imah » Tag Archives: Mobile

Tag Archives: Mobile

Luma Touch Launches Highly-Anticipated Upgrade

LumaFusion Now Supports 12 Tracks of Video/Audio, External Monitor Support, Markers, and More Delivers the Most Powerful, Professional, Definitive Video Editing App for iOS on the Market Sandy, UT (June 17, 2019) – Luma Touch (www.luma-touch.com) today announced the immediate availability of a dramatically enhanced new version of its signature video editing application for iOS – LumaFusion. Created ...

Maca deui "

FiLMiC Nyarita nyampurnakeun Pamaduan kalawan FiLMiC Pro Mobile Bioskop Kamera App jeung Movi Bioskop Robot di NAB 2019

FiLMiC Pro sarta Movi Bioskop Robot Pamaduan delivers tepat, Profesional stabilisasi na Control pikeun Mobile Filmmakers, Mojo na Birokrat Kandungan FiLMiC Inc. ogé mulih deui ka NAB 2019 kalawan Ayana strategis Diantara Mobile Bioskop Tech Mitra; Sarwa visioner Filmmakers on Mobile Bioskop Panggung Seattle, WA (April 8, 2019) - FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) ngumumkeun dinten eta geus réngsé integrasi nu ...

Maca deui "

Piksel Power strengthens kantor Dubai

Nangtung 301, CABSAT 2019, Dubai Dunya Trade Center, 12 - 14 Maret: piksel Power dinten ngumumkeun strengthening sahiji tim jualan internasional na jeung janjian tina Tandaan Barkey kana peran Penjualan Manajer Daerah. Anjeunna bakal dumasar di kantor Dubai di Media Kota tur bakal jawab wewengkon Timur Tengah jeung Afrika Kalér. "The Tengah ...

Maca deui "

FiLMiC Nyarita Elevates Mobile Filmmaking mun nandingan Profesional Cinematic Kaméra kalayan peluncuran log V2 pikeun Pro FiLMiC

FiLMiC Pro log V2 delivers Leuwih 12 eureun tina Cim Range pikeun newest Models iPhone X, Rivaling nu Blackmagic Pocket Bioskop Kamera Mitra kalawan luma Toel jeung VideoLUT mun ngahijikeun bungkus Anyar LUT FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) ngumumkeun dinten a kabisat signifikan maju pikeun filmmakers mobile kalayan peluncuran log V2 pikeun Pro FiLMiC. Salaku garis antara ...

Maca deui "

OOYALA kakuatan STARHUB'S NEW streaming Box

The Ooyala Solusi Online Video delivers kualitasna alus sarta pangalaman Pribadi Hiburan keur StarHub Go Streaming Box StarHub, hiji penyiar sarta telco operator ngarah di Singapura, dibuka hiji merk anyar tujuan hiburan sadaya-dina-hiji - StarHub Go Streaming Box, Powered ku Ooyala Solusi Video Online. kotak Ieu kahiji di dunya pikeun ngajalankeun on Operator nu ...

Maca deui "

Luma Toel Broadens Sorangan Profesional of ios Edit kalawan LumaFusion di IBC 2018

Luma Toel nyampurnakeun Storyblocks Pamaduan; Nyadiakeun LumaFusion rai Aksés langsung ka Leuwih 14 Million Kreatif Media Aset Sandy, UT (September 13, 2018) - luma Toel (www.lumatouch.com) bakal di IBC 2018 di Amsterdam minggu hareup kalayan versi anyar tina ios industri-populer na ngédit aplikasi, LumaFusion. Dijieun ku épék video na veterans Industri ngedit, LumaFusion ieu dirancang husus pikeun mobile ...

Maca deui "

pamuter Bitmovin urang streamlines Mediengruppe RTL Deutschland platform online

Hiji leyuran tunggal keur web panyungsi, alat Android sarta Apple pendekatan Modular simplifies fitur nambahkeun-ons speeds up waktu ka pasar San Fransisco, CA - Juli 30, 2018 - Bitmovin, pamingpin dunya dina téhnologi video online, geus ngumumkeun yén KBK anu ngagunakeun Bitmovin urang pamuter HTML5 web na SDKs sakuliah sababaraha web, platform mobile sarta online of Mediengruppe RTL Deutschland mun ...

Maca deui "

QYOU ngajalankeun Huluna Up Daily format (HUD) esports on Instagram TV

QYOU Media dinten announces eta geus ngalegaan dina jangkauan sahiji format HUD na ku ngawanohkeun HeadsUpDailyTV on IGTV, platform TV Instagram urang dibuka dina Juni 2018. IGTV boga tujuan pikeun nganteurkeun format lila-formulir dioptimalkeun pikeun nempoan mobile pikeun pamaké basa miboga 1 milyar. peluncuran HUD urang dina platform anu nyirorot bolsters jangkauan global anak, sahingga millennial na Gen-Z audiences pikeun ngakses pangalusna esports hiburan sarta ...

