imah » Tag Archives: GV Fabric

Tag Archives: GV lawon

Jukut Valley ngajalankeun GV lawon pikeun nganteurkeun Ahir-to-Ahir IP Leyuran di NAB Tembongkeun 2019

Montréal - 8: 00 PT April 7, 2019 - Jukut Valley, a Belden Brand, bakal ngajalankeun GV lawon, hiji IP switch-speed tinggi komérsial-off-nu-rak (COTS) katala dinyatakeun pikeun arsitéktur kabuka siaran, média jeung lingkungan hiburan di NAB Tembongkeun 2019 (stan #SL106). GV lawon téh kompak, solusi scalable husus dirancang ngarojong sagala siaran jeung média aplikasi, kaasup studio, kontrol master ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!