imah » Tag Archives: média manajemén asset

Tag Archives: manajemén asset média

University of Sydney Learning Media Team Goes 4K with EditShare EFS Storage Solutions

Basingstoke, UK – May 31, 2019 – EditShare®, a technology leader in intelligent scale-out storage, media asset management (MAM) and automated quality control (AQC), today announced that the Learning Media Team at The University of Sydney (Sydney Uni), an Australian public research and teaching university, selected the EditShare XStream EFS 300 to help them meet the demand to produce high quality video ...

Maca deui "

EditShare Showcases Multi Award Winning Innovative Media Workflow Solutions at The Media Production Show in London

Basingstoke, UK — May 7, 2019 – EditShare a technology leader in intelligent scale-out storage, media asset management (MAM) and automated quality control (AQC), will be showcasing the award winning EFS storage platforms for the Media & Entertainment industry, along with Flow media asset management, now featuring new Emmy award winning multicam and remote editing capabilities and support for a raft of ...

Maca deui "

Ooyala Flex Media Platform Streamlines Video Produksi Workflows pikeun Produksi Company Picture (PPC THE)

Anjog Post-Produksi House kabukti mun Ooyala Pikeun Greater workflow Efficiencies, Ngurangan Waktu keur Market Ooyala geus dipilih pikeun kakuatan maju workflows video pikeun Produksi Company Picture (PPC THE), salah sahiji instansi produksi kreatif panglegana sarta panyadia anjog ka studio sahiji kreatif sarta pos-produksi jasa. parusahaan ngahasilkeun leuwih eces 25,000 tina eusi sataun pikeun leuwih ...

Maca deui "

Ooyala Unveils Integrations na Workflows pikeun Google Awan Video AKAL, Avid Media komposer sarta Teravolt

Panganyarna Ooyala Flex Media Platform Integrations Power More Cekap Multi-Platform Distribusi Ooyala, pamingpin di solusi ranté suplai eusi, moal showcase sauntuyan integrations anyar jeung fitur keur na Ooyala Flex Media Platform di NAB 2019. Di antara maranéhanana fitur disorot di stan Ooyala - #SV1000 - nu Ooyala Flex Media Platform kiwari integrates kalawan Google Awan Video AKAL, ...

Maca deui "

Evolphin bentuk Partnership kalawan FileCatalyst mun ngahijikeun Fast File Transfer Sorangan kana maranéhna Media asset Manajemén (MAM) Platform ngadeukeutkeun

Ottawa, ON - FileCatalyst, hiji Emmy® pelopor dina Mindahkeun berkas junun tur leyuran mindahkeun file gancang anjog dunya--unggul pangajén, geus ngawangun hiji partnership integrasi anyar kalawan Evolphin Software nyadiakeun kamampuhan keur ditransper gancang dina maranéhanana Media asset Manajemén (MAM) platform, ngadeukeutkeun. Evolphin Software diadegkeun dina 2007 kalawan platform ngadeukeutkeun andalannya na, nu ngagabungkeun hiji Digital asset Manajemén (bendungan) sistem ...

Maca deui "

Medway workflows ti Marquis Broadcast simplify integrasi

workflows Marquis Broadcast Medway

Medway middleware dipaké pikeun relinking tur runtuyan arsip Dua workflows Medway palinter geus nembe dikembangkeun ku Marquis Broadcast na anu ayeuna di pake ku siaran badag. Ieu ngaktipkeun relinking, integral tina na archiving proyék Avid; utamana mangpaat antara fasilitas utama jeung rai jauh. Di dieu hiji kasimpulan kumaha unggal workflows ieu beroperasi. Workflow 1 - Relinking na ...

Maca deui "

VPMS MediaEditor, NLE dumasar browser-, ngajalankeun di NAB 2019

sorot produk di Las Vegas solusi panganyarna ti Arvato Systems nyandak gancang jeung basajan na rohangan ngédit dumasar browser-pikeun storytelling jurnalistik nyandak penerbitan kana sababaraha platform di sagala rupa format tina dina browser Arvato Systems dinten ngumumkeun yén nagara éta bakal ngajalankeun VPMS MediaEditor, hiji dumasar browser-anyar non -linear ngedit (NLE) leyuran, on Stand SU10106 di NAB 2019. Mimitina katempona téhnologi a ...

Maca deui "

Ooyala drive Efficiencies pikeun Media Prima

Ngagunakeun industri-ngarah Ooyala Flex Media Platform, Media Prima kiwari bisa nyiapkeun, ngatur jeung ngadistribusikaeun eusi gampang, ngurangan waktu maranéhna pikeun pasar ku 80% Ooyala, pamingpin di eusi produksi, distribusi sarta monetization solusi, ieu powering manajemén eusi, syndication na sebaran pikeun media Prima Berhad ( "media Prima"), parusahaan média terpadu panggedena Malaysia urang, bringing efficiencies gede tur tabungan ongkos dina media ...

