instansi husus ...

Maca deui "

Digital anarki pendiri ngembarkeun Anyar inisiatif pikeun nganteurkeun AI-Powered, Kacida adaptable Biantara-to-téks Service Web di NAB 2018

Transcriptive.com integrates jieunan AKAL, Pengetahuan Alam Biantara Processing na Search taméng pikeun nganteurkeun transkrip Gancang, akurat San Fransisco, CA (April 8, 2018) - The Digital anarki pendiri dinten ngumumkeun hiji prakarsa sagemblengna anyar mawa AI-Powered ucapan-to-téks jasa web ka perusahaan, pasar kreasi eusi perusahaan tur profésional. Salaku parusahaan ngayakeun pribadi 17-taun, Digital anarki ieu tumuwuh tim maranéhanana ...

Maca deui "

Pond5 ngajalankeun Visual Search keur Video, Ngagunakeun proprietary neural Network pikeun Power jieunan AKAL-Dumasar Papanggihan Kandungan

Anyar fitur AI-disetir kaasup ekstensi browser pikeun Chrome, Firefox, jeung Safari nu ngantep pamaké milarian maké imagery sagala di internet, tambah industri-heula mobile Visual Search New York City, NY - April 5, 2018 - Pond5, eusi ngarah di dunya pasaran pikeun kualitas luhur royalti-gratis video na media sejenna, dinten ngumumkeun perluasan patén-pending basis AI platform Visual Search na ...

Maca deui "

Dalet pulsa Celebrates Media Inovasi di NAB 2018

New York, NY - March 28, 2018 - Dalet dinten ngumumkeun yén na acara masarakat pulsa Dalet taunan bakal dilaksanakeun di The Foundry, SLS Hotel di Las Vegas dina Minggu, April 8th di 5p.m. Buka ka sadaya NAB Hadirin sarta média professional, ieu bebas hadir symposium draws leuwih 250 + média sarta executives téhnologi dina acara anu celebrates produk Dalet anyar ...

Maca deui "

Pond5 na DJI Gabung Angkatan ka Jieun hiji pasaran Online pikeun hawa Footage ti FAA Certified Pilots na Filmmakers

New York City, NY - March 28, 2018 - Eusi Global pasaran Pond5 na DJI, produsén ngarah di dunya tina drones sipil jeung téhnologi Imaging hawa, kiwari dibuka hiji kolaborasi inovatif pikeun nyieun hiji kempelan premium tina footage hawa licensable. Ku nerapkeun ka gabung program ieu, pilots operasi sareng Bagian 107 Jauh Pilot bijil dikaluarkeun ku Federal Aviation Administration (FAA), anu diperlukeun ...

Maca deui "

Bitmovin ngajalankeun AI-sangkan Encoding

San Fransisco, CA - Salasa Maret 27th, 2018 - Bitmovin, pamingpin dunya dina téhnologi video online, announces peluncuran jieunan AKAL (AI) Powered encoding, nyirorot ngebut nepi ngolah na sangkan panyadia ladenan pikeun nganteurkeun perbaikan signifikan dina kualitas video. AI-sangkan Encoding bakal ngabuktikeun pikeun kahiji kalina dina Bitmovin stan (SU9901CM) di NAB Tembongkeun 2018 (April 10-14, ...

Maca deui "

EVS nampilkeun hareup generasi XT server na AI-disetir solusi dina 2018 NAB Tembongkeun

The 2018 NAB Tembongkeun bakal ningali sababaraha tambahan utama pikeun kurban EVS ', kaasup bubuka tina hareup generasi XT server produksi live sarta integrasi kecerdasan jieunan (AI) kana sistem video-refereeing anak, Xeebra. Pamingpin di téhnologi produksi video hirup bakal ogé hadir X-hiji, sistem produksi hasil ngahijikeun Tatar-unggul pangajén, sarta demonstrate aliran IP Sistim routing skor master na. Sajaba ti éta, ...

Maca deui "

Denver - Sept. 12, 2017 - Wazee Digital, a panyadia anjog tina jasa manajemén video na lisénsi awan-pituin, sarta Veritone® Inc. (NASDAQ: VERI), panyadia ngarah tina kecerdasan jieunan (AI) wawasan na leyuran kognitif, kiwari ngumumkeun yén maranéhna geus diasupkeun kana hiji perjangjian whereby Wazee Digital bakal nawiskeun klien na platform proprietary Veritone urang mesin kognitif canggih tur aplikasi. The ...

Maca deui "

as Video raises Performance na Affordability Bar pikeun MAM Leyuran

sorot parusahaan ieu bulan urang museurkeun kana salah sahiji pausahaan tumuwuh panggancangna industri urang, as Video. Diadegkeun ku veterans Industri Sam Bogoch (CEO), Patrice Gouttebel (Manajer Produk) jeung Steve Ryan (Diterangkeun Insinyur), baheulana di SeeFile, dina pertengahan 2012, visi parusahaan éta pikeun nyieun hiji MAM (Media asset Manajemén) leyuran geared ka kaperluan nu loba rébuan tim video leutik ...

Maca deui "

Nelepon pikeun tulak ngalegaan pikeun SMPTE Australia 2017 (SMPTE17)

Sydney - 19 Januari 2017 - The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE (R)), organisasi anu gawé standar geus dirojong abad tina kamajuan téhnologis dina téhnologi hiburan, dinten ngumumkeun yén Bagéan SMPTE Australia geus ngalegaan dina nelepon-pikeun-usulan deadline keur SMPTE Australia Konférénsi & Pameran (SMPTE17). The deadline anyar keur kiriman proposal teh deukeut bisnis ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!