Maca deui "

Luma Toel Mitra kalawan Gnarbox; Custom Pamaduan nyandak Wireless Media Manajemén workflow keur rai LumaFusion

Update newest Elevates Standar pikeun Mobile Edit kalawan Profesional workflow Pitur Seattle, WA (Mei 9, 2018) - luma Toel (www.lumatouch.com) ngumumkeun partnership kalayan GNARBOX (www.gnarbox.com), Birokrat sahiji alat nirkabel terjal pikeun cadangan jeung babagi media, pikeun nyieun hiji workflow terpadu custom pikeun LumaFusion, hiji video mobile na rohangan ngédit aplikasi canggih. Kalawan integrasi anyar ieu, LumaFusion rai anu ...

Maca deui "

QYOU ngagabung YoufoneTV garis-up di Walanda

QYOU Media, curator ngarah di dunya tina premium 'pangalusna-of-web' video pikeun Sebaran multiscreen, dinten announces channel linier na bakal aya salaku bagian tina Youfone urang programming garis-up on jasa OTT nembe dibuka anak, YoufoneTV. eusi nu QYOU urang bakal digulung kaluar pikeun palanggan mobile 170,000 Youfone urang salaku eta Sigana kalibet audiences millennial jeung pangalusna tina formulir video pondok ...

Maca deui "

QYOU India premieres on Tata pokna, announces partnership kalawan Pocket Aces

QYOU Media, hiji parusahaan média global gancang-tumuwuh nu curates jeung bungkusan premium 'pangalusna-of-nu-web' video pikeun Sebaran multiscreen, geus ngumumkeun premiere minggu ieu "QYOU India" pikeun 17 juta nasabah Tata Langit urang peuntas televisi jeung mobile alat. The localized fitur layanan program reflecting anu pangalusna budaya internét unik India kalawan showcases of premium digital eusi mimitina ti loba anu ...

Maca deui "

RiverSilica milih Magewell Poto Kartu pikeun salajengna-Generation Video Encoding, Transcoding na Pangiriman Leyuran

RiverSilica PIXFIX anjeunna-3160 1RU Server

kurban terpadu pikeun debut di IBC2017, sakumaha switch tina ngajual saméméhna mun Magewell brings gains dina kualitas, reliabiliti sarta kalenturan pikeun spesialis processing video Séptémber 7, 2017 - Nanjing, Cina sarta Bangalore, India: IP processing video na leyuran workflow innovator RiverSilica Panyiaran geus dipilih candak téhnologi tina Magewell nyadiakeun dipercaya,-kualitas luhur video ingest di generasi panganyarna miboga encoding, ...

Maca deui "

MVD Mitra kalawan RiverSilica mun Bawa Inovatif IP Video Encoding, Transcoding na Pangiriman Leyuran ka AS jeung Éropa

RiverSilica PIXFIX

Philadelphia, Pa - May 11, 2017 - ngalaman, nilai-ditambahkeun distributor Mobile Video Alat (MVD) geus diasupkeun kana partnership kalawan RiverSilica Panyiaran Bangalore, India dumasar, ngaliwatan nu MVD janten distributor Amérika Kalér ekslusif pamrosésan video IP inovatif RiverSilica sarta solusi workflow. MVD ogé bakal ngawakilan produk RiverSilica di wewengkon Éropa pilih. Salian bringing kinerja jeung ...

Maca deui "

MX1 mun demonstrate panginten Kapamingpinan dina satelit, Mobile, tur OTT Pangiriman Salila 2017 NAB Tembongkeun

April 11, 2017 - MX1, panyadia ladénan média global, bakal ningali tim kapamimpinan eksekutif na hadir dina rupa-rupa jejer motong-ujung di 2017 NAB Tembongkeun. "The NAB Tembongkeun mangrupakeun tujuan premiere pikeun pangajaran, nulungan operator cicing abreast tina inovasi panganyarna na tren di téhnologi siaran," ceuk Avi Cohen, CEO di MX1. "Salaku global ngarah ...

Maca deui "

Cinépolis éksklusif milih Verizon Digital Media Layanan ngawasa na jasa Cinépolis KLIC Live OTT

Los Angeles (Feb. 28, 2017) - Verizon Digital Media Layanan geus dipilih ngawasa Cinépolis KLIC Live, anu ngamungkinkeun para aficionados olahraga mun kiwari lalajo live Club Deportivo Guadalajara home cocog dina alat nu bagerak jeung disambungkeun. Cinépolis KLIC Live nawarkeun sakabéh patandingan home tim pikeun usum taun ieu sacara ogé kaasup duanana prematch na postmatch live programming dina premium, TV-kawas ...

Maca deui "

Yospace hirup stream Mobile Dunya Kongrés

Di 2017 GSMA Mobile Dunya Kongrés, anu jasa siaran-unggul pangajén, Mobile Dunya Live TV, bakal deui jadi streamed sakuliah wéb jeung mobile ku Yospace. Dua saluran TV Mobile Dunya Live bakal streamed hirup: saluran studio ngajalankeun 24 / 7, featuring wawancara jeung pamingpin industri g lobal, panels sawala jeung warta; jeung saluran keynote nu bakal disiarkeun sagala ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!