Maca deui "

EditShare ngarangkep Turun on Future Palanggan na urang mibanda Advancements di Kaamanan, Awan sarta International Versioning di 2019 NAB Tembongkeun

solusi anyar jeung workflows mastikeun konsumén boga jalur jelas keur prakték hareup generasi kaamanan pangalusna, versioning internasional, sarta awan basis workflows Boston, MA - March 6, 2019 - EditShare pamingpin téhnologi di calakan gudang skala-kaluar, Quality Control otomatis ( AQC) jeung solusi manajemen media, bakal showcasing nu advancements panganyarna dina kaamanan gudang, integrasi awan na IMF di 2019 NAB Tembongkeun di Las ...

Maca deui "

Dalet Galaxy lima Propels Pangiriman Musik, News jeung Kandungan sajarah pikeun penyiar Israél Galei Tsahal

Anyar di-nu-widang kamampuhan ngalaporkeun, amplified pangiriman eusi media sosial, sarta aksés digital pikeun AI-enriched arsip sajarah masihan audiences langkung eusi na papacangan pangalaman Paris, Perancis - Pébruari 27, 2019 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa keur organisasi média jeung professional eusi, dinten ngumumkeun yén jaringan radio nasional Israél Galei Tsahal (Galatz) ieu ngaronjatkeun kana Dalet Galaxy ...

Maca deui "

FileCatalyst ka showcase a Service Anyar Awan-Dumasar na Apdet Anyar di NAB 2019 di Las Vegas

Ottawa, ON - FileCatalyst, hiji-unggul pangajén pelopor Emmy® di Mindahkeun berkas junun sarta gancangan solusi keur ditransper ngarah dunya-, bakal launching layanan anyar dumasar-awan, FileCatalyst spasi, kitu ogé apdet pikeun solusi keur ditransper gancang maranéhna suite di NAB 2019 ti April 6-11, di Las Vegas Konvénsi Center. FileCatalyst bakal lokasina di Booth SL12116 na publically ...

Maca deui "

EditShare Showcases Juara IMF di HPA2019

Boston, MA - Pébruari 7, 2019 - EditShare®, pamingpin téhnologi di gudang dibagikeun calakan, QC sarta manajemén média solusi, dinten ngumumkeun yén nagara éta bakal showcase solusi kadali kualitas na otomatis, QScan tur kamampuhan IMF na di HPA Tech mundur Parabot Juara ti Pébruari 11-15, 2019 di JW Marriott Gurun Springs Resort & Spa di California. Powered by pangajén-unggul ...

Maca deui "

EditShare Gets Marks High di Liverpool Screen Sakola

Liverpool John Moores Universitas expands infrastruktur média na; workflow anyar ciri EditShare XStream EFS Tanjungjaya Panyimpenan, Aliran manajemén média asset, AirFlow pikeun aksés jauh, jeung jaminan kualitas QScan otomatis Basingstoke, UK - Désémber 6, 2018 - EditShare pamingpin téhnologi di calakan neundeun jeung manajemén média solusi dibagikeun, dinten ngumumkeun yén The Liverpool Screen Sakola geus ditingkatkeun infrastruktur média aya kana ...

Maca deui "

EditShare Setél wisata dina Taun Anyar jeung Release tina Aliran 2019

Expands aman kolaborasi média berbasis awan ku cara ngahubungkeun creatives sarta fasilitas pikeun Amazon S3 & glacier, Backblaze sarta Microsoft Azure Basingstoke, UK - Désémber 5, 2018 - EditShare, pamingpin téhnologi di calakan gudang skala-kaluar, AQC sarta manajemén média solusi, kiwari ngumumkeun Aliran 2019, solusi manajemen asset media (MAM) nu simplifies babagi média sarta kolaborasi jeung parabot gampang-to-pamakéan pikeun ngatur akuisisi media, ...

Maca deui "

OoyalaREACH, Powered Ku 24i, Simplifies Jeung Accelerates OTT Kandungan Taliwang

Sareng platform tahan tungtungna-to-tungtung pikeun nyieun, Ngatur jeung gancang deploying pangalaman OTT ngalakonan sakuliah sababaraha platform TV Ooyala, pamingpin di solusi produksi media, distribusi sarta monetization, ieu Maskumambang ku 24i, anu pamekar aplikasi TV Internet ngarah pikeun dunya pausahaan média luhur, pikeun ngjalankeun OoyalaREACH, hiji OTT eusi persiapan sarta pangiriman solusi terpadu sarta pohara configurable. Pamilik Media ...

Maca deui "

TV Center upgrades kana anyar Dalet Galaxy lima Platform

penyiar Rusia milih Dalet Galaxy lima keur ngarojong move mun HD jeung maju produksi jeung pangiriman multiplatform na strategi Paris, Perancis - November 29, 2018 - Dalet, a panyadia anjog sahiji solusi na jasa pikeun organisasi média jeung professional eusi, dinten ngumumkeun yén Moscow basis stasiun ТВ Центр (TV Center) bakal ningkatkeun operasi média na ka Dalet Galaxy anyar lima ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!